Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna..........

Chce być piękna za wszelką cene...

Polecane posty

Gość jaaasne i co jeszcze
Moim zdaniem problem leży w "za wszelką cenę".

Gość Piękna..........
No ale przyznajcie ,że uda mam za szerokie , 62cm to bardzo dużo. Co innego gdybym była chudziutka i chciała sie odchudzac , ale moja chęć chudnięcia jest uzasadniona..

Uzasadniona czy nie, ale motywacja nie całkiem zdrowa.

Gość Piękna..........
Po prostu zalamałam się przez niego i chce poczuć się lepiej:( Znam granice i poniżej 56kg nie zejde..Dość cierpiałam , po prostu wstałam pewnego dnia z łózka i postanowiłam o siebie zadbać..tylko tyle.

To nie jest tak, że mężczyźni wolą chude (czy też ogólnie piękne (?)). Ja mam odstające uszy, krzywe zęby i łydki jak słupki, a jakoś nigdy nie udaje mi się być samej - może dlatego, że mężczyźni wolą pewne siebie, wesołe, skoncentrowane na świecie zewnętrznym i czerpiące garściami z życia kobiety od zasuszonych męczennic, zastanawiających się, czy kolejny kęs podczas romantycznej kolacji nie przekroczy limitu kalorii...

Gość Piękna..........
Ale ja własnie taka byłam,miła , wesoła, starałam sie o ten związek..Nie zdradzałam, nawet nie patrzyłam na innych mężczyzn.A okazało sie ze mnie zdradzał z chudą , 17nastolatką , którą mógł mieć każdy... Nic nie poradze na to ,że po tym jak patrze na siebie to widze ten wielki tyłek..Anoreksja to nie jest,zbyt wiele sie na nią napatrzyłam u koleżanek, jednak jest to powazny kompleks, którego chciałam sie pozbyc ,żeby poczuc się lepiej.Ok mogę jeść nawet 2000kcal dziennie , tylko podrzuććie jakieś ćwiczenia ,żebym zgubiła te biodra.To "za wszelka cene" może źle napisałam..

Pozbycie się kompleksu nie polega na schudnięciu. To, że koleś Cię zdradzał nie ma NIC wspólnego z tym, ile ważysz, zapewniam Cię. Zrobiłby to niezależnie od tego, jak byś się starała - po prostu taki typ człowieka, tfu, skunksa. Chyba sama to widzisz, bo napisałaś, że się starałaś. To on ma problem, nie Ty. Ty pozbyłaś się wrzoda na tyłku, gościa, na którego i tak nie można by liczyć. Powinnaś móc patrzeć w lustro z poczuciem, że byłaś fair i nie masz sobie nic do zarzucenia. 🌻 Z ćwiczeń polecam pływanie - ogólnorozwojowe, nie obciąża stawów, spala się dużo kalorii. No i odstresowuje :)

piekna - z ta anoreksja to nie badz taka na nie :) poza tym, jesli zostalas zdradzona, to nie jet to twoja wina, tylko faceta, bo on ciebie nie uszanowal, bo on poszedl do lozka z malolata, bo on mial cie w dupie, a nie ty jego

Dobra, idę do wyrka, bo mnie ta bezsenność wkurza. Mam nadzieję, że choć trochę zmieniłam na lepsze twój sposób myślenia - na lepsze dla Ciebie, nie dla innych i tego, co myślą.

Gość Piękna..........
Nie macie pojęcia jak sie czułam..Zawsze wszyscy mówili mi ,że jestem b.atrakcyjna i taka sie czułam.Byliśmy ze soba 2lata, rzadko uprawialiśmy seks ,ale poza tym wszystko było idealnie.Nagle okazało sie ,że mu się nie podobało moje ciało, więc mnie zostawił sobie jako żone, a na seks chodził do tamtej.To takie upokarzające.. Staram sie sobie z tym radzić, jednak nie jest łatwo.. Ta dziewczyna nie jest ładniejsza/mądrzejsza ode mnie , po prostu jest chuda.. ( i nie jestem az tak beznadziejna w łóżku,bo do tej pory jakos nikt nie narzekal).Tak samo upokarzające jest słyszec w kazdym sklepie ,że niestety takich szerokich spodni to oni nie mają:/

Gość Piękna..........
A pomijajac te wszystkie inne powody po prostu szalenie podoba mi sie figura Kate Moss;P

Gość Piękna..........
A tak wogóle to dzięki dziewczyny:*

Gość Piękna..........
:)