Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna..........

Chce być piękna za wszelką cene...

Polecane posty

Gość Piękna..........
Zgadzam się:)a ciało ma przepiękne..:)

Gość daaawno temu
za bardzo jestescie wpatrzone w aktualne ikonki no ale to tylko moje zdanie

Gość minhoi
a moze sport jakis by pomogl? ja prawde mowiac nie lubie nawet zwyklych cwiczen chocby dla zdrowia...ale,dla utraty wagi,zawsze mozesz sie skusic:)

Gość Piękna..........
Może i tak...ale mi już po prostu grubsze ciała wydają się nieestetyczne.Wiem ,że teraz mnie skrytykujecie,trudno.

Gość minhoi
daaawno temu aktualne? ja jestem wpatrzona w kate od baaaardzo dawna/kilka lat/,odkad bylam dziewczynka - jest dla mnie przepiekna...

Gość Piękna..........
No właśnie ćwiczenia nie pomagają..Zastanawiałam sie czy może jakiejs dłuższej diety nie zastosować, bo w końcu przestanie chudnąć talia i może zaczna też biodra , jednak boję się zeby mi cycki się nie zmniejszyły za bardzo:/ I jak tu jedno z drugim pogodzic?

Gość minhoi
Piekna,ale ja tez tak mam...ciala dziala na zmysly estetyczne,jak dla mnie,to czysta sztuka...

Gość Piękna..........
Kate Moss ma świetny styl.Ciekawe jak by na niej wyglądały te ubrania gdyby ważyła 10kg więcej....??

Gość minhoi
hellishbloodystorm nie znam...

Gość minhoi
Piekna wlasnie.Jej cialo wyglada teraz idealnie- patrzenie na nia sprawia mi przyjemnosc,bo wszystko jest proporcjonalne i na swoim miejscu.gdyby wazyla 10 kg wiecej efektu by nie bylo,wygladalaby jak kazdy inny czlowiek o przecietnej wadze.

Gość Piękna..........
Jonna Nygren wygląda świetnie..Mówcie co chcecie ale jak oglądam swoje zdjecia jak byłam te prawie 10kg grubsza to mam ochote je spalić.Nie miałam nadwagi ani nic z tych rzeczy,ale... to ciało , które teraz mam wygląda 100razy lepiej niż tamto..Chciałabym siebie na nastepnych zdjęciach zobaczyc jeszcze szczuplejszą i byłabym naprawde szczęśliwa..

Gość Piękna..........
To koniec topiku?:( Nikt mi nic nie poradzi ?:/

Gość Piękna..........
178cm wzrostu, 95-65-106...mówie ,ze nie jest źle tylko ta dupa szeroka mnie do szału doprowadza.W udzie mam 62cm:(

Gość Piękna..........
To co ja mam robić:/ Ile ja bym dała za 90cm w biodrach:/

Gość Piękna..........
Rower, callanetics, pilates, pływałam...Fakt ciało mi się ujędrniło troche ale cm z ud nie spadły:/

Gość Piękna..........
Teraz jestem na diecie 1000kcal , ale wczesniej jadłam po 1500,to przeciez tez nie tak strasznie dużo.A może wiecie jakie są zalecenia przy takiej sylwetce? Np.czego unikać,a co można.Bo mi już ręce opadają.

Gość jaaasne i co jeszcze
Tak, tak, jedz jeszcze mniej - tyle że paznokcie i włosy raczej Ci się od tego nie poprawią, nie wspominając już o tym, że nie schudniesz na długo, bo jo-jo Cię dopadnie (jak organizm mało dostaje jeść, to się przyzwyczaja OSZCZĘDZAĆ = odkładać). Modelki wyglądają anorektycznie - i tylko kobietom się "podobają". Mężczyźni nie lubią leżeć na kościach :P

piekna - generalnie pomijajac diete i cwiczenia - duzo wody niegazowanej. kazda dieta z obnizona kalorycznoscia wymaga etapu stabilizacji wagi. poza tym nie mozna chudnac wiecznie ;)

Gość Piękna..........
Jakoś mój eks wolał leżać na "kościach"niż na mnie:/ A moi znajomi męzczyzni zawsze śmieja sie z kobiet ,które maja za duzo tu i ówdzie...I to nie jacys chłopcy z dyskoteki,tylko wykształceni faceci pod 30stkę..Drogie kobietki taka jest prawda,że mężczyzni wolą szczupłe dziewczyny , nie mówie o anorektyczkach ale o szczupłych!Nie mam zamiaru jeść jeszcze mniej , po prostu chciałabym wiedziec czy przy takiej figurze należy unikać jakiś produktów..

Gość Piękna..........
Pije 1,5 litra wody mineralnej dziennie + jakaś herbata , więc płynów mam ok, może to one się odkładają i mam tzw.cellulit wodny? Nie znam sie niestety na tym , nie umiem odróżnic rodzajów cellulitu.

Gość jaaasne i co jeszcze
I z powodu byłego masz kompleks? Nie sądzisz, że to mało rozsądne? A 1000 kcal to niemal głodówka i prędzej czy później odbije się na zdrowiu.

Gość Piękna..........
1000kcal to tylko na 3tygodnie.Nie odchudzam sie az tak drastycznie.Może i przez byłego...po prostu spojrzałam na siebie inaczej , spadła mi samoocena, nic nie poradze ,że gdy spadaja kg na wadze to ona rośnie..