Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bór Tucholski

I znów usunęli

Polecane posty

Gość Bór Tucholski

To jest TOPIK OGÓLNY, czyli można pisać o wszystkim. Kultura wypowiedzi? Myślałam, że forum to forum i nie tutaj obowiązuje cenzura.

Gość Kfiatek Bratek
Coś w ty jest. Ale pewnie znów ci usuną topik. Szkoda, że nie poświęcają tyle uwagi na usuwanie topików, które powinny być usuwane.

Gość Bór Tucholski
Piszesz o sobie, mierny podszywaczu?

Gość nie sądzę
bór, nie żołądkuj się... jak podpadłeś frustratce to cię już nic nie uratuje, będzie cie kasować pod byle pozorem :P Możesz to tylkoprzyjąc z pokorą i przeczekać> Może w końcu sie jej zycie seksualne polepszy i przestanie sie rozładowywać w ten sposób

Gość zaszywacz
do wszystkich podszywaczy ktorzy sie podszywaja pod podszywaczy !!!!Mowie wam :stanowcze NIE !!!!!!

Gość Bór Tucholski
Droga moderatorko. Dlaczego nie usunęłaś tego tematu? Powinien być na uczuciowym: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=6746 Albo tego, powinien być na: Poza Polską: praca, studia, życie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3494477 Albo tego, powinien być na Kultura: Książki, kino, muzyka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3477470 Tylko nie pisz, że macie mało czasu, bo nie uwierzę.

Gość Bór Tucholski
Do "nie sądzę" - DOBRE :) 🖐️

Gość nie sądzę
Bór, wrzodów dostaniesz, a i tak jesteś na straconej pozycji :D.

Gość Bór Tucholski
Wrzody z powodu moderatorki? Nie przeceniaj wartości spięcia.

Gość Bór Tucholski
Droga Moderatorko, widzę, że odznaczasz się wysoką kulturą osobistą - Średnio mnie obchodzi w co wierzysz a w co nie. Wiesz, mnie również nie interesuje, jakie wartości wyznajesz, choć wybitnie rzucają sie w oczy. Mało mnie również obchodzi, jak długo przesiadujesz w necie i na forum. Poza tym DO TWOICH OBOWIĄZKÓW należy sprawdzać, co gdzie być powinno, nie do moich. Mnie w pracy nikt nie wyręcza. Zamiast zachowywać się, jak Zeus Gromowładny któremu wszystko wolno, bo siedzi wyżej niż internauta, schyl głowę niżej i nie bądź wrednie wybiórcza.

Gość Bór Tucholski
ja schyle glowe za to pod biurko i pociagne druta mojemu owczarkowi nizinnemu :classic_cool:

Gość nie sądzę
wrzody z powodu emocjonalnych reakcji na nadużywanie władzy... to powszechne nie tylko na kafe 🖐️