Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra_19_

19-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość sandra_19_

jak myslicie jaki jest najlepszy wiek na strate dziewictwa. Zawsze chcialam stracic z tym jedynym, ale jak narazie mam 19 lat i jeszcze sie nie zdecydowalam z zadnym. Problem w tym, ze zaczynam sie tego wstydzic... Z jednej strony glupio mi ze jestem jeszcze "niewinna", a z drugiej tak niewiele dziewczyn w moim wieku jest dziewicami. A wy co myslicie na ten temat??

Gość facet987
tak z chcecia cie rozdziewicze:D

Gość sandra_19_
facet ktory chcialby mnie rozdziewiczyc musi miec duzo kasy - to jest moje głowne kryterium

Gość sandra_19_
Nie dzieki, to nie dziala na zasadzie z pierwszym lepszym... Musi to byc ktos wyjatkowy i nie liczy sie grubosc portfela, tylko jego osobowosc.. Tylo czasem jak mnie pytaja czy jestem dziewica to nie wiem co odpowiedziec, bo czasem sie tego wstydze..

Gość babsztyl x
autorko, a jakim Ty jestes znakiem zodiaku? czy czsasem nie Byczkiem? Bo piszesz że podstawą jest dla Ciebie kasa:-)

Gość hgfrter
ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem

Gość sandra_19_
"facet ktory chcialby mnie rozdziewiczyc musi miec duzo kasy - to jest moje głowne kryterium"

Gość glowa do gory
ja mialam 21 lat i sie tego nie wstydze po prostu sama bedziesz wiedziala, ze to jest ten moment, nic na sile:)

Gość A ja mam 18 lat i tez
jestem dziewica.Tez mi troche glupio.Ale lepiej tak niz stracic to co mozna miec tylko raz,z jakims oblesnym typem no nie... Spoko ktos nas w koncu wygra :D

Gość glowa do gory
w ogole to nie rozumiem, jaki to wstyd, ach ta dzisiejsza mlodziez:D

Gość sandra_19_
Nie, jestem bliznieta, to nie ja pisalam to o pieniadzach ze sa dla mnie najwazniejsze. Najwazniejsze dla mnie sa uczucia, milosc, szczerosc, zaufanie, moze dlatego zadnemu jeszcze nie pozwolilam na tak wiele

Gość sandra_19_
nie no macie racje to raczej powod do dumy a nie do wstydu :)

Gość hgfrter
dziewictwo w wieku 19 lat to zadne osiagniecie 50 % lasek wtedy jest dziewicami.Co innego w wieku 25 lat .To juz malo ktora.

Gość ja miałam 23 lata
ja miałam 24 lata jak straciłam dziewictwo - i nie żałuję. Wcześniej w wieku 18 miałam okazję z jednym typem, ale zrezygnowałam. Teraz on jest rozwodnikiem i ma 2 dzieci, które odwiedza 2 razy w miesiącu, a ja mam kochanego mężusia:)

Gość babsztyl x
jeśli to nie Ty pisałaś, to przepraszam, zawsze ktoś się podszyje.:-( A co do dumy, to potwierdzam- mam 23 lata i cenię się za dziewictwo

Gość ja miałam 23 lata
czasem tylko (babsztyl) trzeba uważać, żeby się nie przecenić :P bo wtedy staropanieństwo pozostaje, a to już ani powód do dumy, ani nic przyjemnego

Gość ja miałam 23 lata
to nie ja pisałam... Cholerne podszywy!!!

Gość kolejny smieszny temat
jak dla mnie ani powód do dumy ani do wstydu, w ogóle co za pomysł, zeby sie nad tym zastanawiać

Gość to nie jest ściema
znam taką że do 26 roku była dziewicą vaginalną [do ślubu] a bzykała się jak kotka :D

Gość sandra_19_
no tak, ale wiecie jakie sa teraz czasy, ja jestem jedna z nielicznych dziewic w mojej klasie, i jestem uwazana za porzdana , tylko czasem slysze glupie docinki z tego powodu.. ze nie wiem jak to jest i troche mnie to wkurza, i tylko o to chodzi. Ale mysle, ze ten pierwszy raz powinien byc wyjatkowy i lepiej poczekac na tego odpowiedniego..

Gość hgfrter
rob co chcesz to twoje zycie .Mnie tez pytano czy chce ksiedzem zostać.MOga ssac moje piłki .Nie planuje dzieci i dziewczyny i raczej sie to nie zmieni.

Gość ło matko i cróko
laska, nie masz sie cxzego wstydzic, ja straciłam cnote w wieku 21 lat, i zrobiłam to zkims z kim byłam dłuższy ale nie kochałam, ciesze sie ,m,ze mam to za soba, bo to był cholerny ból i cietrpienie, zle wspoominam utrate cnoty, bardzo zle

Gość glowa do gory
a poza tym, to nigdy nikt sie mnie nie pytal, czy jestem dziewica czy nie, uwazam to za bardzo osobista sprawe kazdego i gowno im do tego.

Gość ło matko i cróko
nie rób tego z pierwszym lepszym, poczekaj na faceta, z ktorym bedzie Ci łaczyc cos wiecej niz jednorazowe spotkanie

Gość Dziewczęca
jeśli się wstydzisz to jesteś głupia i tyle.

Gość filtrdokawy
sandra, a czy w waszej klasie kazdy po straceniu dziewidztwa rozglasza to na forum klasy??? Dlaczego obcy ludzie wiedza, ze jestes dziewica, skoro sama tego nie mowilas?(chyba nie bylabys taka glupia)

Gość sandra_19_
ale ja czekam na tego jedynego, ktory bedzie mnie kochal , a ja jego, bo tak mi sie wydaje, ze tylko wtedy jest to piekne przezycie

Gość sandra_19_
nie rozglaszam tego, u nas poprostu ludzie duzo wiedza, niewiadomo skad, tak jest w malym miasteczku. I apropo tego ze jestem glupia ze sie tego wstydze... mialam na mysle, ze czasem mi glupio z tego powodu..

Gość sandra_19_
aha i ja nie mowie tutaj o obcych luidziach, skad niby maja wiedziec czy jestem czy nie

Gość hgfrter
a ja sie nie wstydze tego ,ze jestem prawiczkiem.