Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1188

Czy mam jakieś szanse.....???

Polecane posty

Gość agusia1188

3 miesiace temu poznalam fantastycznego chlopaka. Swietnie sie dogadujemy, mozemy rozmawiac godzinamy na gadu na spotkankach itp. Rozumiemy swoje problemy zawsze cos mi doradza. Oprocz tego milo spedzamy czas zartujemy i takie tam....tak jak bysmy sie znali od jakiegos juz czasu. Jak sie poznalismy to wiedzialam ze jest kims zainteresowany i wczoraj mi powiedzial ze juz od dluzszego czasu nie interesuja sie ta osoba, dal sobie spokoj bo ona go od samego poczatku olewala. Wiem ze on mnie bardzo lubi, podobam mu sie wiem to z dobrych zrodel ale tez to ze traktuje mnie jak dobra kolezanke. Zreszta ja nie chce niczego na sile. Nie chce do niczego zmuszac. Wiem ze czas zrobi swoje, ale czy warto jakos o niego walczyc, bo zalezy mi na nim ale chcialabym cos zrobic zeby wiedzial ze mi zalezy na nim i chcialabym cos wiecej, Chcialabym dac mi to do zrozumienia w sposob bardzo widoczny ale odpada rozmowa ;/

Gość pszczółka bzykatka
skoro jestes nim zainteresowana to na pewno to po Tobie widac, tylko sama tego nie zauwazasz... jak sie dziewczynie ktos podoba to od razu widac :P

Gość agusia1188
Ale ja bym chciala wkoncu zeby cos sie bardziej ruszylo miedzy nami....i nie wiem co moglabym zrobic ;/

Gość p.Justynaaaa
Ja bym wolała żeby nie było widać i że nie było widać (ale to tak poza tematem). Niekoniecznie on wie o Twoim uczuciu. Nie ma co rozmawiać. Pocałuj go w usta - tak niby po przyjacielsku. I zobacz co on zrobi. Nie ma co czekać, bo sie możesz nie doczekać. Trzeba dziełać. I już!

Gość agusia1188
to mam to wszystko zostawic na poziomie kolezenskim ?? i troszke wrzucic na luz i sie jakos nie narzucac itp ???

Gość agusia1188
Co do pocalunku to odwzajemnia ;];]

Gość agusia1188
No raczej nie......;) kolezanka mi doradzila zebym sobie na jakis czas dala spokoj z pisaniem do niego itp i zebym zobaczyla jego reakcje....ale nie wiem czy to dobry sposob. Bo jak mam o niego walczyc to nie wiem czy warto tak sie zachowywac...

zerwanie kontaktu na jakis czas... moze doprowadzic do tego ze ani chlopaka ani kolegi nie bedziesz miala :P nie psuj tego co jest i czekaj... ewentualnie dzialaj dyskretnie poprzez spojrzenia i usmiechy :P

Gość agusia1188
A nie ma jakiegos sposobiku zeby mu tak mega w glowce zawrocic ??? ;) ja niestety jestem po trudnym zwiazku i cos sie we mnie wypalilo :( az to nagle spotykam kogos wyjatkowego i tak trudno go zdobyc ;/

Gość p.Justynaaaa
Ale jak macie zarówno koleżeństwo jak i romansik, to w czym problem? Czego od niego oczekujesz? Nie całowałby Cię gdyby nie chciał ani by się z Tobą nie spotykał. Faceci nie są skomplikowani.

Gość andyx1170
Justyna ma racje... moze facet jest slepy albo wymaga bardzo wyraznych dowodow na to ze go nie nie olejesz...

Gość agusia1188
Ale to nie jest taki romansik jakis......czasem mnie przytuli i da buziala w policzek bo jak dal mi w usta to sie sploszylam i powiedzilam zeby tego nie robil. Ale wiesz o co mi bardziej chodzi ze ja nie chce tkwic w takim czyms ze jest moim kolega dobrym a takie rzeczy robi.....chcialabym wiedziec czy mam u niego szanse. Czy lepiej pozwolic zeby czas swoje zrobil i wkoncu sami sie zorientuemy ze jednek to cos wiecej niz kolezenstwo

Gość agusia1188
Ale wiesz ja chyba nie chcialam zeby sobie pomyslal ze jestem jakas latwa i zacznie sie od buziaka w usta a potem co dam mu cos innego ;/ a po drugie to rozmawial z moja dobra kolezanka i jej powiedzial ze mnie bardzo lubi i takie tam ale nie jest w pelni przekonany czy chcialby byc ze mna. Bo woli miec mnie jako kolezanke i utrzymywac dobre kontakty niz byc ze mna i mnie zranic i zeby nam kontakcik sie urwal....

Gość agusia1188
To zostawic to wszystko tak jak jest ??? i zachowywac sie tak jak do tej pory, ze wszystko nam sie uklada ??

Gość to nie urywaj kontakciku
dzizas ja pierdole

Gość p.Justynaaaa
No to go sama pocałuj - tak jak pisałam. Ale na więcej niech nie liczy, póki co, oczywiście. Zobaczy że chcesz czegoś więcej, a przecież o to właśnie chodzi. I nie wyjdziesz na łatwą. Wiesz że on teraz myśli że nie chcesz nic ponad koleżeństwo? To już wiesz :).

Gość agusia1188
To dziekuje za wszystkie rady ;)