Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snow woman

dlaczego faceci sa tak okrutni?

Polecane posty

Gość snow woman

jestem z facetem ponad 4 lata zdarzaly sie wzloty i upadki te bardziej powazne i te mniej powazne...ja staralam sie i bylam zawsze ok nic nie mam sobie do zarzucenia...jednak od pewnego czasu nie wiem co mam robic...idziemy ulica moj facet za kazda doslownie za kazda dziewczyna sie obejrzy...smutno mi sie wtedy robi! jestem atrakcyjna kobieta mam swoj styl,kobiecy styl. juz sama nie wiem co mam robic?byc moze ubierac spodniczki ledwo zaslaniajace posladki buty na 12 cm obcasie zeby moj facet zwrocil na mnie uwage? jest mi zle poprostu zle......dlaczego faceci slinia sie na widok bazarowej barbi co?:((((((( a na moje pytanie dlaczego tak sie dzieje odpowiada ''mam za duzo hormonow to samo tak...nie mam gdzie tego wyrzucic''dobilo mnie to juz do reszty...

Gość co to są MOTYLKI
rzuć go Kochana

Gość 9857364067ghbf
hmm czy on tym tekstem nie probowal Ci oznajmic, ze za malo mu dajesz???? moze seksij sie z nim czesciej. a wogole jak juz zaczyna patrzec na inne laski, to nie wroze za ciekawie...sorry vinetu :(

Gość snow woman
jestem zupelnie bezradna..zupelnie nie wiem jak mam rozmawiac na ten temat jak mam sie zachowac:( moze ja faktycznie jestem beznadziejna:( zadnego wsparcia z jego strony...juz nawet nie mowie o czyms w stylu ''slicznie dzis wygladasz kochanie...''

Gość snow woman
czesciej tzn mam mu codziennie sciagac majtki kiedy tego zechce?wtedy uwierz ale napewno nie bedzie mnie szanowal...

po prostu ubieraj sie jak lalka barbie to podnieca facetow szare myszki nikogo nie kręcą sierotko

Gość kjua
Wróże ci ,ze nie bedziesz z nim szczesliwa i jezeli mozesz to odkochaj sie znajdz sobie godnego ciebie partnera.

Gość snow woman
Nie ubieram sie jak szara myszka...ale nie mam zamairu chodzic w rozowo bialych ciuszkach z cekinami i takimi innymi bajerami +12 cm szpilka...

Gość co to są MOTYLKI
o Fagassssss się wypowiedział powinnaś czuć się zaszczycona, on specjalnie selekcjonuje topiki na których objawia swe mądrości chlopczyk wyobraza sobie, że ma kobietę a potem się biednak budzi mamusia była niedobra, co? ups "Facetttttt" nie Fagasssss, stale zapominam :P

tak tak tłusta dziwko poużywaj sobie jeszcze przed snem ale uważaj na pikawę, a co do ciebie autorka to i tak cię zostawi bo taki typ lalek najbardziej kreci mężczyzn

Gość snow woman
Nie mam do tego wsyztskiego sily...:( nie mam do tego wsyztskiego sily...on mi sprawia czasem tyle bolo co nikt inny nigdy...a niby najblizszy czlowiek...:(

Gość co to są MOTYLKI
a co to jest "pikawka" Miśku? :P to ona Tobie tak pulsuje, kiedy walisz konia nad zdjęciem pani Wiesi z szatni w twej podmiejskiej siłowni? a tłusta dziwka będzie sobie używać na takich męskich zerach ile wlezie, bo jest lepsza od Ciebie w każdym względzie i dlatego, ze lubi miażdzyć takie zera cmok!

Gość co to są MOTYLKI
pies mnie rucha jak sram rozdepczcie mnie jestem imitacja kobiety, hermafrodytą :(

Gość co to są MOTYLKI
Z miasta stołecznego do pana piszę :P to takie miejsce, które ogląda pan na pocztówkach czy mozesz zrobić wszystkim przyjemnosc i udać się przed lustro na codzienną porcję onanizmu? jesteś już żenująco nieśmieszny :o

Gość co to są MOTYLKI
tak, tak masz fana podszywacza godzien ciebie amator :O

Gość co to są MOTYLKI
uprawiam seks z psami i onanizuje sie podczas oglądania seksu moich rodziców :o

Gość co to są MOTYLKI
kobiety się nie onanizują Kiciu a wracając do bohatera wieczoru niczego nie wiesz o warszawiankach, nie wiesz ...bo widzialeś je tylko w telewizji ta jedna wycieczka autokarem w czasach podstawówki się nie liczy

Gość co to są MOTYLKI
jedynym samcem w moim zyciu byl 2 letni owczrek niemiecki ktory wabil sie Hans :o bo zaden facet nie chce na mnie spojrzec, rozdepczcie mnie jestem zywym gównem

Gość co to są MOTYLKI
ostatnio na wycieczcie do zoo wpadlam do klatki z małpami jeden z goryli napastowal mnie seksualnie w anusa

Gość facettttttt
wszyscy wiedza ze jesteście żałosnymi frajerkami i lansujecie sie w tanich szmatach ze stadionu X lecia udając cool laski buehehe

Gość yhmmm
facett ty jestes normalny ? siedzisz na na tej kafeterii jak popiepszony idze sie przewietrzyc lalusiu

Gość snow woman
minela noc a mi nadal tak bardzo bardzo zle:(