Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra_19_

19-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość hgfrter
``gra na komputarze... aha.. rozumiem, jak dla mnie to jest strata czasu`` dla mnie strata czasu jest rozmnazanie sie.

Gość hgfrter
nawet kilka kobiet chciało ze mna chodzic i niektrorzy probowali mnie laczyc tez z pewnymi ,ale to wykluczone.BO ja mam swoja droge zyciową.

Gość sandra_19_
rob jak uwazasz...

Gość czekaj dalej
a Ty ile masz lat? 22? To sam tak wybrałeś czy natura/los za Ciebie wybrał? Coś jest z Tobą nie tak może, zdrowy jesteś? Może jakiś kompleks? Nie przekreślaj normalnego życia. Przecież możesz też się do kogoś wieczorem przytulić, a przed tym pyknąć partyjkę w Quake'a.

Gość dziewica_18
Ja mam 18, prawie 19 i też jestem dziewicą i nic nie wskazuje żeby się to miało zmienić... Po prostu nie spotkałam faceta któremu bym na to pozwoliła, raczej ciarki mnie przechodzą jak to sobie wyobrażam ... Zresztą w ogóle nie mam faceta:( Sandra, a Ty? Też nie spotkałas, czy masz kogoś ale nie możesz pokonać oporu?

Gość jaaaaa teeeeż
Jak masz 19 to jeszcze nie masz się czym marwtić. Poczekaj do 23 to dopiero zacznie się męczarnia. :O🖐️

Gość czekaj dalej
jaaaa teeeeż - a Ty dlaczego? opisz swoją męczarnie

Gość jaaaaa teeeeż
A o czym tu pisać? Nie ma o czym. Co się zmieni? Bezsensu.

Gość czekaj dalej
Chcialbym po prostu wiedziec. Ja pisalem o sobie troche. Moze Tobie tez to pomoze. Nie masz nikogo czy masz opory? A jakbys miala to bys to zrobila od razu? Zaspokajasz sie?

Gość jaaaaa teeeeż
Nie mam nikogo. Mam opory przed zrobieniem tego z kimkolwiek bądź tylko po to, żeby być już "po". Nie umiem poznać kogoś z kim chciałabym być, nie wytłumaczę Ci dlaczego tak się dzieje, bo sama nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Nie umiem też poznać kogoś, kto chciałby być ze mną, ale widząc we mnie coś więcej niż tylko kwałek mięsa do "zruchania". Ot takie to życie pokopane. :O Brakuje mi bycia z kimś, bliskości - w całym szerokim znaczeniu tego słowa.

Gość czekaj dalej
U mnie jest identycznie :(

Gość 16-letnia
LECZCIE SIE GLUPIE PIZDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szukaj dalej
Do tego jestem nieśmiały, mam spore libido. To jest dopiero problem :(

Gość snadra_19_
Ja tez nie mam nikogo, ale przez jakos czas bylam z kims, koto naprawde bardzo kocham/ kochalam... ale mialam opory i nie pozwolilam mu na to... Nasz zwiazek nie przetrwal i teraz jestem sama :( Podobnie nie moglabym z pierwszym lepszym, do tego potrzeba miłości, mocnych wiezi emocjonalnych, bo przeciez sex to spelnienie miłości, i dlatego warto poczekac na tego odpowiedniego...

Gość czekaj dalej
czeski błąd w pseudonimie...

Gość snadra_19_
hehe zdarza sie ;)

Gość jaaaaa teeeeż
Ja też byłam (czyt. spotykałam się) z kimś, ale jak teraz na to patrzę z perspektywy czasu to wiem, że był to quasi-związek, z jego strony oparty wyłącznie na chęci zaciągnięcia mnie do łóżka. Spotykał się ze mną dla ciała i nie chciał poznać lepiej mojego wnętrza. To potęgowało u mnie frustrację, bo po tej znajomości zaczęłam czuć się całkowicie bezwartościową osobą, pustą, która nic sobą nie reprezrentuje. A libido to swoja drogą też mam spore :classic_cool:🖐️

Gość czekaj dalej
W sumie wyszło też dobrze :)

Gość sandra_19_
a tak naprawde to mam 23l i pieprze sie z kim popadnie.

Gość snadra_19_
Ze mna bylo troche inaczej. Zalezalo mu na mnie tak mi sie przynajmniej wydaje, ale nie mogl zniesc jednego, ze nie sie opieram. On nie byl prawiczkiem wiec jego libido z dnia na dzien rosło... A dla mnie okres naszego zwiazku byl za krotki mimo ze go kochalam, zeby sie na to zgodzic.. a poza tym takie tam jeszcze, co tu duzo mowic... A z moim libido... mmm a jak myslicie?

Gość snadra_19_
" a tak naprawde to mam 23 lata i pieprze sie z kim popadnie"

Gość snadra_19_
ZNOW PODSZYWACZE JA TEGO NIE PISALAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość snadra_19_
PODSZYWACZU MOZE PRZEDSTAWISZ SIE CO?? POKAZ NA CO CIE STAC

Gość czekaj dalej
Wiemy. Tu ktoś się bardzo nudzi po prostu - trzeba to olać. Zawsze jakieś głupoty pisze. Widać nie ma co robić tylko traci tu czas. Jego sprawa.

Gość snadra_19_
Dokładnie

Gość a jakbysmy sie
tak wszyscy umówili, zaprzyjaźnili i rozdziewiczyli wszyscy nawzajem? To by było fajnie :)

Gość realnie az do bolu
dziewictwo jest problemem szerszym nizby sie wydawalo. To ze dziewczyna zostanie pozbawiona hymen, a nie zostanie rozbudzona w niej kobieta, pozostanie w dalszym ciagu dziewczyna tylko bez blony dziewiczej. Moze takie dziewcze miec chuujow w duupie wiecej niz nitow w moscie poniatowskiego a nie zostanie obudzona w niej kobieta bedzie niestety tylko puszczalska dziewczyna

Gość czekaj dalej
A wyobrażacie sobie czasami, że jak już będziecie kogoś takiego wyjątkowego miały to zostaniecie takimi demonami w łóżku?

Gość snadra_19_
czekaj dalej.. szczerze to tak