Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić ooOoo

ALE WSTYD !!! CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość co robić ooOoo

Mam taki problem, jadę z koleżankami na 2tyg na urlop. Będziemy non stop ze sopbą przebywać, a ja wogóle nie mam biustu... do tej pory ratowałam się push upami i nie było tego widać, czyli co mam robić? Spać w push upie Oo ? Kolejna sprawa że bez makijażu wyglądam okropnie, jak kobieta po chemioterapii (nie widać rzęs i brwi, bo są wybarwione przez henn :() Co mam robić? Nie chce tego ujawniać...

Gwarantuję Ci ,że 99% kobiet po przebudzeniu wygląda inaczej;-) Nie ma się co przejmować .

Gość kolezanka przyszlej mamy
zrob sobie henne przed wyjazdem i po klopocie.

Gość wyluzuj..........
cycki to nie powod do wstydu male lepsze bo na starosc nie beda obwisle prawda jest nieunikniona, zarowno przed kolezanka jak i partnerem zyciowym co do brwi i rzes zrob przed wyjazdem henne u kosmetyczki i po klopocie kazda z nas wyglada inaczej bez make-upu i tej calej otoczki.....

Gość czlowiek myslacy
Ty nie masz piersi ja nie mam wzrostu, moze sie stykniemy???:D

Gość BeznadziejnaOsobaWatpiąca
oo ja mam dokładnie taki sam problem :) z tymi cyckami:O dlatego chyba nie bede jezdzic na wycieczki klasowe a ile masz wzrostu ? lat? moze bysmy wyjechały gdzies za granice najpierw zarabiac na operacje powiekszenia? w innych terminach bysmy sie nawzajem soba opiekowały zeby7 rodznie nic nie mówic hmm?

Gość bmts
"moze bysmy wyjechały gdzies za granice najpierw zarabiac na operacje powiekszenia? w innych terminach bysmy sie nawzajem soba opiekowały zeby7 rodznie nic nie mówic" buahahhahaa dobre :D to zart, no nie? :o

Gość co robić ooOoo
a żeby tak zrobić czymś trwalszym hennę, farbą do włosów np. :D no niby nie ma co się przejmować, ale to strasznie kłopotliwe jest, nie ma co...

Gość co robić ooOoo
no ja się też tak zastaniawiam czy to żart czy niekoniecznie xD operacją nie jestem zainteresowana na razie przynjamniej, mam nadzieje ze mi coś jeszcze urośnie

dlaczegfo żart ? :O ja na powaznie mówie ludzie co wy tacy sztywni i trzymający sięreguł jesteście i tak niedługo koniec swiata bedzie to trzeba coś przezżyc w tym życiu to ile masz lat ? ze liczysz na to ze Ci jeszcze urosną ? ja mam 17 :)

Gość co robić ooOoo
no ja prawie 18 :D cycki sux !!

no a ile masz wzrostu ? chociaż podaj czy wysoka czy niska jestes to jak z moją propozycją ? bo akurat wiekowo byśmy się zgadały bo marne szanse ze ci piersi urosną :o chociaz nigdy nie wiadomo :P

a ja mam tez problem bo mam cycki z trzema sutkami znaczy sie dwa cycki z trzema sutkami.

Gość co robić ooOoo
wzrost? 170, już mówiłam że operacja mnie nie interesuje :D

Gość co robić ooOoo
wzrost? 170, już mówiłam że operacja mnie nie interesuje :D

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/