Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla123

kremy do depilacji

Polecane posty

może coś Ci w kremie nie pasowało - różne są składniki. Ale wiesz co może następnym razem spróbuj się wybrać do gabinetu - tam Ci mogą podpowiedzieć co tak faktycznie nie gra. A jak już tam będziesz to polecam skorzystać z zabiegu epilfree

Gość rainover
Miałam depilację laserową na nogach, w tym na pośladkach. Skuteczność całkiem niezła, ale i tak jakieś tam małe włoski zawsze odrastały. Kosmetyczka poleciła mi freshdepil cream do ich całkowitej likwidacji. Kuracja u mnie trwała mniej więcej 3 miesiące i pozbyłam się już praktycznie 90% owłosienia z nóg. A to, co odrasta teraz to już właściwie niewidoczne. Mam dość grube włosy. Zmieniałam naprawdę wiele kremów, bo niektóre zupełnie nieskuteczne. Freshdepil działa.

Gość gość
Ale czemu nie wosk do depilacji HB? Przecież to działa najlepiej i przede wszystkim przynosi efekty. Działam na tym wosku od dawna, nie ma żadnych problemów, nie mam podrażnień, cera wygląda dobrze, a z włoskami coraz lepiej. Skoro okres bez depilacji się wydłuża, to jestem naprawdę zadowolona i oby tak dalej.

Gość MiłMoja
Hej Marto, zabieg depilacji laserowej jest prosty tu masz filmik jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , polecam dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Lightshher i Vectus

Gość Terra 555
Pomocy! Nie radzę sobie z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, czytałam o nim trochę tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość gść 27
Najlepsza jest natrualna depilacja Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku kupowałam gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Jula 24
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość TrustMe 123
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, o ile pamiętam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Osobiście też byłam zachwycona efektem. Już po jednej sesji widać było efekty działania lasera. To była najlepsza decyzja. Nic nie bolało. Mega efekt. Jeśli macie obawy przed depilacja laserową, to w 100% polecam. www.mapro.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/