Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuusa

uzywacie w nocy tampony?

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuusa

nie przeciekaja wam wtedy? czy moze wstajecie co 4 h i wymieniacie?? ja uzywam w dzien,ale jakos boje sie w nocy/// prosze o jakies rady!!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uzywam normalnie w nocy

Gość buuuuuuuuuusa
a jak czesto zmieniasz? czy idziesz spac i dopiero rano wymieniasz go?? nie przecieka CI?

jeden na noc - nic nie przecieka oczywiscie po wstaniu zmieniam i sie myje :) wszystko jest ok

Gość buuuuuuuuuusa
a masz w nocy obfite okresy?

chyba niekoniecznie :)

Gość no nie mogęe
tampony uzywam tylko jak gdzies wychodze.gdy jestem w domu to nie uzywam ,bo sie niekomfortowo czuje w cipci.Urodziłam dziecko ,dosc dawno a,le przeszkadza mi tampon w cipci,czuje go cały czas

Gość mała mała mi mała
tylko syfiary nosza tampony na noc ble wszystko im sie tam kisi dziurka nie majak oddychac fu współczuje

Gość jak wyjmuje tampona to
nic ze mnie wiecej nie leci, czyli nie dziala jak korek tylko wchlania krew. poza tym wole cos stworzonego z bawelny a nie z plastiku jak podpaski, w ktorych mozna sie zakisic. Dla mnie to oibrzydliwe jak krew wyplywa na podpaske i rozsmarowuje sie po calej cipce i do tego podwyzszona temperatura od tego plastiku. A fu...

Gość . . . . . . . . . . .eh . . .
Jak wyjmuje tampon to - podpisuje się w pełni pod Twoją wypowiedzią.Sama nie zakładam na nac, bo śpię dłużej niż osiem 8 godzi i wystarcza mi wkłada, ale jest to dobre rozwiąznie niż brudna podpaska.

ja tez uzywam i zmieniam rano i wszystko jest ok a mam obfite krwawienia

Gość o fujjj
ja uzywam na noc, krwawie malo, jestem zdrowa i przynajmniej mam komfort w 100%, dla mnie mniej higieniczne sa podpaski nosic takei mokre cos caly cas, nie owiac juz o tym z czego sa wykonane, jak jest upal to odparzenia morowane fuj i jeszcze taki smrod od lasek co nosza mokre podpaski

ja uzywam w nocy to w zaleznosci od krwawienia jesli jest obfitsze to rezygnuje z tamponow i wedy tylko podpaski ale rano....w te upały to tampony tampony i tylko tampony pozdrawiam

Gość gggggggggiiiiiiiiiiiiiilllllll
nie używam tampona w nocy ale proszę o rady mam19 lat okres mi się dopiero zaczoł niewie czy mam hodzić do lekarza narazie mama mi m€wi co, jak i dzie