Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niedobra

jak zepsuc mikrofale???prosze

Polecane posty

Gość jestem niedobra

wiem ze to bezczelne ale planuje zepsuc kuchenke mikrofalowa bo moj maz nie chce sie zgodzic ja wyrzucic a ja jej nie chce w domu!czy ktos wie jak mozna skutecznie zepsuc mikrofale na zasadzie "ojej-ona sie chyba musiala zapsuc" i wspomoze mnie w moim okrutnym planie???

Gość co robić ooOoo
ale dobrobyt do głowy uderzył Oo lepiej komuś oddaj...

jestem niedobra A co TObie mikrofala przeszkadza? Jak chcesz zrobić ciekawy efekt to spróbuj ugotować z niej jajko . TYlko nie rozbijaj go . Będzie wesoło...

Gość jestem niedobra
papierowe nozyczki-rozumiem ze dzisiaj dzien dla Ciebie nie zbyt laskawy ale nie musisz sie na mnie wyzywac!jutro bedzie lepszy -mowie Ci:) powtarzam-moj maz nie chce sie zgodzic na wywalenie jej, oddanie komus rowniez!a mi przeszkadza!chce ja skutecznie zepsuc ale tak zeby on myslal ze ona sama sie zepsula! wiem ze grzesze-ale potrzebuje wsparcia w moich zlych intencjach!

Gość co robić ooOoo
a czemu ci tak przeszkadza, wytłumacz ocb

Gość jestem niedobra
bynajmniej dobrobyt mi nie uderzyl!planuje pozbyc sie rzeczy ktorej psoiadanie dzisiaj nie stanowi juz wyznacznika dobrobytu!

Gość jestem niedobra
mam kuchnie o wymiarach 1m2! nie mam gdzie ustawic innych rzeczy,nie mam gdzie robic ciasta na placek, nie mam gdzie rozlozyc naczyn:(tylko dlatego ze jakis wieeelki baniak zajmuje mi pol kuchni....a maz korzysta z niego raz na rok...

Gość jestem niedobra
moze mozna jakos uszkodzic magnetron?

zepsujesz ją i on kupi sobie nową... i co wtedy? a poza tym czy takie zachowanie to nie jest czasem początek jakiejś paranoi? może powinnaś z lekarzem się skontaktować?

Gość jestem niedobra
atomic girl-jestem zdesperowana!jestem gotowa to zrobic:(

Gość jestem niedobra
dobra-zamykam temat!mysalam ze dowiem sie czegos ciekawego ale okazuje sie zaraz sie dowiem ze jestem wariatka!pozdrawiam wszystkie kobiety ktore nie chca sie rozwiesc przez mikrofale a jednoczesnie nie chca byc w domu kims z czyim zdaniem nie trzeba sie liczyc!a pozostalym zycze tylko udanych zwiazkow i wieeeelkich kuchni!

Gość jestem niedobra
bishop-nie kupi nowej!znam troche swojego meza i wiem co planuje!

Gość co robić ooOoo
to wy w małżeństwie ze sobą nie rozmawiacie, ze wszystkim robisz taki cyrk? po prostu pogadaj z mężem powiedz mu to samo co nam teraz napisałaś, kuchnia 1/2 i takie tam...

Gość ale idiotka z ciebie hehe

Gość jestem niedobra
potrzebuje porady "jak zepsuc mikrofale" a nie jak dogadac sie z mezem!wierz mi ze nie jestem tepa i probowalam roznych sposobow! co robic ooOoo-nie wiem czy jestes kobieta, czy masz meza a jesli tak to byc moze jest bardziej rozumny niz moj-jesli tak jest to zazdroszcze i gratuluje!niestety ja tym darem nie zostalam obdarzona:(

Gość co robić ooOoo
taaak krzycz w niebogłosy, rzucaj bluzgi, może będzie ci lżej w twoim bezsensownym życiu :D

Gość jestem niedobra
jestem idiotka-ulzylo komus??

Gość jestem niedobra
alez ja nie krzycze tylko kulturalnie odpowiadam!nawet sie usmiecham:)

Gość co robić ooOoo
to oczywiście nie było skierowane do autorki topiku skoro tak to ró jak uważasz, ale wiedz że coś tu jest nie tak, ale pozdrawiam i życze powodznia

Gość ale idiotka z ciebie hehe
nie musialo ulzyc bo wbijam w ciebie i twoje zryte problemy. smieszna jestes, wspolczuje.

Gość jestem niedobra
ach-dziekuje bardzo:)wzajemnie:)wszystkiego dobrego!!!!

Gość wsadz maslo w papierku
i wlacz mikorfale. uwazaj tylko zeby domu nie sfajczyc

Gość jestem niedobra
lepiej byc smiesznym i miec zryte problemy niz byc niedobrym smutasem!skoro wbijasz w moje problemy to po co mi te kazania prawisz!jakbys mial/miala w pompie to by Cie tu nie bylo....

Gość jestem niedobra
maslo w papierku????dzieki

Gość co robić ooOoo
--> ale idiotka z ciebie hehe: nie ja założyłam topik:P ale co za sens rzucać bluzgi w przestrzeń ? Napisz coś sensownego a nie wyżywasz się na przypadkowych, myślisz że ktos weźmie to do siebie... żal

Gość jestem niedobra
a moze mozna jakos wyinstalowac magnetron??

Gość no nie..............
nie chce mi się czytać postów powyżej, chcesz wiedzieć jak popsuć mikrofalówkę proszę bardzo W ŚRODKÓW MIKROFALI JEST ZAMONTOWANA TAKA JAKBY PŁYTKA METALOWA, ODKRĘĆ JĄ J DELIKATNIE PRZEPAL JĄ ZAPAŁKĄ, NAWET NIE KONIECZNIE NA WYLOT CO PO PROSTU NADPAL, TAKĄ ZAMONTUJ PONOWNIE, GOTOWE W TRAKCIE URZYWANIA MIKROFALI POWINIEN POJAWIAĆ SIĘ W NIEJ OGIEŃ, NIE JEST TO JAKIEŚ STRASZNIE GROŹNE,