Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna zdegustowana

Chciałam zrobić mojemu facetowi lodzika a tu patrzę jakiś serek za napletkiem

Polecane posty

Gość maxell
oj przydalby sie teraz lodzik taki miły poczatek dnia

Gość 63454t4wwt4
sagfdsgdgsgds

Gość Higiena to podstawa
A ja hoduje cały czas pod skóra mój prawdziwy zbójecki cheedar. I nie brak chętnych pan na ma ogromną pale. Uwielbiam kobiety które mają na swych cipalach mnóstwo białej serwatki,która przed stosunkiem również w anus pieszcze językiem z głębokim połykiem i tego oczekuje od mej damy i nigdy nie mam z tym problemów każda bowiem na widok łuszczacej się białej substancji reaguje podnieceniem i poleruje mi go na wysoki połysk. Dodam iż jestem prezesem jednej z największych firm działających na terenie europy wschodniej więc nie rozsmieszajcię mnie postami w stylu-tak to jest jak wody w domu nie ma itd. Wogóle nie wiem co w tym takiego dziwnego i obrzydliwego widzi autorka tego tematu dla mnie to ona jest jakąś dziwna wogóle. Pozdrawiam panie lubiące ser pleśniowy !

Gość Higiena to podstawa
I również uwielbiam lizać pały tłuste oblepiono obficie serem, tak mnie nauczył ojciec i ksiądz.Jestem głęboko wierzącym katolikiem a nie parszywym żydem by nie mieć tam serka, po to my katolicy nie jesteśmy obrzezani, w średniowieczu w ogóle ludzie się nie myli.Masturbacja jest podła i wstrętna wiec nie wolno skóry ściągać samemu.Od tego są kobiety i mężczyźni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co z tego że robie to z facetem ? zawsze się mogę wyspowiadać z grzechów. Mam w doopie higienie - podstawa to dobra zabawa!!!!

Gość gość
My razem bierzemy prysznic i czesto mąż mnie myje cipke ja jago członk łącznie z napletkiem.Mąż po każdym oddaniu moczu myje dobrze członka.Dodam ,że codziennie zaczyna mąż od minetki i mam pierwszy orgazm potem dopochwowy i kończe lodzikiem higiena to podstawa!!!

Gość gość
Myślę że to jest dowód na to że mu nikt codziennie loda nie robi

Gość gość
Taaa zróbnlodzika mimo że brudas... Nagroda za to że sie nie myje, a potem jest tylko gorzej...