Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanceredzka

zawód - tancerka w klubie

Polecane posty

Gość tanceredzka

taniec erotyczny. strasznie mi sie podoba. aktualnie studiuję i myślalam nad tym aby tego sprobowac. to piekna rzecz. tylko za wiele nie wiem na ten temat, jak postapic dalej? gdzie sie udac, co powinnam umiec.. nie wiem.. doradzcie mi cos, prosze.. PS swoja droga jakie zarobki z tego są?

Gość tanceredzka
nie ma tu zadnych tancerek? :(

Gość tanceredzka

Gość myśle ze.......
najpierw tancerka a potem zaczniesz dawać dupy!!!! Tak to się zaczyna.Precz bladzio!!!!!!!!!

Gość tanceredzka
;/ co to za komentarz w ogole ? poprosze o odpowiedz kogos kto nie obraza i nie wypisuje glupot..

Gość wybacz ale jesteś żałosna
Prosisz o wypowiedzi osoby, które powiedzą ci że to świetna praca? Niewiele jest takich jak. Faktem jest, że duza część "tancerek" zostaje prostytutkami. Faktem jest, że "tancerki" są w społeczeństwie postrzegane jako zwykłe szmaty. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.

Gość tanceredzka
szmaty? zarowno mezczyzni jak i kobiety lubia patrzec na takie tancerki coraz wiecej mowi sie, ze to nie sa dziwki nie biora kasy ze sex ;/ to tlyko taniec piekny i trudny do opanowania czy jest tu ktos kto odpowie na temat z PIERWSZEJ MOJEJ WYPOWIEDZI?

Gość wybacz ale jesteś żałosna
Tak, mężczyźnie lubią patrzeć na tancerki. Ale żaden z nich nie umówi się z taką tancerką, na więcej niż jedną noc.

Gość jak pojedziesz do Anglii
to 500 funtow co najmniej tygodniowo, drugie tyle napiwki

Gość SummEr66
ludzie opanujcie sie!! odrazu szmaty!! sami sie tak zachowujecie.. a co do autorki to chciałam powiedziec ze tez mi sie taniec podoba.. i mysle ze jak trafisz do dobrego klubu to bedziesz "tylko" tanczyc.. zarobki sa podobno wysokie tyle ze musisz miec doswiadczenie.. w szkołach tanecznych (niektórych) ucza.. pozdro

Gość a wlasnie ze to swietna praca
ja tak pracowalam,zarobki duuuze zalezy jak wygladasz i co umiesz,daj mi swoj numer gg to pogadamy spokojnie uwierz mi to niejest dobre miejsce do rozmow na ten temat

Gość a wlasnie ze to swietna praca
jestes tam ????

Gość ooooo4444
dziwne dalas topic i zniklas