Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brick26

ciekawa randka - prośba o radę

Polecane posty

Witam, Zastanawiam się jak zorganizować niebanalną randkę. Można po prostu iść do knajpki, napić się czegoś i pogadać. Tylko, że pomyślałem, żeby na początek porobić razem coś fajnego. Wiem, że dziewczyna, z którą mam się spotkać lubi jazdę samochodem. Zastanawiam się, czy nie fajnie byłoby najpierw pojeździć na gokartach, a dopiero potem iść gdzieś usiąść... Co wy na to? Gokarty? A może coś innego? Bardzo proszę o podpowiedzi. Z góry dzięki :)

Gość niezła laska z ortopedycznego
gokarty sa ok:D skok na bungee tysz:P możecie tez sie pobawic w painballa np :P

Myślałem o bungee, ale to chyba zbyt ryzykowne - nie wiem nawet, czy odważyłaby się skoczyć... ;)

tylko ja uprzedz ze idziecie na gokarty, bo jak zalozy szpilki i sukienke, to raczej nic z tego... no i kask moze popsuc jej fryzure ;)

oooo... cenna uwaga - nie pomyślałbym o szpilkach i sukience :) Nie chcę jej mówić gdzie pójdziemy - poproszę ją po prostu o założenie spodni i wygodnych butów (pewnie nieźle się zdziwi - toma być pierwsze wspólne wyjście , a ja już mam wymagania ;) ) tylko kwestia fryzury może być trudna... może te gokarty to jednak kiepski pomysł?

Gość blue sad eye
Gokarty to świetny pomysł :) Sama chciałabym się z kimś pościgać :D

tak sobie myślę - może jednak kręgle? nie ma przy nich ryzyka tekstylno - obuwniczo - fryzjerskigo... chociaż tu z kolei nie wiem jak z paznokciami ;)

mi pasowałyby gokarty, zresztą chyba bardziej niż kręgle:D a jeśli chodzi o fryzurę, to jak powiesz jej, żeby się ubrała w dżinsy i wygodne buty, to ona będzie wiedziała, jaka fryzura do tego :) gratuluję pomysłu:)

Gość makijaja grratuluje refleksu
"18.06.2007" :classic_cool:

a zresztą w kwestii fryzury-ważne jest pierwsze wrażenie jakie na Tobie zrobi fryzura (możesz walnąć jakiś komplement na ten temat):). potem, jak będzie się dobrze bawić, owa fryzura będzie bez znaczenia, a na wspólnej kawie będzie o czym pogadać....powodzenia!