Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sijkella

regulon??

Polecane posty

Gość sijkella

prosze o pomoc dziewczyny!! co myslicie o regulonie?? ja biore od paru dni - zadnych objawow brania nie mam (nobo to teraz 3 dzien dopiero), czuje sie super i w ogole libido w najleprzym porzadku itp.. ale co myslicie na temat jego skutecznosci?? zawiodl kogos?? i czy dziala juz od pierwszej tabletki?? przepraszam moze to glupie pytanie ale poprostu chcialam wiedziec:*:*

Gość buehehee hehehe
To czy działają i od kiedy to przeczytasz w ulotce:// Po 3 dniach brania to rzeczywiście dużo można powiedzieć... świetna ekspertyza...

Gość sijkella
hmmm no tak wiem wiem.. na ulotce jest oczywiscie wsyztsko .. pisze ze od pierwszego dnia itp.. ale chcialm wiedziec co wy o tym sadzicie.. bo czy to mozliwe zeby tabs juz od pierwszej chwili dzialal?? ja jestem nowicjuszem w tej kwestii dlatego chce sie kogos zapytac bo mam watpliwosci:*

Gość buehehee hehehe
Faktycznie nastolatki z całej Polski, które zakładają różne bzdurne topiciki są wyrocznią i wiedza lepiej niż ulotka stworzona przez farmaceutów.. Lekarza trzeba było zapytać.

Gość sijkella
hehe nie mowie ze wiedza lepiej poprostu chcialam poznac ich opinie:* a co do lekarza to bylam tak zestresowana ze nie myslalm o niczym innym niz zeby tylko z tamtad wyjsc jak najszybciej

Gość buehehee hehehe
Eh. Następnym razem się tak nie stresuj. Tabletka wzięta w 1 dzien wchłania się ok 4 godzin i od tego momentu dziala, czyli wpływa na cykl. Co do skutków ubocznych to za wcześnie, żeby oceniać czy to trafny wybór dla Ciebie

Gość sijkella
yhy... dziekuje w takim razie:*:* a jezeli moge to prosze o odpowiedz na jesczez jedno dreczace mnie pytanie odnoszace sie do tematu - czy jezeli dostalam okres w nocy a tabletke wzielam rano o 7:00 to czy jest prawdopodobienstwo ze nie zadzialala ona jak powinna?? wiadome - co do sekundy sie tego nie liczy ale tylko pytam:) bo akurat czergos takiego nie ma na ulotce:*

Gość buehehee hehehe
Zadziała. Tabletki mają do 12 godz poślizgu. Czyli np dostajesz okres rano, a nie chcesz codziennie brać tak wcześnie pigułek, to łykasz sobie tego samego dnia np o 19 i też jest dobrze. Liczy się pierwszy dzień, a nie godzina.

Gość sijkella
noto bosko:* naprawde bardzo sie ciesze...:*:* hmmm... a po jakim czasie (jezeli mozna oto zapytac) chlopak moze konczyc "we mnie" ?? chyba nie ma jakies reguly... ale tak w pierwszych dniach to nie bardzo na moje oko:)

Gość buehehee hehehe
Skoro tabletka działa to czemu nie? Działa od razu jeśli ją wzięłas w pierwszym dniu. Spraktykowałam na sobie, a wciągu 4 lat kilka razy zdazyło mi się zaczynać po przerwie i w ciązy nie jestem. Także prawidłowo zażyte działają od 1 !!!!

Gość sijkella
aha czyli jakby na to nie patrzec to moja 7:00 od godziny 22:00 to jakby pierwszy dzien:) hmmm:):) super:) a pora jak dla mnie w sam raz i tak wiecej nie spie

Gość jak jak jak
to ja sie spytam jeszcze :) jest 12 godzin poslizgu czyli to ze zazywa sie je codziennie punktualnie np. o 19.00 nie podwyzsza skutecznosci? bo ja biore z poslizgiem do 2/3 godzin

Gość sijkella
hmmm ja tabsy zazywam od 3 dni i PUKI CO jest to poslizg max. 3 minuty:):) ale sadze ze twoje opoznienie miesci sie w normie:)

Gość jak jak jak
wiem ze do 12 godzin nic teoretycznie dziac sie nie powinno ale nie chcialabym zeby to wplynelo jakos negatywnie:) ja biore troszke dluzej:) ale zawsze zapytac mozna:P przy pierwszym opakowaniu tez bralam z taka dokladnoscia:P

Gość jak jak jak
wogole jaka regulon ma zawartosc hormonow? (ja biore inne tabsy)

Gość sijkella
no pewnie bo to zawsze stres:) a ja w drugim dniu zazywania sie kochalam i teraz szarpie sobie nerwy czy czasem nie jestem w ciazy :):) o jejciu:) a zdaje mi sie ze niepotrzebnie:) niby troszek pozno pierwsza tableteczka ale chlopak we mnie nie konczyl itp:) hmmm oby bylo dobrze:*:*

Gość sijkella
regulon jest dwu- skladnikowy i z tego co wiem nie ma dosc duzej zawartosci hormonow dlatego moga go stosowac takie osobniki jak ja:) mlodociana 18 latka :)

Gość jak jak jak
nie ma po co martwic sie na zapas... ja do tej pory nie mam pelnego zaufania do tabsow:) ale przynajmniej to najlepsze zabezpieczenie (procz abstynencji oczywiscie:P )

Gość jak jak jak
a prosze napisz mi (jak masz ulotke) dokladna zawartosc to sobie porownam:P

Gość sijkella
0,03 mg etynyestradiolu i 0,15mg dezogestrelu noi substancje pomocnicze tak mam na ulotce:*

Gość jak jak jak
bardzo dziekuje;)

Gość sijkella
no przeciez nie ma zaco:) wy mi pomagacie wiec i ja bede:*:* a tak serio to co myslisz o moim problmie?? jest duza szansa na ciaze?? czy ja oczywiscie shizuje??:)

Gość jak jak jak
moim zdaniem nie ma :) tabletke zazylas poprawnie. bierzesz w tym czasie jakies antybiotyki lub inne leki? mialas biegunke lub wymioty do 4 godzin po zazyciu tabletki?

Gość sijkella
no wlasnie nic nie mialam z tych rzeczy:):) ani biegunek, ani wymiotow, ani nic co moglpby w jakis sposob zaszkodzic.. nie lecze sie nieczym:) wiec sadze ze nie powinno byc problemow:) w koncu w ciaze nie jest latwo zajsc

Gość jak jak jak
dokladnie:) wiec nie martw sie niepotrzebnie;) (bo to jeszcze przesunie ci cykl i wtedy bedziesz sie dodatkowo martwic;) ) ja sie tez denerwowalam kiedy moj facet zakonczyl we mnie pierwszy raz...:P (to bylo w polowie drugiego opakowania dopiero:P )

Gość sijkella
no widzisz?? a moj we mnie nie konczyl a ja i tak mam jakies odchyly :):) kurcze śmierdzi nowicjuszem na kilometr:) az sama sie sobie dziwie:)

Gość jak jak jak
:P proponuje pogadac na gadu? (bo pewnie masz:) ) co myslisz? przeslij nr na poczte:) justyssia89@op.pl

Gość sijkella
yhy bardzo chetnie ale cos nie moge wyslac emaila czekaj wejde na swoja poczte i sprubuje bo przez skrzynke nie dam rady;););)

Gość jak jak jak
ok:P

Gość sijkella
wyslane:)