Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly czlowiek1982

z obserwacji...

Polecane posty

Gość zwykly czlowiek1982

..tak wlasnie jest zyje obserwuje... ludzi praktycznie nie ma juz wiernych kobiet... przewaznie wybieraja one partnera ze wzgledu na kse jak potrafi radzic sobie w zyciu.. pozniej albo to z powodu braku seksu albo to uczuc... szukaja pocieszenia gdzie indziej... ale przeciez wiedzialy na co sie pisza.. juz teraz przyjalem zasady jak kobieta na wstepie widze patrzy na to nie kim jestem tylko na to co posiadam to juz sie z nia zegnam... moze lepiej pozostac samemu po co mi malzenstwo... przeciez mozna miec wiele kochanek... swiat robi sie coraz dziwniejszy... wszyscy scigaja sie zeby posiadac wiecej niz inni.. az w koncu to i tak bedzie wyscig z samym soba... z roku na rok rosnie liczba ludzi popadajacych w depresje.. samobojcow... przeciez to wszystko z powodu tego wycigu narzucanej presji.. po co komu to wszystko jak myslicie ?

Gość popierammmmmmmmmm
Masz calkowitą racje:-)

Gość p.Justynaaaa
Zależy do prioryterów. Są kobiety, dla których liczą się przede wszystkim dobra materialne - więc na tej podstawie dokonują wyboru mężczyzny. A potem dzieje się to, co się dzieje. Dla innych liczy się głównie przyjaźń, wzajemne zrozumienie, stabilność, zgodność charakterów - no ale seks to przecież co innego, więc kobiety, czując się niezaspokojone, szukaja zaspokojenia gdzie indziej, nie rezygnując przy tym z obecnego związku. Ale są i kobiety poczciwe, wierne swoim mężczyznom do końca. Różnie to bywa. Mężczyźni oczywiście też nie są wzorami wszelkich cnót. Dla sporej części obrączka nie stanowi przeszkody w byciu wiecznym kawalerem. Ech, nawet jeśli ktoś ma mocne zasady, nie może powiedzieć na pewno, że nie zdradzi. Ale to tylko moje zdanie.

Gość andyx1170
no tak ale bylo by latwiej jak kazda kobieta przestala by udawac inna niz w rzeczywistosci jest ;]

Gość p.Justynaaaa
Andyx, kobiety nie udają. To mężczyźni są tak zaślepieni uczuciem, ze widzą nie to co jest, a to co chcą widzieć. I skąd później pretensje?

Gość hgfd
nie uogolniaj

Gość andyx1170
hmmm... moze i tak.. ale jest taka prawda nie sluchaj co kobieta mowi a patrz co robi... a o tym udawaniu to prawda... nawet pewna kobieta napisala ksiazke o tym...

Gość p.Justynaaaa
Andyx, może i udają na początku troszkę by sie bardziej przypodobać. Ale ile można udawać? A po to ma facet oczy, żeby widział co się wokół niego dzieje. Z kobietami jest nie lepiej. Niby widzą co biorą, a potem narzekają, że myślały że on jest inny itp. Troszkę więcej zdrowego rozsądku może nie zaszkodzi - zarówno mężczyznom jak i kobietom.

Gość andyx1170
no wlasnie drogi sa dwie albo sie gra albo sie kocha.. ale przypodobanie czy jak to nie nazwiesz jest faktem... udaja i tyle...

Gość poiok
Może kobiety lecą na kasę, ale mężczyźni lecą na TE kobiety, które leca na kasę. Kólko wzajemnej adoracji. Widocznie ty lecisz na takie, a przeciez nietrudno taką odróżnić. Poznasz ją po: - farbowanych na jasny blond włosach (to kosztuje musiu być sponsor-farbowanie co tydzień ok. 70 zł) -ciele spalonym w solarium (min. 100 zł miesięcznie) -tipsach (100 zł miesięcznie) -często wyzywające ciuchy 9dowolna sumka) Więc jeżeli startujesz do takich lasek to masz 99% pewności, że to laska, która leci na kasę. Umiesz liczyć? Koszt zrobienia się na barbie to min. 500 zł

Gość poiok
To jest minimum, nie liczę ciuchów i kosmetyków. Na 100 metrów widać taką laskę, ale Ty widocznie tylko do takich startujesz

Gość łydki
jak to po co to komu ??? ludzie to wymyślili i to jest dla nich - upraszczają zycie jak się da :( jeżeli chodzi o materializm -to niestety pogoń za pieniędzmi i już....

Gość p.Justynaaaa
To nie tak! Ja np. dbam troszkę o siebie, lubię ładnie wyglądać, bo dobrze się z tym czuję. A że na dodatek mam blond włosy i się szybko opalam to oznacza, że moim celem życiowym jest facet o bardzo zasobnym portfelu? Wolne żarty. Pieniądze są ważne, bo bez nich trudno, a każdy chyba potrzebuje żyć na pewnym poziomie. Ale ja np. nie potrafiłabym żyć z kimś tylko dla jego pieniędzy i myślę że nikt nie potrafi, a jeżeli nawet próbuje, to nie jest mu z tym najlepiej. Pewnie, najlepiej zaineresować się kobietą wyglądającą i żyjącą jak zakonnica, proszę bardzo...

Do Poiok- nie tylko takie laski, jakie opisales leca na kase. Sa rowniez dziewczyny \"pulapki\". Wcale nie wygladaja na takie co leca na kase a w rzeczywistosci sa takie.

Gość nie zawsze tak jest
ja uważam, że nie ma wiernych mężczyzn:( Mój wcale nie miał ani kasy, ani perspektyw, ani urody, nawet słynnego na tym forum wzrostu. A kocham go nadal, od kilku lat. Tyle, że on już się mną znudził i ma w dupie:(

Gość andyx1170
no wlasnie ze mnie odstraszaja takie kobiety... po prostu nic w nich nie widze... dbac to dbac... ale malowac sie jak tapety na scianach...

Gość nie zawsze tak jest
Nieskromnie dodam, że jestem dość ładna, przynajmniej dla niego- jestem ideałem podobno, on nie ma żadnej nowej dziewczyny, z nikim się nie spotyka od ponad roku, jak zerwał ze mną, uważa mnie za mądrą i wartościową osobę, ciągle ze mną gada, dzwoni, chce się przyjaźnić...:O

Gość wasilewski
no niestety dużo w tym racji jest. Nawet te "normalne" zwykle dziewczyny zaczynaja postrzegac inaczej wszystko...Kasa kasa kasa

Gość andyx1170
no najlepiej nie mowic co sie posiada... na randki jezdzic porzyczonym maluchem... ale jak zobacze ze kobieta zmienia nastawienie do mnie ze wzgledu na to co posiadam to mowie jej bye bye...

Gość p.Justynaaaa
A potem się ładne i inteligentne Panie dziwią, że się nimi mężczyźni nie interesują. A tu widać dlaczego...co się porobiło w tych czasach?

Gość wasilewski
Ostatnio usłyszałem od kolezanki " Tobie przydalaby sie taka dziewczyna z jakiejs wioski, bo na taka z miasta robisz cale zycie a jej ciagle malo..." cos w tym jest

Gość andyx1170
juz wole prosta mniej inteligetna kobiete... ale szczera... ktora bedzie ze mna za to ze jestem czlowiekiem... a nie za to co zdobylem...

Gość andyx1170
masz racje tez szukam kobiety z wioski... i mam paru znajomych co mysla podobnie... sa to duzo lepsze kobiety...

Gość wasilewski
A jak trudno znaleźć w ogóle jakąs kobietę, która nie miałaby dwóch lewych rąk do wielu rzeczy (np gotowanie)...ale wymagania to są.

Gość p.Justynaaaa
To z Was materialiści a na dodatek niezłe sknery! Przepraszam, ale tak to widzę. A co to kobieta niby w domu siedzi i nie pracuje albo skazana jest z góry na marne zarobki by musiał ją facet utrzymywać? W którym my wieku żyjemy, Panowie?! Na szczęście takie poglądy widzę tylko na tym forum...w rzeczywistości Panowie wcale tak nie myślą. I to jest budujące :).

Gość wasilewski
A po czym to wywnioskowałaś, że jesteśmy materialistami bo nie rozumiem ? :)

Gość andyx1170
no raczej nikt z mojego otoczenia materialista by mnie nie nazwal... po prostu kobiety sie zmienily... i faceci zmienia sie znowu...

Gość p.Justynaaaa
Bo z Waszych opisów wynika, że kobiety głownie pociąga Wasz portfel. Więc to jest Wasz główny atut. Widzę również w Was chęć gromadzenia pieniędzy dla siebie - i tylko dla siebie.

Gość wasilewski
No to się mylisz. Właśnie chyba po to ktoś założył ten temat, żeby zwrócic uwagę na fakty! Oczywiście za każdym razem, gdy ktoś poruszy tego typu temat, od razu odezwą się głosy że generalizujemy, uogólniamy i wrzucamy wszystko i wszystkich do jednego worka. Ale to są tylko obserwacje. Może Ty jesteś inna ale tego przecież nikt nie wie :).