errorAndzia 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 też mam policystyczne jajniki ale nie zaobserwowałam jakis objawów niepożądanych prócz asymetrii piersi niewiem czy to jest przez te jajniki ale przeszkadza mi to strasznie ... mam prawie 20 lat a miesiączke dostałam 2 lata temu lecze sie u ginekologa i od tego czasu miałam pewnie z 4 razy miesiaczke.... przerwa najdłuższa.....rok zjadłam z 8 tabletek cilestu przez ten czas... niewiem czy bede przez to bezpłodna kiedyś wiem tyle ze żadnych cyst na jajnikach nie mam ... dręczy mnie ta asymetria bardziej niż te policyst.jajniki... czas pokaże co bedzie ale boje sie tej przyszłości.... niewiem klogo spytać i co ma mi doradzić jak ktoś coś wie to prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamajka21 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 To normalne że piersi kobiety są asymetryczne. Ja mam osobiście lewą większą:P Ale jest to też na pewno związane z zaburzeniami poziomu hormonów. Aha, po co brałaś tylko 8 tabletek Cilestu? Po tych 8 odstawiłaś bo coś Ci było czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
errorAndzia 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 brałam 8 tabletek cilestu na wywołanie miesiączki a potem ginekolog kazała mi przestać je jeść i okres czasem sie pojawia ,Najkrótszy trwał 2 dni a najdłuższy 2 tygodnie!!!!!! i to baardzo obfity... nigdy mnie nie bolał brzuch ani nie miałam napiecia przedm. a asymetria naprawde jest znacząca prawie 0 i 75 b naprawde mi to przeszkadza czekam tylko jak wypadnie mi wkładka ze stanika:) przy znajomych to wtedy naprawde zwątpie. Niewiem jak zapytać moją ginekolog o tą asymetrie może jakies hormony by mi przepisała ale znów po nich sie pewnie tyje... ponoć asymetria zwieksza ryzyko raka piersi i po porodzie też nic sie nie wyreguluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach