Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszka w lesie

Co mam zroić z włosami??????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość dziewuszka w lesie

Jeśli macie podobny problem lub wiecie coś na ten temat to proszę poradźcie mi coś. Chodzi o to że mam bardzo cienkie i delikatne włosy, w dodatku jest ich mało, wogóle nie chcą się układać przez co mam ogrooomne problemy z ułożeniem fryzury. Teraz mam włosy do ramion z boku głowy, przed ramiona z przodu i trochę za ramiona z tyłu. Ale to nie wyglada za dobrze na moich włosach i nie wiem co mam z nimi zrobić, niektóre psma kręca się, niektóre podwijaja pod spód, a inne są proste jak druty, już nie mam do tego siły. Co mi proponujecie?

Gość gocha_ula_jeeee
Obetnij się na łyso.

Gość dziewuszka w lesie
bardzo śmieszne hehehe, nawet nie wiesz jaki to dla mnie powód do śmiechu, ale opanuję się od zbędnych komentarzy pod twoim adresem xzekam na normalne wypowiedzi...

Gość a myslałaś o takiej fryzurze
ja ma teraz Kwasniewska? Miałam kiedys podobnie obcięte. Fryzjerka tak mi wycieniowała z tyłu, że miałam 2 razy więcej włosów. Dobrze obcięte włosy będą Ci się same układać. Bardzo wdzięczna fryzurka.

jak sie ma cienkie, delikatne wlosy to raczej dluzsze fryzury sie nie sprawdzaja. Sama mam takie wiec moja dlugosc zawsze jest w granicach do polowy szyi albo nawet krotsze. Wtedy jak sie je jeszcze dobrze pocieniuje to nie widac, ze jest ich tak malo

Gość dziewuszka w lesie
a będzie pasowała do okrągłej twarzy?

Gość znajde gooo
ja mam strasznie gruge wlosy geste i mi goraco przez nie

Gość nie rozumiem takich wpisów
jak ten powyżej:O Chcesz komuś dopiec? :O

dziewuszka w lesie---- musisz isc do dobrej fryzjerki, to na pewno zetnie tak zeby pasowalo, ale mysle, ze krotsze fryzurki tez moga ladnie pasowac do okraglej buzi mozesz sciac tak, zeby z tylu bylo krocej, a z przodu odrobine dluzej takie pazurki

Gość dziewuszka w lesie
no dobra dzieki za wypowiedzi (pomijając niektóre ktorych wogóle nie biorę pod uwagę) pmyśle jeszcze nad tym, na razie zwiazuje włosy i czeszę sie z grzywka na bok. Ale może ta Oli Kwaśniewskiej jest dobrym rozwiązaniem...

ja bym poprostu poszła do dobrego salonu wizażu. tak są kompetentni ludzie, którzy znają się na swoim fachu i napeno dobrze Ci doradzą:) i zgadzam się z opiniami innych, że najlepsze byłyby dość krótkie włoski.

nei wiem jak ty, ale ja przy swoich tez cienkich wlosach jak robilam kucyk i grzywka na bok to ciekawie to nie wygladalo

Gość dziewuszka w lesie
no właśnie szukam teraz dobrego salonu fryzjerskiego, ale nigdy nie wiadomo co będzie potem czyli po ścięciu. Kiedys jak byłam u takiej jednej fryzjerki, to najpierw powiedział że mam włosy jak siano, potem że powinnam o nie zadbać i kupić sobie jakieś witaminy i tak mnie tym wkurzyła, bo ja juz chyba wszystkiego wypróbowałam na te włosy. A najlepsze było na koniec jak mi ścieła na krótko, wygladałam koszmarnie, dlatego nie mam za bardzo zaufania do fryzjerek

Gość dziewuszka w lesie
no właśnie mi jakoś pasuje ta grzywka na bok, ale włosy szybko staja się oklapniete i na drugi dzień jak nie myje włosów bo są jeszcze czyste to muszę uzywać tony lakieru żeby je jakoś podnieść, albo myć co dzień

Gość dziewuszka w lesie
mieszkam w Radomiu

Gość ziomale gora
moze uzywaj typowo ziolowych szmponow typu barwa pomagaja na cienkie wlosy

Gość dziewuszka w lesie
hmmm.... no nie wiem, kiedyś uzywałam szamponu takiego ziołowego, nie pamietam jak sie nazywał taki zielony płyn w butelce z czerwona etykietka, to po nim miałam takie sianowate włosy, ale może jakis inny byłby lepszy

Gość JA TO DOPIERO MAM CIENIUTKIE
ja też mam cienkie włosy, nawet bardzo. i tez nienawidze głupich fryzjerek z ich textami "ma pani bardzo cienkie włosy" - no kurwa, dzięki za oświecenie :O a te ich rady o nawilżaniui i balblabla - jakbym nie wypróbowała wszystkich możlwiości :o no ale dla mnie to norma że musze myć włosy codziennie, a nawet gdy to robie to włosy momentalnie są klapnięte pomimo tony lakierów :O

Gość dominujaca
wiecie co ja tez nosilam zawse dlugie lub do ramion az w koncu przerwalam ta nude bo ciagle bylam taka sama patrzac na zdjecia!!!obcielam moje piorka jak victoria beckham i teraz mam wrazenie ze jakby tych wlosow bylo wiecej i ukaladaja sie super a ja wygladam ciekawiej mam inna nowa twarz!!!