Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piętnastolatka

Masturbacja.

Polecane posty

Gość a ty się anonimek masturbujesz
Wiesz, wszyscy się masturbują i jakoś egoizmu ich to nie uczy. To zależy od charakteru człowieka, jego inteligencji, emocjonalności, a nie od tego ile razy dziennie marszczy skórkę... Jeżlei dla Ciebie masturbacja to jest taki problem i danie główne, to sory. Zazwyczaj nikt sie nad tym nie zostanawia normalny, jak ma chcęć, to robi i potem jużmyśli o zupełnie czymś innym. A Ty, jak tak ciągle rozważasz czy zmarszczyć czy nie, musisz ciągle tylko o jednym myśleć. Współczucia... Poza tym egoistyczna postawę promuje katolicyzm- połóż się na żonie, zrób kilka ruchów, spuść z krzyża i idźcie spać. Na pewno będzie zadowolona:O

Gość sandra_19_
meska dziwka... pieprzysz sie z kim popadnie, to powyzej napisane pod moim nickiem to chyba Twoja sprawka, bo ja tego nie napisalam

Gość zbulwersowany....
a weż ze anonimek nie peirdol moralow wielki KURWA PAN I ZNAWCA

Gość sandra_19_
jestem tego samego zdania co Aninimek ide stad bo TU PELNO PODSZYWACZY

Sory, ale nie mów mi, że jak sie masturbuję, to nie mogę nic dać małżonkowi czy pratnerowi. Mogę dać to, że nauczę go, co ma robić, zeby miał w łóżku zadowoloną kobietę. A to jest bardzo dużo. Właśnie to, że to on będzie zadowolony i dumny z tego, że umie dac mi przyjemność. Poza tym myślę, że nie będzie miał powodów do narzekania. Mimo tego, że zazwyczaj masturbuję siebie, mogę pomóc i jemu:p Nie tylko ręką.

Gość sandra_19_
Zamiast oddawać się uciechom seksu analnego roztrząsają jakieś pierdoły na temat masturbacji :(

Tak, właśnie jestem. I sądzę, ze to będzie dla mnie szczęście w końcu zrobić dobrze kochanemu człowiekowi, mimo że taka ze mnie egoistka i bawię się swoją cipką:(🖐️

Gość too tylko ja...
Napiecie erotyczne w kazdym wieku trzeba rozladowac. I lepiej ze dziewczyna robi to sama ze soba, bo tak bezpieczniej przynajmniej nie trafi na zboczeńca, nie zajdzie w ciaze, nie zarazi sie. Gdyby miala stalego partnera to co innego, ale lepiej tak niz z przygodnymi facetami. DO 15-LATKI: nawet 2 palcami błony raczej nie rozerwiesz, ale że odczujesz przyjemnosc tez slaba szansa. Ja mam 21 lat, na rozne sposoby podrazniam lechtaczke i wsadzanie sobie czegos w ogole mnie nie kreci. Polecam lechtaczkowo

Gość OKurwaaleproblemy
Ale masz dziecino problemy. omg

Gość Wegeterianka19
Można, nawet jest to przyjemnijesze

Gość a ja uważam
że najlepiej pod prysznicem.....