Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niedobra

jak zepsuc mikrofale???prosze

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wsadz talerz z pozlacanym brzeszkiem. albo cos metalowego. efekt murowany:) pozdrawiam.

Gość jestem niedobra
widocznie "ale idiotka z ciebie" mysli ze pojde do zakonu i do konca mego zycia bede biczowala sie po plecach za to co wymyslilam....

Gość jestem niedobra
no nie.....-wybawco mojego zycia!DZIEKI:)

Gość no nie..............
nie ma za co umnie tak się stało od wiecznego podgrzewania kiełbasy w mikrofali, tłuszcz pryskał na tą płytkę aż się przypaliła, no i potem jak cośsię podgrzewało to pojawiał się płomień w środku....

tylko uważaj i kontroluj wszystko i miej gdzies w zasiegu cos czym mozna ewentualnie gasic:Pmimo wszystko kasa chyba udeza co niektóym do głowy ja do niedawna marzyłam o mikrofali teraz juz mam przeciez ona jest super wygodna i wogóle ech..:(

Gość tak bym chciała
mikrofalkę:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość ja bym wyniosła z domu i
wywaliła na smietnik jak najdalej od domu.. mąż by się kilka dni powkurzał , a potem by mu przeszło...

Gość jestem niedobra
nie odbija mi kasa-zyje skromnie!mam malutka kuchenke!wole miec w niej miejsce na siedzenie przy stole z dziecmi a nie trzymanie wieeelkiego urzadzenia, ktore.....uwazam za szkodliwe dla zdrowia! pozdrawiam wszystkich i dziekuje!

Gość gość
UDAĆ SIĘ DO PSYCHIATRY...A TEN MĄŻ TO CHYBA ŚLEPY,ŻE MA TAKĄ GŁUPIĄ ŻONE...WSPÓŁCZUJĘ I MĘŻOWI U TOBIE..A MIKROFALĘ CHĘTNUE WEZMĘ TYULKO JEJ DURNA NIE ZEPSUJ................