Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakoootaaaaaa

jutro mam egzamin na technika farmaceutycznego - kto jeszcze???

Polecane posty

Gość Szaroczarna
i co ??zdałas/es?? :)

Gość Szaroczarna
kurcze tez bym chciala juz wiedziec bo cały czas mysle o tych pytaniach... a macie jakieś przecieki nt. jutrzejszego egzaminu??

Gość dlaczego kto wie
a moze chce ci sie podac wszystkie pytanka hm??

Gość Szaroczarna
co??

ja zdałam:) i prawo i z zawodu:) kurcze, szkoda, że wam nie dali tych arkuszy:/... a jutro drugi etap...to będzie hmm... mam nadzieje, że nic trudnego...kumpel miał dzisiaj z masażystów i mówił, że jednostka chorobowa łatwa...więc liczę jutro na diety z krwionośnego...ale zobaczymy

Gość Szaroczarna
my mozemy odebrac arkusze w piatek ze szkoły fajnie ze zdałas :) napisze w piatek czy mam dość punktów :) ja podejrzewam co moze u nas jutro na farmie byc ale nie pisze na forum zeby nie było...:P hehe

ale myślisz, że bedzie cos trudnego? ja licze na to, że obniżom poziom, bo jednak z innych województw podobno dietetykom na próbnym marnie poszło... więc liczę na to, że dają coś strawnego.... normalnie boję się jutra jak nic:O panika mnie ogarnia

Gość Szaroczarna
hmmm trudne nie trudne...zależy jak dla kogo... nie chce wiecej pisac ze cos wiem bo jeszcze przeczyta to jakiś egzaminator :P i bedziemy musieli pisac jeszcze raz :D:D hehe trudno,co bedzie to bedzie,u nas na próbnych praktycznych zdały moze 3 osoby!!!!:O masakra... wiec nie zdziwie sie jak połowa obleje...:( chociaz chciałabym zeby wszystkim poszło!!

u nas zdało 6 osób...podobno w Wiśle nikt z dietetyki:( a temat nie był trudny...kurcze, ale mam nadzieje, że nam nie dosraja jakieś trzustki albo nerek:O licze na krwionośny- miażdżyca, albo nadciśnienie albo cukrzyca... e, tam... nic nie martw- nie piszesz co będzie na pewno tylko na co liczysz, co byś chciała...przecież nawet gdyby egzaminator przeczytał to co? nie wolno wymieniać sie pogladami? podejrzeniami i obstawianymi tematami? przeciez nie piszemy: \"ludzie na 100% jutro bedzie to i to\":D

Gość Szaroczarna
powiem tyle-wiem na 99% chociaz do końca nigdy nie mozna byc pewnym...

Gość Szaroczarna
dobra,ide przejrzec receptariusz :) wpadne jutro jak wróce do domu i zdam relacje :) narazie 🖐️

Gość do szaroczarna do szarocz
bys sie podzielila z nami, tech. farm. co ma jutro byc a nie taka samolubna jestes... jak swiesz to napisz

Gość Szaroczarna
to Ty z Tychów??

Gość czy to Marta
ta Szaroczarna ?? :)

Gość powodzenia życzę
i wysiedzenia tych 4 godzin

Gość Szaroczarna
nie,nie Marta! :) zgaduj dalej...;)

Gość Szaroczarna
hey,no i były proszki :) podobno była tez mozliwość ze miała byc masc i na to sie nastawiłam ale proszki tez nie najgorzej.. choc i tak kazdy wychodził i mówił ze lipa... zobaczymy...choc ja podejrzewam ze bedzie taka sytuacja ze wielu osobom braknie kilku punktów i obleją...pewnie ja tez bede w tym gronie... ale to sie dowiemy pod koniec sierpnia... a teorie na 99% zdałam,jutro bede miec arkusz to jeszcze sobie policze dokładnie. a jak Wam poszło?? dobrze przeczuwałas yohimm?? pzdr

🖐️ heh, moje przeczucia mnie zawiodły:P mielismy kobietę z poparzeniem i stanem podgorączkowym- czyli dieta bogatobiłkowa sie ukłoniła...ale spoko... myślę, że będzie dobrze- choc nie chce zapeszać... mam nadzieje, ze zdam...ale to zobaczymy jak będą wyniki:O

Gość Szaroczarna
hey! teoria zaliczona!:D:D lalalala :D

Gość do Szaroczarna
ILE MIAŁS PUNKTÓW ,Ja 28 :D

Gość Szaroczarna
mam 30 pkt. a z prawa 16 :) dopiero teraz jak to przejrzałam to widziałam jakie głupie błędy robiłam..byłoby wiecej punktów,ale co tam,najwazniejsze ze zdane :)

Gość Szaroczarna
a wiecie ze w tescie mieliśmy błedy w kilku pytaniach !! lol :D zajebiscie... albo dzis pytaliśmy sie babki z TPLu o jedno pytanie a ona ze nie wie czemu taka odpowiedz...bo prawidłowa odpowiedz była kompletnie idiotyczna.hehe najwazniejsze-zaczeły sie wakacje!:) za niedługo wyjezdzam z chłopakiem z pizdu ;) i sie z tego ciesze bardzo :)

Gość Masażystka2007
Ja mialam egzamin ale jako technik masazysta

Gość Masażystka2007
skad macie arkusze z pytaniami?nam nie pozwolono ich wziasc,moze sa gdzies dostepne w internecie? :((((((

Gość Szaroczarna
powinni wam je dac gdyz tak pisze w regulaminie,ze zdajacy moze zabrac arkusz pytan... w necie raczej nie znajdziesz

Gość Masażystka2007
no wlasnie powinni ale nie dali...a co najgorsze to nie mozna ich w szkole dostac...bez sensu;( w necie szukalam ale nie ma szansy zeby cos takiego znalezc...jesli juz to ktos kto ma moglby zeskanowac...