Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N Rogala

Moja dziewczyna nie chce...

Polecane posty

Gość N Rogala

Otóz mam taki problem mam wybujała fantazje i bardzo kreci sie mnie spuszczanie sie jej an twarz to To zeby ssałą i brała to ust całego wora Zeby mi wsadzała palca miedzy posladki i zebym mogł sie jej tez spuszczac w ucho. Chciałbym tez zebym mi sie wypinała i zebym mógł ja prowadzic jej wsadzac od tyłu i prowadzic jak taczke a ona by wtedy krzyczała och mój wozny zarznij mnie Ale moja dziewczyna nie chce co mam robic ?

Gość kgikjff
kopnij sie w czoło

Gość P. Kucza
moze nic nie doradze, ale opowiem swoja fantazje pragne aby moj chlopak ubral rajstopki patrzac na mnie zaczepnickim glosem zaczal mi spiewac opening santa barbary chce, zeby kleknal tylem do mnie a ja bym wtedy piescila jego wory od spodu, gdy on by tak sie wypinal i chcialabym udawac, ze go bzykam od tylu:(

Gość no żesz ty
zacznij się leczyć. U psychchiatry...

Gość św katolik
ja też o tym marze ale czakamy do slubu

Gość N Rogala
Jak narazie widze opinie troche krytyczne, ale nie wiecie co sie dziej w moim zwiazku moja dziewczyna godziła sie zebym sikał jej an włsoy lub oddawał kał na jej piersi To bardzo mnie podnieca ale brakuje mi jeszcze oddawania spermy na jej rózne czesci ciała no i taczka obowiazkowo to takei podniecajace kiedy ona by tak chodziła na rekach podczas kiedy z całej siły pchał ja od tyły mocno trzymajac nogi uwlebiam tez jak krzyczy lub spiewa naprzykąłd podczas posuwanai ja od tyłu kazałem jej odspiewac krzyzysowa narzeczona była cudownie

Gość św katolik
to ja jestem dziewczyną autora topiku, tylko sza!

Gość P. Kucza
Ja bym sie tam zgodzila na jej miejscu...moze powiedz jej, ze jak sie zgodzi, to jej kupisz plyte madaryny?...albo ze dasz jej piochodzic w swoich bokserach..

Gość N Rogala
Moze masz racje ale najbardziej boje sie tego ze nie zrozumie mojej najwiekszej prosby bo chciałbym ja ruchac w oczy

Gość amoże by tak
poproś Boga żeby usunął ci jeszcze dwa zebra sam sobie ryj osikasz i zabaczysz jaki to przyjemny jest złoty deszcz, ponadto sambedziesz mógó robić sobie laske, Albo znajdz kobyłe do rrz...