Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentana

samotne kobiety maja za duze wymagnia i .....

Polecane posty

Gość iga.
Więc sobie żyj w tym miłym przekonaniu ;). Mi wcale miło nie jest jak mnie poniżają lub ignorują przez wygląd.

Gość trzeba podniesc
up

Gość ghvvc
to proste - im starsza baba (bez faceta) tym bardziej zgorzkniala i narcystyczna sie robi. pewnego dnia patrzy w lustro i zdaje sobie sprawe ze jest nikim. a niech maja wysokie wymagania, niech zrywaja z facetami bo kichnal bez chusteczki albo nie puscil jej w drzwiach jak mial obie rece zajete siatkami, mam to w dupie. ja mam tylko kilka zelaznych wymagan jakie laska musi spelniac, reszty nie zmieniam i szanuje ja taka jaka jest, to okresja jej charakter i osobowosc, niech pozostanie soba, za to ja pokocham ! a wymagania to - normalna buzka, szczupla zgrabna fugura, nie palaca, wiek 21-25, nie moze byc wredna wscibska msciwa ordynarna itd. naturalna (zadne solary utleniony pizdy z tipsami). takich kobiet jest MNOSTWO, przynajmniej ja ich widze multum na uichach. w koncu ktoras z nich znajde :)

\"Myślę, że kiedy już ktoś zdobędzie taką kobietę, która ma duże wymagania, jest sam z siebie bardzo dumny i to jednocześnie podnosi jego poczucie własnej wartości\" Co za bezdenna naiwnośc :-D :-D :-D A czy fakt że ktoś ma wysokie wymagania czyni tą osobę atrakcyjniejsza ? ? :-D Jęsli beda 2 kobiety równie atrakcyjne, to nikt nie wybierze tej o większych wymaganiach. Bo w imię czego ? ? - Poczucia sie dumniejszym ? ? Owszem - o ile to bądzie bardzo atrakcyjna kobieta o które marzy wielu facetów. Jak taka ma wysokie wymagania i sie je spełni to powód do dumy - ale jesli to nie będzie super-rewelacyjnie atrakcyjna kobieta, a będzie miała duże wymagania, to tylko kretyn będzie marnowąć czas. Autorka przytoczonego cytatu nie rozumie facetów - woogóle ! ! Przypisuje nam kobiece cechy, bo to kobiety pociąga to co niedostępne. My, faceci mamy na to zbyt praktyczne myślenie. No chyba ze w gre wchodzi coś naprawdę rewelacyjnego

Gość sfs25
nie wiedzą czego chcą i boją się zaangażować

Gość samotna zrzędząca baba
"wygórowane" jak widzę sami znawcy musicie być bardzo nieszczęśliwi żałosne maluchy

Gość upssp
tu siedzą sami ludzie "po przejściach" którzy nie mają zdrowego patrzenia na świat

Gość p.Justynaaaa
Haha, a ja jestem "przed przejściami" :). Niektóre kobiety nie chcą faceta na stałe, inne szukają tego właściwego - nie biorąc tego, co się nawinie ;P, jeszcze inne nie mają szczęścia do mężczyzn - choć chciałyby. Ile samotnych kobiet, tyle powodów ich samotności. Więc bez generalizowania, proszę.