Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednagirl80

horror przedslubny

Polecane posty

Gość stonkaaa
sluchaj dzwonisz do mamy, taty i mowisz ze odwolujesz slub, nie chcesz go, nie chcesz byc z tym fagasem, i ze decyzje podjelas juz. Mama bedzie gadac swoje, a Ty obdzwon wszystkich znajomych i powiedz ze slub odwolany.Ja bym tak zrobila, no bo kurcze w takim wieku zeby mama Ci mowila co masz robic...wcale nie musisz z nim nic probowac poukladac, zaslugujesz na piekna milosc a nie nedzne ochlapy, jesli Twoja mama tego nie rozumie to widac sama takiej milosci nie przezyla, wiec olac to co ona mowi

Gość takajednagirl80
Myslalam, ze mu na mnie zalezy. Skoro tak wtedy walczyl o mnie. Tlumaczylam sobie, ze chyba mnie kocha. I lepiej byc z takim, ktory kocha, niz z bog wie kim, kto moze tylko udaje, ze mu na mnie zalezy...A tymczasem sie okazalo, ze ten bylejaki ktos, mial i ma wlasnie mnie w du...ie... Obsmarowywal mnie na forum, zalil sie zapraszajac obce laski na wyjazd sylwestrowy...Jaka to jestem niedobra dla niego... Boze, chcialabym zeby umarl...:(

Gość takajednagirl80
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5014054 Prosze to jego wypowiedz przed sylwestrem na forum. Znalazlam to i potwierdzil, ze to on. Poza tym mial tysiace kont pozakladanych na portalach randkowych, a kobiety dzownily do niego po nocach z calego swiata...Zalosne

Gość stonkaaa
ej glowa do gory, bedzie lepiej:) tylko nie skazuj sie na zycie z kims takim, zaslugujesz na to zeby ktos Ci przychylil nieba a nie robil takie rzeczy. po slubie nie bedzie Cie traktowal inaczej niz teraz, bo papier nic nie zmienia, moze tylko to ze bedziesz uwiazana, beda wspolne sprawy finansowe i ze bedzie ciezko odejsc

Gość stonkaaa
a to kutafon, ze tez laski na to poszly:/ takiego niedocenianego biedaczka z siebie zrobil ze szok, a tymczasem za Twoimi plecami sie umawia na jakies podejrzane wypady, a niby taki kochajacy i uczciwy jeej

Gość takajednagirl80
Wspolne konto finansowe. On ma osobne konto nawet nie wiem w jakim banku...Powiedzial, ze nigdy mnie nie upowazni i ze nigdy nie poznam jego numeru pin do karty, pomimo tego, ze on zna moj. Bo ja nie mam nic do ukrycia...

Gość takajednagirl80
Chyba , ze sie na nim zemszcze...Ale nie wiem, czy warto

Gość stonkaaa
widzisz sama ze Cie oszukuje na kazdym kroku, wyjedzie za granice i nic o nim nie bedziesz wiedziec jesli sam laskawie sie nie odezwie. zostaw go, bo dopiero jak za neigo wyjdziesz to naprawde zmarnujesz swoje zycie,a masz szanse je poukladac jeszcze

Gość stonkaaa
mscic sie nie warto moim zdaniem, szkoda czasu i zachodu, ja bym urwala kontakt zeby jak najszybciej o nim zaopmniec. mysle ze to nie bedzie trudne, bo skoro chce wyjechac za granice to nawet nie mysli o tym zeby jakos widywac sie z dzieckiem. naprawde ma 48 lat? toz to zalosne jest co on wyprawia

Gość takajednagirl80
48 lat, a skad to zielas??? On ma 25lat.

Gość takajednagirl80
ktos sie pod niego podszywal wtedy

Gość stonkaaa
to w takim razie jego zachowanie jest juz bardziej podobne do jego wieku;)

Gość przygladajaca sie
Dziewczyno, Jesli to co piszesz jest faktem rzeczywistym - zastanow sie, co przyjdzie Ci z zadowalania innych ludzi? Czy na tym polega zycie, zeby kierowali tobą inni, zeby spelniac ich zachcianki i wyobrazenia? i przede wszystkim - poswiecic swoje mlode zycie i zdrowie na wybor takiego a nie innego zycia - pelnego niepewnosci, zalu, strachu i obrzydzenia do samej siebie? zalozmy ze wyjdziesz za niego -dla dziecka - ktore nie bedzie mialo ojca bo go nie bedzie, ale to bedzie jego tato - mimo ze mama bedzie plakala wiecznie, dziecko to bedzie widziec - nie wiadomo czy on to dziecko zaakceptuje i pokocha - chcesz dla niego takiego ojca? skad ta pewnosc ze da Ci rozwod, jesli stwierdzisz ze juz nie mozesz? skad ta pewnosc ze np po slubie nie poznasz wspanialego faceta, ktory bedzie troskliwy, opiekunczy, czuly, odpowiedzialny i ktory sie w Tobie zakocha... i co wtedy? nie mowie ze odrazu go poznasz, ale zycie takie płata figle ze po kilku latach trwania w malzenstwie, ktorego nie ma... poznasz swoją prawdziwa milosc. myslisz ze twoj mąz, ktory zapewne bedzie Cie ponizac i udowadniac na kazdym kroku - jakie to z ciebie zero a z niego bog wie kto - ktory bedzie cie zdradzac, ale niekoniecznie sie z toba rozwiedzie - myslisz ze wtedy CIe pusci wolno? takich mezczyzn nalezy unikac, nie ma nic gorszego od faceta, ktory mimo ze zrobil dzieciaka - dreczy i zneca sie psychicznie nad jego matka. taki ton stosuja niektrorzy mezczyzni, z ktorymi zycie przeradza sie w koszmar.

Gość będziesz idiotką
jeśli weźmierz ten ślub ten facet to kupa gówna, nie wmawiaj sobie że cię kocha stało się to co się stało - ja w twojej sytuacji pewnie bym usunęła mam jednak nadzieję że teraz dziecko nie będzie dal ciebie ciężarem tylko radością i nie powiem ci jak wszytskie te mądralińskie "trzeba było myśleć głową a nie dupą" bo wpadki niestety chodzą po ludziach i czasami nic nie można na to poradzić ale ODWOŁAJ TEN ŚLUB od tego gada wymuś alimenty i niech spierdala a rodzice - no coż - ja takich rodziców miałabym w dupie szczerze mówiąc mówisz że mieszkasz sama - czyli nie jesteś od nich uzależniona i pomyśl o swoim dziecku - dlaczego chcesz mu odbierac szansę na kochającą rodzinę przeciez jak wyjdziesz za to ścierwo to uwiążesz się do niego a będąc wolna możesz spotkać normalnego faceta (nie daj sobie wmówić kafeteryjnej gównażerii że obcego dzieciaka nikt nie będzie chował - to mówią same dzieciaki które są jeszcze wrzodem na dupie własnych rodziców) a nawet jeśli nikogo nie spotkasz( co mało prawdopodobne w perspektywie całego życia) - to i tak lepiej będzie dziecku bez takiego gada jako "ojca" ODWOŁAJ TEN PIEPRZONY ŚLUB!!!!!!!!!!!!!!

Gość takajednagirl80
Ciesze sie, ze jestescie Wy dojrzale i potraficie go odpowiednio rozszyfrowac, nie jak te 18 latki, z ktorymi sie umawial na necie. Jeszcze wysylal fotki na ktorych byl nie podobny do siebie, bo nawet wygladu nie ma...Zalosne