Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tancerkaaa

hej pomocy warszawiacy

Polecane posty

Słuchajcie!!! jak trafie z dworca centralnego w warszawie na ulice puławska 107 a. Musze byc tam jutro na 10 rano ja jestem z lodzi i na dworcu bede o 9:30 co potem mam zrobic, napiszcie jakies autobus numer.

Gość *Dominika*
sprobuj na Forum ogólnym może tam ktoś bedzie wiedzial, ja nie z wawy wiec nie pomoge. :)

Gość sarah54
Jak taksiarz zobaczy,że nie jesteś z warszawy to przewiezie Cię dookola :-)))))))) już jeden jechal z lotniska do centrum za 100zl.

Gość yhhhh
jedz metrem

a tam bedzie gdzies w poblizu metro i w jakim kierunku jest ta cholerna puławska? to ma byc jakis pałacyk, kurde no?

byłam na forum ogólnym i nikt mi nie odpowiedzial. dlatego tutaj zawracam gitare z góry przepraszam ale tez i dziekuje za odpowiedzi

metrem to nie masz jak. podjedź tramwajem albo autobusem z dworca centralnego do centrum [metro centrum] i tam przesiądź się w tramwaj [któryś z 18, 19, 33, 36] jadący w stronę mokotowa. puławska to strasznie długa ulica, powinnaś wysiąść w okolicach królikarni [tak się nazywa przystanek], może malczewskiego. popytaj jeszcze w tramwaju jakby co ;) to powinno być w okolicy basenu warszawianka :)

ufff dzieki juz drukuje sobie twoje punkty orientacyjne, ulżyło mi troche. całuje i dzieki jak nie wiem co.

jeszcze chyba jest autobus 505 ktory odjezdza spod dw. centralnego i jedzie puławska, ale to linia przyspieszona i nie zatrzymuje się na kazdym przystanku wiec zapewne bezpieczniej tramwajem tak jak ktos wyzej opisał powodzenia:)

i jeszcze raz dzieki napewno tez popytam na dworcu ale znajac życie tam nie bedzie za duzo warszawiaków, tylko przyjezni ktorzy jada tylko do pracy a potem znowu na dworzec. ale i tak dzieki

Gość ja znalazłem
Autobus 505 bezpośrednio z Centralnego na Puławską. Przystanek przy ulicy Odyńca.

Gość ja znalazłem
Ewentualnie spod Centralnego tramwajem 19 i też wysiąść na przystanku przy ul Odyńca.

Gość ja znalazłem
Jeszcze taka wskazówka: Puławska 107 to chyba taki nowy budynek pobudowany w miejscu dworca PKS niemal na przeciwko kościoła św Michała i Parku Dreszera. Mieszczą się tam mi. Xelion i salon TPSA.