Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumisia

Malediwy-był ktoś?

Polecane posty

Gość łambalugaaa
pieknie tam, rozmarzylam sie :)

zmowiliscie sie czy co ? wlasnie kumpel przeslam mi prezentacje w PP ... o Malediwach :O zdjecia sa 1000 razy piekniejsze od tych pokazywanych juz tu ... :classic_cool: ja juz wygrzebalam swinke skarbonke z szafy ... moze za pare lat uda mi sie tam poleciec :D ps. jak ktos chce, to moge mu wyslac to na maila...

Gość plumisia
Ja nie miałam okazji, ale też tam pięknie..

Gość milusiaaa
wielbicielku zabierzesz mnie ze soba na wyspy? bardzo bym chciala tam pojechac:)

Gość malediwy to moje marzenie
od wielu lat. Od dawna jakoś tak się składa że są ważniejsze wydatki, albo po prostu brakuje kasy i nie możemy z żoną się wybrać. Wystarczyłby tydzień żeby się nasycić bajecznymi widokami. Może za jakiś czas sie uda. Napewno jednak nie w tym roku, nastepny tez cienko widze, ale kto wie czy za kilka lat się nie wyrwiemy. ŻYcze sobie i wszystkim innym powodzenia! :)

ja jestem zakochana w tych wyspach. ❤️ Choć po wakacjach planuję już wyjazd do Egiptu, to na milion % będę odkładać na Malediwy. :)

Gość gość
Nie naciągają na dodatkowe koszty w Feel Active, u nich de facto wydałem tyle samo jakbym sam sobie ogarniał łódź na miejscu a lecieliśmy akurat na Malediwy. Genialne miejsce do nurkowania, widoczność igła, wszystko było na wyciągnięcie ręki, dobrze, że mam film z całej wyprawy w tym z wody bo znajomi by mi nie uwierzyli zapewne, że takie cuda natury widziałem z odległości pół stopy :)