Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka z opolskiego

Czy mezatki moga nosic MINI???CZY moga byc sexy???

Polecane posty

jesteś mężatką masz dziecko z nim niech nie świruje z zazdrością :P przecież nie jesteś chyba kurwą która pod wpływem poznania nowej osoby stwierdza że nie czuje nic do męża i puszcza sie z innym :P możesz nosić :P

czyli jak jestes mężatką to masz chodzić w drsach i powyciaganych swetrach? no prosze cie, to że masz męża nie oznacza ze nagle przestałaś być kobietą która ma prawo być atrakcyjna i dobrze sie czuć we własnym ciele:) kobietki nie zapominajmy ze małzenstwo to nie wiezenie :)

Gość Fan Muzyki Nieklasycznej
Spacer a skad wiesz, ze krowy tak robia?

do Fan Muzyki Nieklasycznej. Alr to, iż uważam że kobieta z grubymi nogami źle wygląda w spódnicy mini nie oznacza, że zabraniałabym komus takowej założyć. To co ja uważam za nieestetyczne nijak się ma to tego czy ktoś taką spódnicę założy czy nie. W życiu nie przyszłoby mi do głowy zabraniać komuś czegokolwiek, skoro dobrze się w tym czuje. A skoro jej mąż zabrania jej ubierać się w ubrania, które jej pasują, to albo czuje się zakompleksiony i traktuje ją jak swoją własność albo już sama nie wiem co. Nie wiem czemu piszesz o moich kompleksach. Jestem szczupła, bo takie mam geny i nic na to nie poradzę. I chyba sam/a stwierdzisz, że w krótkiej spódnicy lepiej wygląda szczupła noga niż krzywa lub gruba. Ale to rzecz gustu a nie kompleksu. Pozdrawiam

Gość nooooooowaaa
A ja po tym jak schudłam zaczęłam nosić mini chociaż nigdy nie nosiłam spódnic a mężuś nic tylko się cieszy - i gada że go jaram i że spódniczki to takie praktyczne :P Kiedyś dla mnie spódnica to tylko marzenie ....

Ale sobie kobietki schlebiacie :) czyli w całym wszechświecie tylko ja mam krzywe nogi.. no i co tam, mojemu mężowi i tak się podobają :P

Minakszi pamietaj, ze inteligentny maz prawdy nigdy nie powie ;) Wazne, zebys Ty, pomimo krzywych nog, nie miala kompleksu na ich tle niz to, ze sie podobaja mezusiowi.

pozatym mini jest dla wiesnirek, albo dziwek 🖐️ normalna kobieta ubiera sie normalnie, nie wyzywajaco i nie tanio w spudnicy do kolan i zakrytum brzuchem tez mozna byc sexi

Zazrosnik jeden,najlepiej gdybym w domu siedziala,gotowala obiadki a noca tanczyla dla niego na rurce(noca po wykapaniu sie moge byc sexy i ubierac co mi sie zywienie podoba-hehe no i korzystam z tego). Kurcze,czy zadna z was nie ma podobnej sytuacji..czy tylko ta moja ejst choora..??

mój chłopak Bambo każe mi chodzić w mini tylko przy nim samym, proszę o radę, czy mam go rzucić, a moze spróbować go przekonać? no tylko jak? jest bardzo uparty :classic_cool:

dodam ze jak mój mąż zaśnie wychodzę pod blok w mini dawać dupy menelom za łyk taniego wina marki Arizona :classic_cool:

Gość siorpie dolewki
w spodnicydo kolan ...bosze jaka ty stara musisz byc moze powinnas pisac o dzierganiu na szydelku w bujanym fotelu

oj Fanie Muzyki - dziwne masz określenie kobiety \"normalnej\". Współczuję ci takiego podejścia do kobiet. Czy tolerowałbyś swoją żonę, która mówiłaby ci w co możesz się ubierać a w co nie? Przecież mężatka z opolskiego nie biega po ulicy w bikini tylko chce założyć krótką spódnicę. A może ty jak ten z LPR-u co zakazuje chodzenia w mini przy drodze, bo nie wie co ma dzieciom powiedzieć... Sam pewnie wieśniakiem jakimś jesteś skoro takie skojarzenia ci do głowy przychodzą

To w sumie dobrze o mnie świadczy, że wybrałam inteligentnego :) Miniówki są fajne, ale nie takie nachalne, które kończą się równo z pupą i jeszcze do tego brzuch goły, to jest faktycznie wieśniarstwo a\'la Doda Elektroda :P

Gość siorpie dolewki
fan muzyki to kobieta

dodam ze ma penisa i wstydze sie rozebrać przed mężem :classic_cool:

Gość siorpie dolewki
chyba chcialaś napisac mam ! to to ze on ma tego jestesmy pewni :D

nie podszyywac sie proszeeee