Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iou

Jak wzbudzic jego zazdrosc?

Polecane posty

Gość iou

Co zrobic aby facet byl choc troche zazdrosny? Mojemu chyba juz przestalo zalezec. Niby twierdzi ze mnie kocha, jest milutki itd. ale przestal sie juz starac. Po dwoch latach zwiazku zapanowala nuda. Niczym mnie juz nie zaskakuje. Chce aby poczul sie troche mniej pewnie. Jak to zrobic? Dziewczyny wpisujcie sie.

Gość to nie ja.....
mi sie zdaje ze tu proste zasady dzialaja nie dzwon do niego jak on zadzwoni odbierz chwilunie pogadaj a potem powiedz sorki ale mam teraz spotkanie oddzwonie pozniej pa (nie oddzwaniasz)chodz usmiechnieta umow sie z kolezankami do pubu ale nie mow o tym facetowi musisz na jego oczach stroic sie tak by widzial ze zalezy ci zeby ladnie wygladac gdy np.zaproponuje cie podwiesc grzecznie odmow.Na koniec mozesz sie go tylo spytac jak wygladasz i ciao lecisz na spotkanie z kolezankami a on niech mysli ze z kims innym.A i nie staraj sie z nim gadac na wymuszone tematy gdy jestescie razem i jest tzw.wielka cisza udawaj ze o czyms przyjemnym myslisz usmiechnij sie do siebie podspiewuj cos takiego niech sie zastanawia co cie tak rozweselilo o czym myslisz a kiedy sie zapyta ty niby wyrwana z kontekstu mowisz a co nie nic nic tak sie zamyslilam cos mowiles? no sa naprawde rozne sposoby trzeba pokombinowac

Gość ja wymyslilam to
kupilam karte startowa jakiejs tam sieci i pisze sobie czasem z niej smsy do siebie typu: moze jednak dasz sie namowic na spotkanie, nie moge przestac o tobie myslec itp. zajmuje sie telefoem a potem zostawiam go na stole zeby przeczytal

Gość iou
dobre, z kwiatami nie wypali raczej bo on wie ze chce je dostawac wiec moze pomyslec ze to ja... ale pomysly macie fajne.

Gość to nie ja.....
no dobre ale w tych smsach nie moze byc nic prosto stwierdzone ze jestescie juz kochankami czy cos w tym stylu raczej powinny byc to jakies podchody niejednoznaczne zdania

Gość hmm..hmm..
to nie ja ma dobre pomysły :) jest jeszcze jeden sposób: przestać myślec o nim... czyli zająć się swoim życiem

Gość hgghf
proste pomysly sa najlepsze. wracaj codziennie do domu z bukiecikiem kwiatkow. jak sie zapyta skad masz odpowiadaj: kupilam. niech sie zastanawia dlaczego nagle zaczelas wydawac kase na kwiaty