Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten co jest żły

do jednej Marty jeśli przypadkowo to czyta.

Polecane posty

Gość ten co jest żły

wiedz że wciąż mam do ciebie żal. wiedz że wciąż pamiętam o tym co było między nami wiedz także o tym że nie moge zapomnieć jak potraktowałaś mnie wiedz i to że staram się ale mi nie wychodzi. wiedz też że cie NIENAWIDZĘ wiedz i to że co kilka dni hm a nawet codziennie zdarza mi się przekląć "suka" , bądz przeklęta" "niech cię szlag" wiedz też ze mimo że minęło dużo czasu bo cały rok ponad od rozstania wciąż cie NIENAWIDZĘ.

Gość mis kolabor
to moze jej napisz smsa a nie sie tu uzalasz? zalosne doprawdy

Gość Martuńka
bujaj sie leszczu. Facet, który przeklina kobiety jest zwykłym kundlem. :P

Gość Charuś
((( :classic_cool: ))) kolega nic sobie nie chlapnoł :P

Gość Charuś
Martuńka A dziewczyna która gra na uczuciach faceta to zwykła szmata :classic_cool:

Gość ten co jest żły
nie nie wysle jej zadnego smsa , nie zasługuje na żadne słowo z mojej strony. Teoretycznie sam sobie przecze bo napisałem na forum ale wiem że ona na internecie nie bywa i tego nie przeczyta to dałem sobie upuściłem z ciśnienia.[no harm]

Gość Aniula17
Co ona Ci takiego zrobiła ze jej tak nienawidzisz??

Gość ten co jest żły
kluczyła między mną a byłym, zwodziła a na końcu olała i mnie i jego a wzięła sobie trzeciego za którego wkrótce wyszła

Gość ten co jest żły
ah zapomnialem dodać że w cholernie krótkim okresie czas(do tego zrobiłą sobie szybko z tamtym bobaska) licząc z grubsza wtedy kiedy olała mnie i byłego. A kluczenie trwało 3 mice miedzy byłym a mną. Bo najpierw była z byłym potem ze mną rozstanie na dwa tyg bo wróciła do byłego potem do mnie olewanie brak zainteresowania niechęć okazywania uczuć nie wytrzymałem i sam skonczyłem ona wróciła do byłego ale ja chciałem żeby wróciła do mnie sama nie wiedziała więc kluczyła i w koncu olała mnie i jego a jkakiegos trzeciego wzięła sobie.

Gość mis kolabor
ta ...w okresie czasu...naucz sie po polsku mowic najpierw

Gość dziewczyna forumowa
:D🖐️ ale agentka z niej :D brawa dla tej pani :D hahaha ...a wyście obaj z tym bylym uwazali się pewnie za bogów?

Gość ten co jest żły
zapomniałem też dodać że z jej byłym urządzaliśmy sobie fajne spotkania w którym na zmianę penetrowaliśmy sobie dokłądnie nasze odbyty tylko że on miał troche ciasnegy a ja lużny , a może to ja miałem za dużego a on za małego . Tak czy inaczej skonczyło się na tym że po szczególnym ostrym ciachanku pusciła mu krew i musiał w szybkim tempie zjeść kilka paczek rutinoscorbinu po którego z wielką atencją dopraszałem się w sklepie mięsnym o 21:34

Gość negrii
ale sciema

Gość ten co jest żły
a wiecie co mnie boli jeszcze? Naprawdę bardziej by mi odpowiadało by ona związała sięz "byłym" a nie z tym trzecim. Czuje że tak byłoby lepiej. (zwłąszcza dla niej serio)

Gość zalosny desperat
:O

Gość fan rydzyka
no to przegrałeś życie

też kiedyś tak postąpiłam... miotałam się jakieś pół roku między byłym a nowym... zostałam z byłym... jest teraz moim mężem. czasami jest mi żle, zrobiłam im obojgu krzywde. A mój mąz wybacza wszystkie zdrady... nie pojmuje jak on to wytrzymuje... ja na jego miejscu wysłałabym się do wszystkich diabłow

Gość jest sens
daj se siana nie warto rozpamiętywać o kobiecie która nie zasługuje nawet na to by pomyśleć o niej daj se spokój bo wpadniesz w jakąś fobie do kobiet później

Gość miłosnica
za jakis czas przejdzie:)

Gość ten co jest zły
i znów dziś o 12:05 przypomniałą mi się i przekląłem po raz kolejny aArrrrrrgggg Won z mojej głowy wyrzucam cię precz precz precz