Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajde gooo

Wyjezdzam do Anglii i tam znajde męża

Polecane posty

Gość znajde gooo

mysle ze tak che zyc na stale,wyjde za mąż za anglika

Gość ania super star
ja mieszkam w Anglii i wlasnie jestem 2 mce po slubie wyszlam za mąz nie za rdzennego anglika a kamerunczyka juz jestem nawet w ciazy takze zostane tu na stale,tu jest lepsze zycie

Gość znajde gooo
bo tu nie moge znaleśc ,nie wiem ale nie mam szczescia a tam mam wiekszy wybor

Gość Zagreniczna niunia
Ja też mam taki plan, bo w Polsce faceci to się chyba ukrywają. He he. A do tego lepsze życie za granicą jest i lepsi ludzie :) Także "znajde gooo" możemy sobie ręke podać :)

Gość pytajaca123
jaki ty andrzej zalosny jestes babe sobie znajdz a nie caly dzien na forum (w dodatku kobiecym) siedzisz :o

Gość wiekszy wybor ciekawe ...
Powiedz smiało, ze chodzi o kase ... po co owijac wszystko w bawelne ???

Gość znajde gooo
Wiec napewno można znaleść i w Polsce jednak w Anglii jest więcej luzu ,ludzie młodzi jacyś tacy pogodniejsi,otwarci a u nas to jednak ciągle zawiśc,aby tylko komus dokuczyc itp,moja kolezanka powiedziala ze dla niej tak zycie to istne eldorado i facetow mozna miec na peczki nie patrza tylko na wyglad itp

Gość liczy sie tylko wielkosc ...
portfela :D

Gość znajde gooo
jestem bardzo podobna do Edyty Gorniak sylwetka podobny wzrost -kazdy tak mowi ,oczywiscie portfel tez sie liczy:D jednak nie jestem taka materialistka -lubie zmiany w zyciu

Gość Swirka mirka
W Polse wybor jest maly, wszyscy wysocy faceci sa zajeci. ai pracowac im sie nie chce. I w Polsce ludzie jacys zestresowani sa i smutni.Powodzenia dla autorki postu tylko uwazaj bo jeszcze tam jakiegos super polish guy you meet he he he i planow nici beda

Gość znajde gooo
no niestety nie spiewam tak jak ona :-o

Gość pytajaca123
andrzej twoja wyprawa na rower bedzie wielka strata dla tego forum :o powinienes dostac jakas karte stalego klienta bo prawie w kazdym temacie jest twoja wypowiedz zenada

Gość pytajaca123
bo mzoe moje wypowiedzi dadza ci cos do myslenia

Gość znajde gooo
Dzięki za ostrzezenia jednak ja genetralnie będe szukac rdzennego Anglika ,a jade dokładnie do Coatbridge juz 25 czerwca

Gość gfdd
a kogo to obchodzi ?SZukaj jesli chcesz/

Gość no i pozniej sie dziwimy ...
ze Polki się puszczają za granicą :) No ale obcokrajowca trzeba zdobyć za wszelką cenę :) W końcu lepszy start w życiu ... A w Polsce nie dziwcie się, że faceci są zestresowani itp. żyjemy w chorym kraju, bez perspektyw do dalszego życia ...

Gość znajde gooo
ciebie nie musi a innych obchodzi i na tym roznica -kto ci kaze pisac co kolwiek na moim topiku?????

Gość znajde gooo
bo w Polsce to faceci to glownie kupa śmierdzacych leni i to zasadnicza roznica dlatego kobiety wykształcone,pewne swego ciała i ciekawe swiata jada szukac lepszej pszyszlosci ,niz udręka w Polsce

Gość
zyjemy w pieknym kraju-w Polsce,ktora jest zniszczona przez 50 lat trwania rzadow komunistow na pasku Moskwy.Dlaczego glosujecie nadal na nich?A pozniej nic tylko narzekania...nawet nie potraficie napisac NAZWY WLASNEJ OJCZYZNY.Zamiast tego:np.\"w tym kraju\".Zapominacie o jednym:Ojczyzne wszyscy mamy jedna.Za granica NIGDY nie bedzie to samo.Anglik,hehehe kamerunczyk.Tylko na to was stac Polki?Posluchajcie sobie jaka macie opinie wlasnie tam gdzie patrzycie.W ogole sie nie szanujecie.

Gość kupa leni ciekawe...
to dlaczego za granicą traktują nas z ludzi bardzo pracowitych ???

Gość popieram popieram
popieram ostatnia wypowiedz. glosuja na komuchow a potem szukaja szczescia tam gdzie szczescia dla nas nie ma..,. za granica maja nas za nic a polacy czuja sie tam zle i obco, rasizm wszedzie dookoloa, zycze szcescia idiotkom...

Gość popieram popieram
jakich pracowitych??? zebrakow!!! zapieprzaja za 3 za marny grosz i tyle

Gość znajde gooo
to dlaczego wlsnie Polki są tam bardzo pożądane i tak dalej? Będe pracować jako recepcjonistka w hotelu ,kiedy byłam na rozmowie kwalifikacyjnej nawet dyrektor był człowiekiejm miłym,rzetelnym taki czlowiek dusza,a u nas szkoda gadac

Gość jaaaaasne teraz to sie mówi
recepcjonistka :-p

Gość totolotek
ja tez wyjechalam i dopiero za granica poznalam prawdziwych swietnych facetow. Na Polakow nie warto czasu marnowac. Jednak nie spodziewaj sie milych komentarzy, zakompleksienii polacy musza dac gdzies upust swojej frustracji .

Gość
taaaaaak,masz racje Polki sa tam bardzo porzadane.....glownie przez ....murzynow...malo tego...zdecydowanie chetnie odpowiadaja na murzynskie porzadania... Wierz mi,wiem co pisze.To wszystko prawda ze tam jest inne podejscie do czlowieka,ale w dalszym ciagu podtrzymuje to co napisalem przedtem.Decyzja dotyczy calego twojego zycia...to nie dyskoteka...

Gość pamietaj aby zrobic sobie
test na hiv bo tam duzo takich emulow siedzi :classic_cool: p.s. nie wracaj tu dziwko :)