Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena-

Aminocare- czy ktos stosowal?

Polecane posty

Leki Aminocare Aminocare A10 ochrona komórki (preparat opracowany przez dr. Stanisława Burzyńskiego) to uzupełnienie codziennej diety. W skład Aminocare A10 wchodzą aminokwasy, pochodne aminokwasów i witamina B2. Aminocare A10 łagodzi także skutki chemioterapii. Wzmacnia system obronny organizmu, wspomaga prawidłowy podział komórek, chroni organizm przed działaniem toksyn, obniża podwyższony cholesterol we krwi, zmniejsza powiększoną prostatę oraz zmniejsza niezłośliwe guzki piersi, dodaje energii.

nawet jesli nikt nie stosowal to zapytajcie sie swoich kosmetyczek albo np znajomej z apteki - CZY WARTO? ,,Tabletki i krem Aminocare® mają zdolność do spowolnienia, a nawet cofnięcia niektórych objawów typowego procesu starzenia. Naturalne składniki kremu Aminocare® wnikają w głąb skóry, powodując odmładzanie i regenerację na poziomie molekularnym. Uważa się, że krem Aminocare® jako jedyny dostępny w sprzedaży krem do twarzy, ma wpływ na tak złożoną aktywność genów biorących udział w procesie starzenia. Pomaga on cofnąć genetyczny zegar i odbudować właściwą równowagę aktywności genów, typową dla młodego wieku.\'\' bo brzmi troche bajkowo..

Gość Kasia8883
tak, rewelacja!! dostałam próbkę i po 3 dniach używania zauważyłam efekt wygładzenia, poszukałam w internecie i kupiłam online na www.qubikamed.com

Gość gość
ja stosuję krem aminocare od prawie roku; bardzo dobrze wpływa na wygląd skóry i naprawdę niweluje zmarszczki ; nie nalezy do tanich, ale według mnie warto-polecam ...czy w Polsce jmożna go znaleźć-nie wiem, ale ponieważ kosmetyk jest rewelacyjny, uważam, że warto poszukać !

Gość gość
Ja również stosuje ten krem, u mnie oprócz zmarszczek zredukował przebarwienia skóry. Bardzo gorąco polecam osobom, które często są narażone na promienie UV bo ma działanie "antyrakowe" tzn. odbudowuje uszkodzone komórki skóry. Można kupić go przez internet na qubikamed.com

Gość gość
Stosuję suplement diety Aminocare® New & Improved A10, gorąco polecam. W końcu nie czuję się zmęczona i osłabiona, dodaje energii :)

Gość gość
Produkty AMinocare są bardzo dobre, wyselekcjonowane, dopracowane, choć nie należą do najtanszych - są naprawdę warte swojej ceny. Mnie przekonał argument iż nie są to rzeczy produkowane na masową skalę przez jeden z wielu koncernów farmaceutycznych; trudno je znaleźć i do nic dotrzeć, ale dla urody a przede wszystkim zdrowia warto.