Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYCHUDZONAAA

JESTEM ZA CHUDA .JAK PRZYTYĆ??MAM 170 CM WZROSTU I 57 KILO WAGI TYLKO..BUUUU

Polecane posty

Gość WYCHUDZONAAA

POMOZCIE MI BLAGAM BO NA FORUM ZDROWIE NIKT NIE ROZUMIE JAJK ZLE SIE CZUJE ZE SWYM CHUDYM CIALEK ..MAM JUZ 24 LATA I CHOLERNE KOMPLEKSY ZE W TYM WIEKU JESZCZE NIE UTYŁAMMIMO ZE DUZO JEM:(

niestety z przytyciem chyba gorzej .... mysle ze specjalista by musial pomoc - bo odzywki potrzebne jakies cwiczenia specjalne... przykro mi ja sie nie znam ale trzymam kciuki co by sie udalo

Gość dietetyczka w drodzee
podaj WSZYSTKIE SWE WYMIARY to ci pomoge i doradze.. jestem dietetykiem wiec sie znam troche na tym masz niedowage ale malą ..jakos temu zaradzimy razem może. pd\odaj tylko wszystkie wymiary bym mogla ocenic jak bardzo jesteś chudziutka. łacznie z łydką i udem oraz ramionkiem:)czekam

Gość nieciekawie to wygladaaa
masz 24 lata i tak malo ważysz?jak ci sie to udaje?SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przecie to jest idealna waga
chcesz zrobic z siebie balerona?

Gość no jak dla mnie
to ważysz zupełnie normalnie ja bym jeszcze schudła na twoim miejscu a według wszelkiech norm nawet nie masz niedowagi, więc nie wiem o co ci chodzi

Gość Madzia....
ja mam 173cm i waze 50kg!! musze przytyc!!pomozcie!

Gość yhymmm
ehk mnie wiem czy jestes proprocjonalnie zbudowana..ale wage to masz przecietna,ja waze przy twoim wroscie 5 kg mniej ,jestem proporcjonalna i nie wygladam tak zle.skoro wygladasz przy takiej wadze chudo,musisz miec specyficzna budowe kosci.

Nie rozumie Cię!Dlaczego chcesz przytyć?Ja mam 171 cm,ważę obecnie 60kg i próbuję schudnąć i wrócić do starej wagi.Jest mi ciężko,bo te parę kilo przybyło mi po rzuceniu palenia.

Gość Nattiada
hmm.. najmniej zdrowym sposobem jest po prostu stolowaniue sie w fast-foodach.. ale to obrzydliwe. i bardzo niezdrowe przeciez.. moze jedz bardziej kaloryczne rzeczy, nie odmawiaj sobie niczego, polub jakies pączki, czy coś:) trzymam kciuki, bo wiem jak to jest czuc sie zle w swoim ciele. mozesz tez sprobowac przybrac mięsni:) ale oprocze tego jedz duzo, tlusto i slodkko:)) pozdr

Gość WYCHUDZONAAA
podaje wymiarki: kosci mam leciutkie chyba i delikatne bo drobniutkie bardzo:( nadgarstek:15 cm ramie kolo pachy zaraz 29 cm ramie w polowie :27 cm biust:95cm(nie zwracajcie uwagi na biust bo tylko on jest spory a reszta chuda) talia:68cm biodra:94 cm udo pod posladkiem mierozne:54 cm udo w polowie:48 cm kolanko:37 cm łydka najszersze miejsce w niej :35 cm kostka:21,5 cm KAZDY NA FORUM MOWI ZE NIE JESTEM AŻ TAK CHUDA WIEC NIE KAPUJE CZEMU LUDZIE NA UCZELNI I WSZEDZIE W RODZIENIE MOWIĄ ZE JESTEM STRASZNIE MARNA I MUSZE PRZYTYĆ:(:(

Gość WYCHUDZONAAA
wlasnie ja zle sie czuje w swym ciele i mam komplesky straszne przez to..gdybym byla gribsza bylabym pewniejsza siebie i wogole cieszylabym sie zyciem bardziej a tak to jestem sfrustrowana cholernie i nie moge nawet wyjsc w upal w spodnicy:(:(bo ciagle czuje ze kazdy mysli ze za chude mam nogi i zle sie czuje z tym:( kocico piszesz czemu chce przytyć ...wg ciebie waze oki ale zobacz ila jaj mam już lat ..na te lata powinnam chyba byc grubsza ?:(

Gość Madzia....
co mam jesc zeby przytyc?

Gość brum
co za perdoła napisała że trzeba jeść w fast foodach???alo dużo i kalorycznie, to niezdrowe i nic nie daje, wiem bo samam mam 166 i waże tylko47 kg, trzeba ćwiczyć nabrac mięśni i wspomagać się odżywkami, ale bez przesady,tylko to pomoże

Gość mam dosc tegoo
wymiary mjasz autorko nieciekawe ..bardzo chude ale zakceptuj to może.i już .

Gość WYCHUDZONAAA
PODALAM WYMIARY WSZYSTKIE CHYBA A DIETETYCZKA ZNIKNELA:(NO CÓŻ:(

Gość Madzia....
jakimi odzywkami?

Gość d..
jak dla mnie, to masz dobre wymiary, nie wiem, czym sie martwisz.

Gość WYCHUDZONAAAA
madziu a ty jakie masz wymiary?bo widze ze tez chcesz utyć:(

Gość Mayo_26
znowu ta kretynka, chuda ... WYCHUDZONA ??? Z ktorej kurwa strony !!! Ja mam 168 cm, waze 50 kg mam 13 cm w nadgarstku, 21 w ramieniu, 23 pod pach, 60 w talii, 86 w pupie, 47 udo najszerszym miejscu pod posladkiem, 44 srodek i 32 nad kolanem, lydka 32, kostka 18 i nie jestem kurwa wychudzona a Ty jestes !!! Ha ha ha i mam 26 lat i bardzo sie sobie podobam a kompleksy miec bede jak przytyje 10- 20 kg

Gość brum
są w aptekach, żadne takie dla sportowców tylko zwykle z dużą ilocią bialka i co tam jeszccze

Gość WYCHUDZONAAAA
zaloże sie ze i tak jestes niższa i masz większe wymiary ode mnie:(:( kurcze ja juz mam schizy na punkcie tego ze jetsem taka chuda:(otoczenie mi to wmawialo od zawsze ...i teraz pewno nawet jakbym wazyla 90 kilo to ciezko byloby mi myslec ze juz jestem normalna albo gruba:)

Gość 94 w dupie i ty jestes chuda
??????????????:O

Gość Madzia....
nadgarstek 16cm ramie pod pacha 27 cm ramie na srodku 23cm pod biustem 71cm w biuscie 80cm talia 73cm biodra 87cm udo 51cm udo na srodku 45cm kolano 37cm lydka 34 cm kostka 24cm waze 50kg mam 173 wzrostu pomozcie wygladam jak szkielet... :(

Gość kamasutraaa
mayo 26 ....... ty to faktycznie jesteś wychudzona z takimi wymiarami przy tym wzroscie. zacznij coś jeść bo znikniesz. AUTORKO... jesteś za chuda ale tylko w kończynach bo reszta ideał! pozdrawiam.

Gość WYCHUDZONAAA
mam 94 w biodrach ale naprawde mam strasznie mały tyłek więc nie wiem czemu te wymiary wg ciebie są za duże:(

Gość WYCHUDZONAAA
madzia a czy to nie ty kiedys pisalas taki wątek dla chudzielców cos o tym ze chce utyć..prosze napisz bo kojarze cos te wymiary i ciebie chyba:)