Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madam klocek

czy wysokie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Gość madam klocek

sama ma 175cm wzrostu i czasem zastanawiam sie, czy takie jeszcze sie komukolwiek podobaja, zauwazam, ze to racze nizsze bardziej podobaja sie facetom.. 🌼

Gość ciekawskaaaaa
ja też :)

Gość bo idealna kobieta ma
- 130 wzrostu (zeby mogła na stojąco laskę robić) - płaską głowę (żeby można było jej na głowie postawić kufel z piwem) - dwa przednie zęby (do otwierania piwa, ale nie za duże, żeby nie szorowały podczas robienia laski) - inna wersja: kobieta bez zębów (a propos braku szorowania podczas robienia laski) no i jest mała, zeby kiedy trzeba móc do niej powiedzieć: spadaj mała! W końcu to samiec jest PANEM!

Gość Papryczka mix
Pewnie ze moga. Ja sama mam 177 cm i nie oddalambym zadnego centymetra.Trzeba siebie taka polubić. He he he

Gość ciekawskaaaaa
może, aczkolwiek, kobieta lubi sie czuć bezpiecznie ;) jak taka mała istotka więc lepiej niech bedzie większy ;)

Gość madam klocek
yhm ja tez mialam adroatorow, ale zauwazam, ze te nizsze znacznie bardziej sie podobaja..nie wiem moze faceci chca miec mala kobietke by moc ja nosic na rekach :)..a moze wzbudzaja instynkt opiekunczy

Gość Papryczka mix
Jedyny problem jaki widzie, to taki ze trzeba faceta wsrod wyzszych poszukac. bo ja to i obcasy lubie zalozyc.he he eh

Ja mam 177 i zaawsze mi isę wydaje,ze się nie mogę nikomu podobać.Mimo to się podobam i zastanawaim się jakim cudem:).Chciałabym mieć tak z 5 cm mniej ale nigdy nie chciałabym miec mniej niż 170 cm

Gość balaskowa
wysokie rządzą!!! ja mam cholerne powodzenie, u niższych nawet:-) zależy od gustu, niektórzy wolą niskie a inni wolą wysokie i z prezencją , kaczki są brzydkie

Gość madam klocek
ok ale bez obrazania

Gość ciekawskaaaaa
wysokie czy niskie wszystko zalezy od indywidualnych cech, albo ma coś w sobie albo nie :) jednak te całkiem małe i te całkiem wysokie nie są fajne, cokolwiek by nie powiedzieć :o

Gość madzia123456
Zazwyczaj niskie dziewczyny są brzydkie.A wysokie ładne.Ja mam 183cm wzrostu:)

Mnie się też nie podobaja niskie dziewczyny...wysoka zawsze będzie wyglądała lepiej.Tylko jest taki problem,że ciężko jest ze znalezieniem wysokiego faceta:) a oprócz tego wydaje mi sie,że wszyscy na mnie patrzą bo sie wyróżniam.Czasami chciała bym być malutka i mieć z 160 żeby mnie nikt nie zauważył:P

Mnie się też nie podobaja niskie dziewczyny...wysoka zawsze będzie wyglądała lepiej.Tylko jest taki problem,że ciężko jest ze znalezieniem wysokiego faceta:) a oprócz tego wydaje mi sie,że wszyscy na mnie patrzą bo sie wyróżniam.Czasami chciała bym być malutka i mieć z 160 żeby mnie nikt nie zauważył:P

Gość hahahahahahahaha
madzia123456 a jaki rozmiar buta?57?:P

Gość madzia123456
Nie bo 40 albo 41

Gość babsztyl x
Do hahahahah: odezwał się urażony kurdupelek :-)

To że ktoś jest wysoki nie musi znaczyć że ma duży rozmiar buta a to ,ze ktoś jest niski nie równa się temu,ze ma małą stopę.Ja mam rozmiar 39 a mam koleżanki,które mają po 160-165 i mają rozmiar 42 albo nawet 43.Także nie czepiaj się Madzi:P bo to sa głupie stereotypy

Gość hahahahahahahaha
babsztyl x następna wielka stopa :classic_cool:

Gość do tego czegoś powyżej
lepsza wielka stopa niz mały mozdzek (i fiutek) :P

Gość madam klocek
ja mam 175 a rozmiar buta 39-40 zalezy od numeracji, wiadomo a moja kolezanka 168 tez ma 39 :) mi nizsza kolezanka tez zawsze wypominala dluze dlonie i stopy, choc sa po prostu dlugie i smukle a nie duze:| ale to normalka..niskie czesto chca wprowadzic w kompleksy te wyzsze, przynajmnije mi sie to czesto zdarza..

Gość madzia123456
Ja bym nie chciała mieć 170cm(bo nie chciałabym być kurduplem)

Kiedys moim idealem byla kobietka - 170 cm i 50 kg ;)(bo sam mam 175 cm, wiec liczac szpilki bylaby wyzsza ode mnie o kilka cm :P), ale przeszlo mi kiedy sie zakochalem w nizszej kobiecie, ale rownie zgrabnej i cholernie seksownej :), a przede wszystkim diabelnie inteligentnej. P.S - Wysokie kobiety sa cholernie \"nieporeczne\" :P(jesli wiecie co mam na mysli ;)).

Gość dla kurdupli moga byc nieporec
zne, dla FACETÓW nie.

Gość hahahahahahahaha
oj z tym fiutkiem to przesadzasz😡 jeszcze byś się nim z koleżanką podzieliła :classic_cool: poza tym to było uszczypliwe i nie fair :( piepszona wileka nogo :P

Gość madam klocek
nie, nie wiem o co chodzi, wytlumacz nam :)

Gość do tego czegoś powyżej
z koleżanką?ale dla nas po 2 cm to za mało :(.

Gość iga.
A czy brzydkie mogą się podobać? ;) Wysokie mogą, brzydkie skazane na samotnosć.