Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfrustrowana181818

mój facet chce abym piesciła go oralnie a ja

Polecane posty

Gość Sfrustrowana181818

sie boje bo nie wiem jak i nie umie....Co zrobić...?Zapytać się go jak mam to robić..?Ja naprawdę nie potrafie nie wiem nawet jak to ma wygladać..POMOZCIE!

Gość hahhhhaaaaaa
ja poprosiłam mojego chłopaka aby mi pokazał na bananie jak to ma wyglądać ale nie chciał;/i musiałam popatrzec w necie na róznych filmikach

Gość raccjaaaaaaa
popatrz ma filmach

Gość kgikjff
jezeli do tej pory sie tym nie interesowalas tzn ze nie jestes na to gotowa w ogole co to za powod "bo moj facet chce zebym go piescila oralnie" niech sie kopnie w czoło

Gość moj facet ma 29lat
ja jestem od niego o 6 lat młodsza młodsza powiedziałam ze nie bede robiła mu takiej przyjemnosci bo przez filmy mam złe odczucia a on ze ok . pewnego razu (po 7miesuacach od rozpoczecia wspołzycia)pomyslalam ze moze by tak polizac(o uprzedniej kapieli) no i na wpół recznie na wpoł oralnie doprowadziłam go do orgazmu:)było bardzo miło cieszyłam sie ze mu sie spodobało. narazie tego nie powtorzylam bo i tak nie mamy okazji ale powoli oswajam sie z tym(on mnie piesci oralnie od samego poczatku niemal) do niczego nie zmusza,jak widze ze chciałby zebym zrobiła mu loda to podnosze glowe usmiecham sie i wskazuje przeczaca ze nie. na sex oboje partnerów musi wyrazic zgode, jesli ty nie masz na to ochoty to tylko moze wzbudzic w tobie niechec na przyszłosc.powiedz mu ze nie jestes gotowa albo ze mu go odgryziesz jak ci ebedzie zmuszał;) powodzenia

Gość jgkjgkj
dla mnie to jest dziwne ze musisz mówić "nie" facet powinien dac ci spokoj i czas az sama wyjdziesz z inicjatywa, jesli kieruje twoja glowe w dol wiedzac ze ty tego nie chcesz to albo masz chujowego faceta albo sama jestes chujowa

Gość jgkjgkj
to bylo do "moj facet ma 29 lat" oczywiscie:)

Gość Sfrustrowana181818
nie lubie lizac kul , wole przyjmowac kloca na klate badz pic mocz psa sasiada

Co jest grzechem? Pieszczoty oralne? Nawet w małżeństwie???

Gość paul00
Brzydze sie kobiet, ktore po miesiacu znajomosci robia facetowi loda. Moglybyscie sie troche szanowac. Takie pieszczoty sa bardzo przyjemne, ale nie potrafilbym szanowac kobiety, ktore bierze mojego penisa do ust po tak krotkim czasie.

alibi ---> Jeśli pieszczoty oralne kończą się wytryskiem poza pochwą, to są grzechem.

Gość lollol
anonimek - wez idz stad bo robisz z siebie posmiewisko :)

Gość paul00
zapewniam cie, ze te kobiety rózniez brzydzą sie ludzmi myslącymi tak jak ty, więc nic nie tracą , nie będąc z nimi robisz im tylko przysługę :D

Gość miało być do paul00

a mnie wkurza jak kobiety na forum najeżdzają na siebie i wzajemnie krytykują. wystarczy,że faceci ciągle piszą o nas jakies bzdury.

Dlaczego mówicie, że Anonimek jest pośmiewiskiem? Każdy ma prawo do własnego światopoglądu, co nie oznacza że należy się z nim zgadzać.

Gość robi z siebie
posmiewisko, bo to nie jest temat : czy seks oralny jest grzechem, tylko zupełnie inny co moga ateistów obchodzić jego wywody ? a raczej jak ktoś jest prawdziwym katolikiem to i bez rad anonimka bedzie wiedział jak ma się zachować proste ? jesli nie, to juz nie zrozumiesz

zwykła - ja juz od kilku lat zyje w swiadomosci, ze to kobiety najbardziej najezdzaja na inne kobiety...nie wiem, co z wami ;)? U nas, to zwykle meska solidarnosc :).