Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiuśka

czy możliwe bym była w ciąży??

Polecane posty

Gość sylwiuśka

Kochane!! mam pytanko - kochalam sie zmoim chlopakiemw drugim dniu cyklu... byl to stosunek przerywany ale zabespieczona "teoretycznie" byłam tabletkami regulon... hmmm dodam ze to moje pierwsze opakowanie - nigdy wczesniej tabletek nie zazywalam...:) w kazdym rzie chlopak wyszedl wczesniej itp itd... i czy moge być w ciąży?? jak myślicie??:> zastanawiam sie czy tabletka jest skuteczna juz od pierwszego dnia stosowania (dostalam okres w nocy wiec tabletke przyjelam o 7:00)

Gość prowokejszn
zabeZpieczona a nie zabespieczona! zamiast zaberac sie za dymanie lepiej poczytaj słownik ortografczny!

Gość nie martw się śpij spokojnie
nie zaszłaś w ciążę przy takim zabezpieczeniu :)

Gość zigzi
Kobieto, jak jesteś na tabletkach to nie jestes w ciąży. Jesteś zabezpieczona od początku i Twój chłopak może spokojnie kończyć w Tobie. Jeśli nie zwymiotowałaś do 4 godzin od zażycia tabletki i nie masz biegunki oraz przyjmujesz tabsy regularnie. Nawet jakbyś nie brała tabletek, to i tak w czasie okresu nie zajdziesz w ciąże... Poczytaj troche, to się przestaniesz stresować.

Uuuuu...... Gratuluje trojaczków, bo to na pewno będą trojaczki. Jak dobrze pójdzie to wszyscy złożymy się na wózek :) Pozdrawiam i życzę zeby były zdrowe... :/

Gość sylwiuśka
yhy... mam nadzieję , że na prawdę nic nie będzie... za błędy przepraszam ale stres robi swoje noi cóż:):) a za trojaczki póki co podziękuję...:):) hehe może jestem przewrażliwiona:) ale się boję bo teraz (wczoraj) zaczęłam brać tabletki moje pierwsze w życiu i dlatego tak się obawiam:) bo jeszcze brak doświadczenia;)

Gość smallgirl
Nie boj sie ja tez tak mialam śpij spokojnie

Gość sylwiuśka
hehe:*:* dziękuję - postaram się spać spokojnie:) wiadome, że będzie ciężko ale nie chcę z góry prorokować niewiadomo czego:):) poprostu liczę na to, że akurat się uda - zreszta w ciążę na dobrą sprawę nie tak łatwo zajść:):) a tak jak już mówiłam - moje pytanie wyrosło z braku doświadczenia:) początki są zawsze najtrudniejsze:):):)