Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_ponka

muzyka

Polecane posty

Gość ja_ponka
a co rozumiesz pod nazwą ambitniejszego ?

Gość Megoo
elektronika only. m.in Marek Bilinskim Wladek Komendarek i zagraniczni to Vangelis i Jarre ;)

Gość to może jeszcze
klaus schulze Sven Vath Biosphere Kraftwerk

Gość Megoo
no dokladnie. Cala EL-elita ;)

nie moje klimaty w dodatku wstyd sie przyznać ale o tej muzyce nie mam zielonego pojęcia :(

az tak się nie przejmuję :D ale muzyka jest moją pasją i wypadało by chociaż trochę znać się na wszystkim :)

Gość to może jeszcze
dla odmiany:P Daft Punk Bob Sinclair Armand van Helden Prodigy Cassius Goldfrapp

Gość Megoo
ta Goldfrapp jest ok. Dodam ze jeszcze powienien tu znalesc sie Moby i Robert Miles z elektronicznych brzmien. japonka - znami sie zorientujesz co i gdzie gra ;)

Gość Megoo
ambitne to pojecie wzgledne. Ambitne mozna ogolem mowiac to jest cos w co artysta wlozyl dosc duzo pracy i w efekcie to slychac. Znam to. nieraz pasja przemienia sie w machine pelnych samowymagan. No tak psychologiczne ze tak powiem :D

Gość Megoo
O zapomniałam dodac moich kochanych Depeche mode. :)

Gość daaawno temu
:D batmanka napisz cos szczerze tutaj

Gość Megoo
Na wszystkich klawiszach tzn inst.klawiszowe. syntezatory, keyboardy, pianino i inne wymyslne dla tej muzy. :P A zaczelo sie praktycznie od dziecka. Sluchanie tych czolowych artystow i odtwarzanie ich nuta w nute bez znania nut, no a potem wziecie sie za swoje wlasne kompozycje ktore myzle, ze niedlugo beda mogly ujrzec swiatlo dzienne, choc mialy juz pare razy okazje. ale jak mowie wymagam od siebie duzo i wtej pasji nakladam na siebie istne wymagania i wysokie poprzeczki przez ktore duzo razy udalo mi sie przeskoczyc wiec ciagle je podwyzszam by niebawem zadowolic siebie a przedewszystkim ludzi spragnionych nowych brzmien. Brzmien XXI wieku :)

brawo :D sorry że tak ciągle pytam , ale co jest dla ciebie ważne w muzyce, czego od niej oczekujesz ?

Nie szkodzi. Bardzo to mile ze ludzie poszukuja i sa ciekawi nowych brzmien ;) Hm dobre pytanie co ja od muzyki oczekuje. Napewno sluchajac muzyke innych wykonawcow szukam w niej tez inspiracji jak i przysluchuje sie jak jest zbudowany dany takt, z ilu sciezek utwor jest zbudowany, jakie tam wystepuja przeszkadzajki itp. W muzyce dla mnie i wedlug mnie jest wazne by czlowieka unosila na duchu, powodowala jakis nieziemski stan, taki po ktorym czlowiek czuje sie bosko i wie ze moze gory przenosic. Np. ja odnajduje sie w elektronice. Ale slucham psychodelii, rocka, ambientu, klasycznej. A jesli ktos slucha disco polo badz inne latwe rytmy i czuje ze mu ta muza pomaga i dobrze sie czuje to niech sobie jej slucha. Niemam nic zazle. hellishbloodystorm- Tak na powaznie to gram od 5 lat niecalych. I wtedy tez pierwsze wlasne dzwieki uslyszalam w mojej glowie. To cos ten stwor muzyczny zmienil me zycie calkowicie. Hehe ,A tylko lapki pracuja, a jesli wyje to przez Vocoder tylko. :)

megoo - :) swoja droga, dobrze, ze sie zaczernilas :) ja musze na porzadnie wrocic do grania, a wtedy bojcie sie :D:D:D 5 lat grasz, czy 5 lat tworzyszswoje, bo to roznica :)

Gość daaawno temu
oj nie chcesz zebym tu zaczal wklejac dalej ;) ale tak an serio, to tak naprawde z kazdego gatunku potrafie znalezc cos dla siebie i wiele w zyciu faz mialem jesli chodzi o muzyke ;)