Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le toyya

mogę rozbić związek...i się waham

Polecane posty

Gość le toyya

bronię się jak mogę już od roku ale nie dam rady chyba dłużej

Gość małżeński

Gość nie radzę

Gość le toyya
no nie małżeński jeszcze ale długoletniii, ja naprawdę nie jestem taka ale chyba powoli się zakochuję i wiem że jemu też obojętna nie jestem i gdybym bardziej nacisneła to pewnie byśmy się spotkali potajemnie i mogłoby się zacząć ale nie chcę tego ale serce nie śługa nie? coś mi tak łazi to po głowie i sama siebie nie poznaję

Gość mrukkkk
serce nie sluga jak mowia

Gość kokosi
Nie zaufałabym mężczyźnie, który po wielu latach potrafi odejść...Od ciebie tez może kiedyś tak odejdzie...?

Gość dominujaca
ja rozbilam i jestesmy szczesliwi -jesli partner uwaza tez ze jest warto to dla ciebie zrobic to znaczy ze kiedys to zrobi...takie jest zycie ...aczkolwiek tez bylam po tej drugiej stronie kiedy to maz mnie zdradzal i znam ten smak,ale czas goi rany ... nawet rozmawiam z jego byla zona i wiesz co ona mi dziekuje bo znalazla faceta bez ktorego zyc nie moze-choc poczatkowo bylo niezle zamieszanie i pieklo ale nie zaluje !!!

Gość p.Justynaaaa
Jeśli nie małżeński to rozbij. Nie marnuj swojej szansy na szczęście.

Gość a małżeńskiego to nie można
jak tak łatwo akceptujecie rozbicie związku to czemu akurat małżeński nie ??? czy jak ktoś sie w życiu pomylił i ożenił z niewłaściwą osobą to już ma być do końca życia nieszczęsliwy ??? on już nie ma szans na szczęście ??? co za hipokryzja !!!!

Gość le toyya
od roku to trwa chodź do niczego nie doszło między nami jego panna jest zazdrosna pomimo że staram się nawet z nim nie rozmawiać ale podobno kobiety potrafią to wyczuć zwłaszcza że jak mówią moi znajomi to widać że mamy się ku sobie... a oni mają plany poważne a on mi pisze że nie potrafi o mnie zapomnieć i za każdym razme jak mnie widzi to jego życie się przerwaca do góry nogami (widujemy się dość rzadko bo nie mieszkamy w tej samej miejscowości)

Gość kasia*
czy ty jestes mądra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość p.Justynaaaa
Jego kobieta jest zazdrosna i próbuje walczyć o swoje. I Tobie też radzę walczyć o swoje. A tamta panną się nie przejmuj...i tak nic na siłę nie zdziała. A lepiej chyba by ten facet był z Tobą niż z jakąś inną kobietą.

Gość kasia*
chcesz odebrac dzieciom ojca , a zonie mężą a co bedzie jAK on sie toba znudzi i wroci do rodziny????

Gość kasia*
do p justynyyyy a gdyby tak tobie ktos chciał rozbic związek tez tak bys pisała zeby sie nie przejmowac tą drugą

Gość dziewczyno aż tak naiwna jeste
czy tylko udajesz ??? rzadko widzisz kogoś, kto ci wciska tandetne gadki i nic poza tym i ty sie zastanawiasz czy rozbić jego związek ??? gdyby chcial być z toba to by z tamtą zerwal i zaczal poważną znajomość z tobą , przynajmniej tak powinien zrobić, a jemu pewnie chodzi o romansik na boku i tyle

Gość skoro
jest z tą dziewczyną tyle lat, to właśnie dlatego, że daje mu ona szczęcie. Nikt z nas nie ma zielonego pojęcia jak sytuacja faktycznie się przedstawia, a autorka topiku czuje się samotna i dlatego kieuje swe mysli i uczucia tam gdzie najbliższy zasięg jej rąk. Wiadomym jest również fakt iż w wieloletnich związkach ciezko jest utrzymywac wysoką temperature uczuc, meżczyźni są tak leniwi emocjonalnie, iż po pewnym czasie nie chce im się juz dłużej starac, uważają, że nowy związek będzie lekarstwem na monotonię która juz powoli zaczyna się wkradac. Jeśli swoje szczęscie chcesz budowac na cudzym nieszczęsciu to proszę bardzo, tylko pamiętaj, iz historia lubi sie powtarzac.

Gość p.Justynaaaa
Kasiu, miłość nie wybiera przecież. Jeżeli 2 osoby maja być razem, to pomimo iz jedna z nich jest w innym związku, to i tak będą. Dla mnie to dość zdrowe. Nie chciałabym żyć z facetem, który myślałby o innej.

Gość andyx1170
no tak najlepiej naslij kolege na kobiete tamtego faceta... i wszyscy beda szczesliwi...

Gość le toyya
romansik na boku???? hahaha no prosze gdyby o to mu tylko chodziło to by się porządnie brał a nie jakieś pryto podchody to nie jest nieśmiały chłopczyk

Gość kasia*
p justyno bardzo lekko podchodzisz do zwiazku a moze ti tylko chwilowe zauroczenie

Gość le toyya
SKORO- masz rację chyba poprostu czuję się samotnaaaa jednak na tym forum można jakąś dobrą radę uzysakać

Gość p.Justynaaaa
Jeżeli to chwilowe zauroczenie, to facet nie odejdzie od aktualnej kobiety.

Gość no dobra
rozbijaj! A co sobie będziesz żałować.

Gość le toyya
no właśnie chwilowe zauroczenie może trwać aż rok?

Gość dziewczyno aż tak naiwna jeste
no jasne !!! prosto z mostu by ci wypalil..... wiesz co krecisz mnie, chcialbym sie z tobą pobzykać ..... facetów , którzy sa w zwiazkach wlaśnie polowanie kreci najbardziej, bo tego im brakuje, dreszczyku, emocji, tajemnicy, pisania smesów w ukryciu, seks jest zwieńczeniem tego wszystkiego a co ??? może ci już powiedzial, że cie kocha, że zostawi swoją dziewczyne bo nie może żyć bez ciebie ??? powiedzial ???? to poczekaj aż to zrobi i wtedy o nim myśl poważnie a nie snuj planów rozbicia czyjegoś związku na podstawie kilku spojrzeń i westchnień

Gość kasia*
trele morele powie ze kocha swiata niew widzi przespi sie z tobą a pozniej spadaj bo mam dziewczyne

Gość no dobra
niemożliwe jest, żeby jeszcze były na świecie kobity tak naiwne, które nie łapią, że facet ściemnia i pierdoli głupoty, po to tylko, żeby laskę bzyknąć. Puknie ciebie ten chłoptaś i tyle. Jakie rozbijanie związku. Jakiego związku?

Gość p.Justynaaaa
Ryzyko jest. Zawsze zresztą jest. Ale człowiek jest (?) istotą rozumną.

Gość no szlag mnie trafi
zawsze znajdą sie takie co chcą zajetych a nie wolnych mało to wolnych facetów naokoło ??? a ty musisz akurat wpieprzać sie komuś w życie poszukaj sobie wolnego faceta i nie bedziesz miała dylematu !!!