Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madam klocek

czy wysokie kobiety moga sie podobac?

Polecane posty

Go艣膰 madam klocek

sama ma 175cm wzrostu i czasem zastanawiam sie, czy takie jeszcze sie komukolwiek podobaja, zauwazam, ze to racze nizsze bardziej podobaja sie facetom.. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawskaaaaa
ja te偶 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo idealna kobieta ma
- 130 wzrostu (zeby mog艂a na stoj膮co lask臋 robi膰) - p艂ask膮 g艂ow臋 (偶eby mo偶na by艂o jej na g艂owie postawi膰 kufel z piwem) - dwa przednie z臋by (do otwierania piwa, ale nie za du偶e, 偶eby nie szorowa艂y podczas robienia laski) - inna wersja: kobieta bez z臋b贸w (a propos braku szorowania podczas robienia laski) no i jest ma艂a, zeby kiedy trzeba m贸c do niej powiedzie膰: spadaj ma艂a! W ko艅cu to samiec jest PANEM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Papryczka mix
Pewnie ze moga. Ja sama mam 177 cm i nie oddalambym zadnego centymetra.Trzeba siebie taka polubi膰. He he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskaaaaa
mo偶e, aczkolwiek, kobieta lubi sie czu膰 bezpiecznie ;) jak taka ma艂a istotka wi臋c lepiej niech bedzie wi臋kszy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam klocek
yhm ja tez mialam adroatorow, ale zauwazam, ze te nizsze znacznie bardziej sie podobaja..nie wiem moze faceci chca miec mala kobietke by moc ja nosic na rekach :)..a moze wzbudzaja instynkt opiekunczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Papryczka mix
Jedyny problem jaki widzie, to taki ze trzeba faceta wsrod wyzszych poszukac. bo ja to i obcasy lubie zalozyc.he he eh

Udost臋pnij ten post

Ja mam 177 i zaawsze mi is臋 wydaje,ze si臋 nie mog臋 nikomu podoba膰.Mimo to si臋 podobam i zastanawaim si臋 jakim cudem:).Chcia艂abym mie膰 tak z 5 cm mniej ale nigdy nie chcia艂abym miec mniej ni偶 170 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 balaskowa
wysokie rz膮dz膮!!! ja mam cholerne powodzenie, u ni偶szych nawet:-) zale偶y od gustu, niekt贸rzy wol膮 niskie a inni wol膮 wysokie i z prezencj膮 , kaczki s膮 brzydkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam klocek
ok ale bez obrazania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskaaaaa
wysokie czy niskie wszystko zalezy od indywidualnych cech, albo ma co艣 w sobie albo nie :) jednak te ca艂kiem ma艂e i te ca艂kiem wysokie nie s膮 fajne, cokolwiek by nie powiedzie膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia123456
Zazwyczaj niskie dziewczyny s膮 brzydkie.A wysokie 艂adne.Ja mam 183cm wzrostu:)

Udost臋pnij ten post

Mnie si臋 te偶 nie podobaja niskie dziewczyny...wysoka zawsze b臋dzie wygl膮da艂a lepiej.Tylko jest taki problem,偶e ci臋偶ko jest ze znalezieniem wysokiego faceta:) a opr贸cz tego wydaje mi sie,偶e wszyscy na mnie patrz膮 bo sie wyr贸偶niam.Czasami chcia艂a bym by膰 malutka i mie膰 z 160 偶eby mnie nikt nie zauwa偶y艂:P

Udost臋pnij ten post

Mnie si臋 te偶 nie podobaja niskie dziewczyny...wysoka zawsze b臋dzie wygl膮da艂a lepiej.Tylko jest taki problem,偶e ci臋偶ko jest ze znalezieniem wysokiego faceta:) a opr贸cz tego wydaje mi sie,偶e wszyscy na mnie patrz膮 bo sie wyr贸偶niam.Czasami chcia艂a bym by膰 malutka i mie膰 z 160 偶eby mnie nikt nie zauwa偶y艂:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahahaha
madzia123456 a jaki rozmiar buta?57?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia123456
Nie bo 40 albo 41

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babsztyl x
Do hahahahah: odezwa艂 si臋 ura偶ony kurdupelek :-)

Udost臋pnij ten post

To 偶e kto艣 jest wysoki nie musi znaczy膰 偶e ma du偶y rozmiar buta a to ,ze kto艣 jest niski nie r贸wna si臋 temu,ze ma ma艂膮 stop臋.Ja mam rozmiar 39 a mam kole偶anki,kt贸re maj膮 po 160-165 i maj膮 rozmiar 42 albo nawet 43.Tak偶e nie czepiaj si臋 Madzi:P bo to sa g艂upie stereotypy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahahaha
babsztyl x nast臋pna wielka stopa :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tego czego艣 powy偶ej
lepsza wielka stopa niz ma艂y mozdzek (i fiutek) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam klocek
ja mam 175 a rozmiar buta 39-40 zalezy od numeracji, wiadomo a moja kolezanka 168 tez ma 39 :) mi nizsza kolezanka tez zawsze wypominala dluze dlonie i stopy, choc sa po prostu dlugie i smukle a nie duze:| ale to normalka..niskie czesto chca wprowadzic w kompleksy te wyzsze, przynajmnije mi sie to czesto zdarza..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia123456
Ja bym nie chcia艂a mie膰 170cm(bo nie chcia艂abym by膰 kurduplem)

Udost臋pnij ten post

Kiedys moim idealem byla kobietka - 170 cm i 50 kg ;)(bo sam mam 175 cm, wiec liczac szpilki bylaby wyzsza ode mnie o kilka cm :P), ale przeszlo mi kiedy sie zakochalem w nizszej kobiecie, ale rownie zgrabnej i cholernie seksownej :), a przede wszystkim diabelnie inteligentnej. P.S - Wysokie kobiety sa cholernie \"nieporeczne\" :P(jesli wiecie co mam na mysli ;)).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla kurdupli moga byc nieporec
zne, dla FACET脫W nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahahaha
oj z tym fiutkiem to przesadzasz馃槨 jeszcze by艣 si臋 nim z kole偶ank膮 podzieli艂a :classic_cool: poza tym to by艂o uszczypliwe i nie fair :( piepszona wileka nogo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madam klocek
nie, nie wiem o co chodzi, wytlumacz nam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tego czego艣 powy偶ej
z kole偶ank膮?ale dla nas po 2 cm to za ma艂o :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iga.
A czy brzydkie mog膮 si臋 podoba膰? ;) Wysokie mog膮, brzydkie skazane na samotnos膰.

Udost臋pnij ten post