Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka222

dosc tego!!!

Polecane posty

Gość emilka222

dziewczyny pomozcie co robic!! mam chlopaka juz 2 lata chodizmy i czesto sie klocimy,wczoraj byl z kumplami na piwku,ja oczywsisicie siedzenie w domu,dzis zapytalam jak bylo zdazyl tylko napisac na gg a nwet nei zapytal co ja porabialam,....mielsmiy sie dzis spotkac ale oczywsicie ma kaca i zl;e sie czuje....i to nie 1 raz,ciagle mam byc wyrozumiala dla niego...juz slak mnie trafia co robic??

Gość a ty nie/
co za pytanie. Sama powinnaś wiedzieć co robić. Chcesz spędzić resztę życia z pijakiem i czekać na jego powroty do domu? Dobrze się zastanów.

Gość emilka222
no kocham go ale takie sytucje to juz mnie wyprowadzaja z rownowagi!!

skoro to sie tak czesto powtarza i cie olewa to moze czas zastanowic sie nad sensem waszego zwiazku.wiem ze nielatwo ale pomysl co bedzie za kolejne 2 lata...

Gość emilka222
chyba trzeba podjac ten krok kiedy sie nei klocimy jest super ale tylko byle jaka awantura i tak mnie boli jak on sie zachowuje juz wiele razy o tym rozmawailsmy twierdzi ze to preze mnie bo sie czepiam i trzymam go w klatce.....

sprobuj jego metoda - nie odzywaj sie pierwsza , wychodz i nie miej dla niego czasu!!! albo zrozumie albo niech spada

Gość ja ci powiem tak
miałam podobnie jak ty, zrobiłam tak : nie bedziemy sie widzieć przez 7 dni, w tym czasie ja chodze na piwo i lecze kaca !!! prosił, błagał, nie zmieniłam zdania, powiedziałam, że możemy sie zobaczyć za tydzień, wytrzymałam.... teraz dwa razy sie zastanowi zanim zrobi coś głupiego o co bede zła :)

Gość ja ci powiem tak
acha, przez ten tydzień, wydzwaniał do mnie bez przerwy :) nie wszystkie połączenia odbierałam ;)

Gość emilka222
on chyab mnie juz nei szanuje ma gdzies co ja bede robic chyba to koniec!!!

ja bym sie tez wsciekala - caly weekend nie miec dla Ciebie czasu :/

on mysli ze moze wszystko i wie ze czego by nie zrobil to bedziesz z nim.jesli nie chcesz sie z nim rozstawac to pokaz mu ze ty tez potrafisz...

Gość emilka222
kurcze ja to nie wiem zawsze byalam taka pod jego dyktando zawsze tak jak on chcial i kto tu sie czuje wkaltce chyab ja!!!

Gość emilka222
to co zrobic??napiac mu ze jestem gdzies na imprzeie czy cos innego doradzcccie

no wlasnie pozwolilas mu wejsc sobie na glowe i soba rzadzic,teraz czuje sie pewny siebie.musisz mu pokazac ze nie bedzie zawsze tak jak tylko on chce

Gość No własnie ...
kiedy się nie kłócicie to jest super - kochana zawsze tak jest więc to nie żadna nowość. Poza tym nie czekaj na niego on nie jest ciebie wart, nie masz znajomych, umow się wyjdx z domu ... Jak widzisz dla niego wazniejsi sa kumple i picie jak ty , więc nie mów , że go kochasz. Chociaz sece twoje bedzie krwawić powiedz mu żegnaj, przezyjesz to ...

Gość jasne że idz gdzieś
i wcale mu nie pisz gdzie jesteś, niech teraz on sie pomartwi, niech podzwoni troche, zawsze można powiedzieć , że bylo glośno a telefon mialaś w torebce

Gość No tak on ciebie
olewa, a ty do niego dzwonisz i się dziwisz ... Wyjdx z domu, masz przecież swoje towarzystwo ... olej go

Gość emilka222
trudno tak pwoiedziec do kogs zeganj po 2 latach i na dodatek gdy sie cos czuje......

Gość iga.
Ło rety kobito. Idź zrób siku to Ci przejdzie.

Gość tylko nie siedz w domu
widz gdzieś, gdziekolwiek, no i nie dzwoń i nie pisz do niego !!!

Gość Sama siebie nie szanujesz
on ciebie olewa, a ty do niego dzwonisz, po jasną choinkę Z tej mąki i tak nie będzie chleba więc odpuść go sobie, jak woli kielicha lub kufel piwa od ciebie to jego wybór ... na co ty liczysz ?????????????????????????????????????

Gość emilka222
ja wcale do niego nei dzowinlam gadalismy na gg dzis i tyle....licze ze moze sie zmieni a takie nei odbieranie itp to jego nei rusza wiele razy tak robilam....

Gość angelica_one
moim zdaniem sa dwie możliwości , pierwsza, że już mu nie zależy w domyśle nie kocha cie już druga to jak zwykle u facetów bywa po jakimś czasie w związku, dziewczyna jest upolowana, zajeta, zakochana, wierna, nigdzie nie wychodzi wiec spokojnie można wyskoczyć z kumplami tu czy tam, jej i tak nikt nie ukradnie, bedzie czekać, troche sie podąsa a potem przejdzie i bedzie ok w pierwszym przypadku pozostaje rozstanie w drugim musisz zmienić calkowicie swoje zachowanie i przestać być przewidywalna, nie robić tego do czego on sie przyzwyczail, a przede wszystkim wychodzić z domu , spotykać sie ze znajomymi i oczywiście mu o tym nie mówić, meć życie w którym coś sie dzieje ale do którego on nie ma dostepu, jeśli cie kocha bardzo szybko sie zorientuje że coś tu nie gra i już nie wszystko sie kreci wokól niego no a przede wszystkim nie siedz w domu, on na piwku z kolegami ty też wyskocz na piwko albo na dyskoteke czy na impreze, wylecz go z tej pewności że zawsze jesteś, czekasz, myślisz , tesknisz

Gość emilka222
dzikei angelica za rade super jestes wlasnie sie sykuje na impreze a on skoro pil to niech siedzi i leczy kaca!!! ale jestemz sibeie dumna:))

Gość no własnie ...
angelica_one ma racje w 100 %, a może jeszcze do tego umow się z nim i wyjdź i powiedz, że zapomniałaś bo wspaniale się bawiłas u ... niech on bedzie trochę tolerancyjny Przynajmniej zobaczy jak to jest. A po co gadasz z nim na gg, nie lepiej w realu ?

Gość emilka222
no na realu dzis nei d arady bo zle si eczuje przez kaca:/// i tak to ja mam sie znim!!!:(((

Gość EMILKO ale masz
tak na własne zyczenie, zamiast wyjśc z domu to ty z nim rozmawiasz na gg Powiedz mi po co to tobie? pomysl dziewczyno, może zadzwoń do kogos i umow się na wieczór, niech on poczuje ukłucie w sercu, a tak ma swiadomość, że na niego czekasz. Albo może idx do kina nawet sama, a mu powiedz, że jestes umówiona na wieczór i nie mów gdzie idziesz :-D

Gość surgras
najlepiej dziala zerwanie.Faceci wtedy szaleją, bo nagle uswiadamiaja sobie co stracili i zaczynaja niesamowicie zabiegac o partnerke.Ale pod warunkiem, ze kochaja.Gdy nie zrobi to na nim wrazenia jest to znak, ze cie nie kocha.To naprawde sprawdzona metoda, ale troszke ryzykowna :)