Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak87

seks i okres

Polecane posty

witam ja uprawiałam seks w 2 i 3 dniu okresu, bez zabezpieczenia. Niestety okres nagle ustał zaraz po seksie w 3 dniu miesiączki. krwawienie jest minimalne, właściwie nic nie leci już. Mój chłopak uznał, że miał na to wpływ alkohol, który wypiłam w 2 dniu( a było go sporo). On uważa, że alkohol skraca czas miesiączki. Czy możliwe jest, żebym zaszła w ciążę podczas okresu jeżeli kochaliśmy się kilkukrotnie i bez zabezpieczenia do samego końca??Wiem, że to była głupota z mojej strony. Martwię się tym, że miesiączka ustała mi jakieś 10 minut po ostatnim stosunku.

Gość Bezradna ;(
Hej Dziewczyny mam pytanko, Jesli dostalam miesiaczke z 2 na 3 pazdziernika w nocy i tej nocy wspolzylam z chlopakiem a potem 7 pazdziernika tez wspolzylismy (przy tych dwoch wspolzyciach chlopak doszedl we mnie) czy jest szansa ze jestem w ciazy?? prosze pomozcie;p

Gość kikaaaaa
zalezy jak dlugie masz cykle...teoretycznie można ale to nie jest to powiedziane....owulacja przy cyklu 28 dniowym wystepuje na ogol ok.14 dni przed nastepna miesiaczka...im krotsze cykle np.21 dniowe tym wieksza szansa na to, ze owulacja zacznie sie tuz po okresie....

Gość podczerniczek
mam pco, ostatni rok mialam cykle regularne po 31 dni, ostatnio jednak trwal on 50 dni, kochalismy sie do konca w srode, odrazu po tym dostalam plamien i na nastepny dzien okres, czy mozliwe jest zajscie w ciaze w ten sam dzien co okres sie dostalo? nie panikuje, ani nic, tylko pytam z ciekawosci

Gość devw
ja uprawiam seks 5 dni przed okresem i 5 dni po okresie od 2 lat i jeszcze nie zaszlam , widocznie jestem slabo zapylna

Gość knfgjkdsngfdks
Ja też ostatnio w 3 dzień okresu, w dodatku mam nieregularne, to się tak zastanawiam,.... ;)

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwoń do mnie mam chcice wejdz na strone http://www.sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)

Gość Cleo1976
Przy cyklach dłuższych niż 28 dni spokojnie można uznać 5 pierwszych dni cyklu (okresu) za bezpieczne.Jednakże jeśli choć raz w życiu trafił się Wam cykl krótszy-tylko pierwsze 3 dni.

Gość gość
moim zdaniem fazy cyklu powinno się wyznaczać na bieżąco. Nie jest trudne, nie zajmuje wiele czasu w ciągu dnia. A razie wątpliwości zawsze można sięgnąć np po mikroskop owulacyjny.