Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braga

LONDYŃSKIE MAMUSIE

Polecane posty

Gość braga

WITAM CZESC BABECZKI MAM 34 LATA JESTEM SZCZECINIANKA I MAMUSIA 4,5 LETNIEJ OLIWKI. W PAZDZIERNIKU RAZEM Z CORCIA PRZENOSIMY SIE DO LONDYNU DO TATUSIA OLIWKI. RODZINA BEDZIE RAZEM A TO NAJWAZNIEJSZE. MOZE W TYM MIEJSCU NAWIAZEMY KONTAKT, MY MAMUSIE LONDYNSKIE I CZASEM WYPIJEMY KAWKE I POPLOTKUJEMY. ODEZWIJCIE SIE PROSZE. POZDRAWIAM AGA

Gość gyr
czytajcie ze zrozumieniem, zanim obrazicie kogoś, ona dopiero pojedzie a nie już pojechała, cóż są ludzie i ludziska, wy chyba należycie do ludzisk, którzy mają niskie poczucie swojej wartości.

Gość bebe_30
Dziewczyny, chyba na glowe upadlyscie! Co to za wypowiedzi???? Kobieta szuka kontaktu z innymi mamuskami ktore chcialaby sie z nia spotkac,a nie z tymi ktore na to nie maja ochoty. Czyzby zazdrosc przez Was przemawiala?

Gość nastepna zebrząca od anglikow
braga nie licz na to ze jakas mamusia mieszkajaca w londynie zachce sie z toba kontaktowac zrozum dziewczyno ze jestes dla nich konkurencja ich tam jest juz ponad milion wiec łatwo nie maja

Gość ale wy jestescie zalosne
wiesz taki jest akurat moj brat juz dawno moja mama namawiala go zeby np tam uczyl Polakow ktorzy nie znaja jezyka i dobrze zarabial ale on jest ze tak powiem malo przebojowy mu sie poprostu nie chce a na budowie jest pomocnikiem przygotowuja juz wybudowane domy do pokazow itp zarabia 12 euro/h i jest mu wygodnie ja jakby miala jego wiedze to bym lepiej ją wykorzystala

Gość tak wlasnie tak
a mnie czemu skasowano? :O nikogo nie wyzywalam🖐️

zarabia w euro ? tz ze nie jest w UK

a co do konkurencji to sie zgodze ludzie tam to dopiero sa zawistni jeden tylko jest ciekawy ile drugi ma a niedaj boze ma wiecej!!

jest akurat w irlandii poludniowej ale chodzi o to samo przeciez

no własnie tam jest busz człowiek człowiekowi wilkiem

TAM ludzie dla pieniedzy zrobia wszystko

widzisz temt juz jest tu pare minut i zadna mieszkajaca tam mamusia sie nie odzywa zastanow sie dlaczego

Gość hmm jak mozna
o sobie pisac ze jest sie londyjską mamusia skoro mieszka sie jeszcze w Polsce ?? hmm topic zalozony z totalnej nudy:(albo z checie pochwalenia sie z wyjazdu:) lepiej brzmial by temat Mamuski wyjezdzajace do Anglii:)

a to tez fakt mieszka w szczecinie a pisze o sobie londynska hahahahha

Gość braga
moze lepiej faktycznie gdyby brzmial mamusie wyjezdzajace do londynu, ale brzmi juz tak chyba nic zlego. my mamusie londynskie napisalam nie dlatego zeby sie pochwalic ani zeby juz tak o sobie pisac napisalam w czasie przyszlym ze przeczytaj uwaznie. Mam mimo wszystko nadziej ze ktos sie odezwie. Litosci dziewczyny nie badzcie takie agresywne , bo odbije sie to na waszych rodzinach....a moze nie ktore powinny zbadac poziom hormonow bo jak na moje wyczucie sa zbyt agresywne.

braga ... jak bys nie zatytulaowala topik to i tak im nie dogodzisz nie wiem co siedzi w tych kobietach ze do wszystkich maja pretencje

Gość miki mause
ale to prawda ze polak polakowi z zazdrosci oko wykole nawet na topiku bo sobie panna zalozyla przestancie, za granica tez tak jest ze turek za turkiem pojdzie, rusek za ruskiem niemiec za niemcem angol za angolem a polak polakowi z zazdrosci noge podstawi bo czemu on ma miec llepiej szowinisci

Miki Mause :D swieta racja! Braga, bardzo dobrze ze sie przenioslas na juz od dawna istniejacy topik Matek Polek, jest nas tu kilka z Londynu a ja nawet niedaleko Stratford mieszkam ;)