Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisza

czy może ktoś obrazowo, jasno wytłumaczyć jak malowac oczy, żeby były większe???

Polecane posty

Gość krisza

jak uzyskac efekr dużych oczu prosze zdradzcie tajenice jesli ja znacie?

Gość ploploplo
ogolnie to jasne kolory powiekszaja a ciemne pomniejszaja. wiec uzywaj jasnych kolorow np jasnych cieni do powiek. ja robie tez kreski i u mnie oczy sa wieksze i wyrazistsze ale slyszalam opinie ze kredki pomniejszaj. u mnie powiekszaja:P

Gość krisza
ale które kąciki zew czy wew>na jaki kolor?jakby ktos znal sie takiej temtyce prosze o napisanie dokladnie jak co w jaki sposb:)

Gość krisza
a jak robicie kreske?prowadzicie troche za powieke robiac takie kocie oko?a dolna powieke jak malujecie od wew nad rzesami czy pod rzesami?boze nie umiem malowac oczu a mam male:(

ja mam swoj patent na powiekszenie oczu:) maluje kreske eyelinerem gdzies 3/4 powieki (bez wew.kacika), nastepnie najczesciej rozmazuje te kreche patyczkiem..:) cała powieke pokrywam matujacym jasnym cieniem( najczesciej róż, beż), natomiast dolna..od zewnatrz,ponizej lini dolnych rzęs -jasnym, błyszczacym cieniem , a od wewnatrz biała kredka:) niewiem w czym tkwi sekret ale oczy wtedy naprawde zwracaja uwage:)

Gość krisza
Ola a jak malujesz górną kreske?przeciągasz ją troche poza oko????