Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeelf

Co myślicie o Niemkach/Niemcach?

Polecane posty

Gość słowianin
Ogólna zasada jest taka: Polki lubią i bronią Niemców, Polacy mają w tej kwesti odmienne zdanie.

Gość słowianin
Polki lubią Niemców, gdyż oni są zamożniejsi od nas Polaków, mogą zapewnić życie w bardziej stabilnym kraju niż nasza Polska, no i w stosunku do Niemców sa na niższym poziomie społecznym, a jak wiadomo kobiety uwielbiają byc zdominowane przez partnerów

Gość
Niemcy zmienili sie od czasu II wojny o tyle,iz realizuja swoje stare cele nie przy pomocy militarnej,ale obecnie przy pomocy UE.Jesli ktos tego nie widzi-jest slepy.Caly czas uwazaja siebie za ubermensch.Nas traktuja z pogarda.Nigdy tez jak widzimy nie zrezygnowali ze swych celow ktore kiedys probowali realizowac za pomoca m.in.plebiscytow,wojen Iszej i IIgiej.Dzis maja do tego celu UE.Obecna nagonka na Polske przy wspoludziale wewnatrzpolskiej 5ej kolumny(glownie: SLD/PO,GW)ma na celu ubezwlasnowolnienie Polski jezeli chodzi o mozliwosc decydowania o czymkolwiek w UE.Po takiej neutralizacji UE bedzie mogla juz bez przeszkod zmierzac do przeksztalcenia sie w jedno superpanstwo rzadzone oczywiscie przez Niemcow.Czyz nie jest to realizacja ich odwiecznych zapedow do panowania nad swiatem?A jaki byl cel m.in.IIWojny Swiatowej?A czy jest to zgodne z Traktatem Akcesyjnym Polski?Czy my godzilismy sie na wstapienie do niemieckiej UE,czy moze jednak do UE suwerennych panstw?

niemcy dostali w tym roku niezlego kopa, bo brakuje im rak do prac w polu i ich zbiory marnieje, teraz sie skapli, ze Polacy wola wyjechac do Anglii albo Holandii, bo tam lepiej placa i sa duzo lepsze warunki :) hahaha..na dodatek wszedl przepis, ze 10% prac rolnych musza wykonac niemcy ..:P tylko skad wezma tych chetnych??!!! :D

Gość słowianin
podpisuję się obiema rękami pod powyższym postem

Gość słowianin
chodziło mi o post yagona

chyle czola przed Zacną I madra Osoba jaką jest Yagon. równięz Slowianin. nic dodac do madrego wpisu sie nieda. pozdro. może tylko tyle że przed nami Polakami mimo ogolnie wiadomej sytuacji w naszym Kraju próba . wielka próba. może warto zasięgnac po Autorytety te prawdziwe . nie te medialne.

Gość /////////////PPPPPPPPPPPP
a moze teraz porozmawiamy o Polakach? Nie mozna o kims ciagle negatywnie mowic, popatrzec tez trzeba co dzieje sie na wlasnym podworku__ a dzieje sie, dzieje... czy mam racje?

Gość jak dla mnie to kurwiarze
Niemcy to państwo - stręczyciel, czerpie zyski z cudzego nierządu poprzez legalizację prostytucji. Ja rozumiem - pecunia non olet - ale bez przesady...z kasy zarobionej na cudzej dupie dofinansowywać np. kościół albo żłobki...fuuuj

Gość jestem Polakiem i
czasami wstydze sie za ludzi z naszego Kraju, sa ludzie ktorzy nie umieja sie zachowac: np. bylam kiedys na zakupach w Nienczech to wstydzilam sie przyznac, ze jestem z Polski. Bylo 2 panow w sklepie i cytuje slowa: Tu mozna duzo podpierdoloic , tu nikt nie pilnuje, a za kazdym slowem przerywnik k.... czy to nie zalosne.

od wrogów trzeba sie rowniez uczyc i dobrze ich poznawac. mozna wiele wzorcow niemieckich z korzyscia dla Polski i jednoczesnym zachowaniem siebie przyjac. tylko czy to jest mozliwe? przypuszczam ze watpie. trzeba rowniez wiedziec historia lubi sie powtarzac wiec jako ze niemiaszki do naszych przyjaciol nie nalezeli nigdy wiec trzeba byc ostroznym i jak szachista robic madre ruchy z wyprzedzeniem ok. 10 przed ruchami przeciwnika. w polityce nie ma rzeczy takich jak lojalnosc, honor, przyjazn. jest tylko i wylacznie interes narodowy. badz jak w przypadku PO i SLD miedzynarodowy czyli globalny.

Gość jestem Polakiem i
LUDZIE A ILE WY MACIE LAT___ wstydem jest zakladac taki temat, nie chcielibyscie wiedziec co niemcy o was mowia.brrrrrrrrrrr

Gość nie tylko moje zdanie
podoba mi sie polityka niemiecka, zobaczcie tam emeryci mogą pozwolić sobie na wycieczki u nas nie, młode matki mogą siedzieć w domu z dzieckiem a u nas siedzą i myślą na co w pierwszej kolejności wydać becikowe jak tych pieniędzy jest tyle, że właściwie na nic nie starcza i dużżżżżżżo by wymieniać! ale jako ludzie są OKROPNI!!!! traktują Polaków jak śmieci nic nie warte! wiem bo spędziłam dużo czasu w niemczech i widzę co się dzieje! nieznosze tego narodu! niemki są okropne że aż bllllllllllllllllleeeeeeeee a niemców jest bardrzo mało przystojnych! no o młodzieży to nie wspomnę bo też nie najlepsza! Polacy sa bardziej gościnnym narodem! oczywiście są też Niemcy z którymi idzie pogadac pośmiać się ;) ale są to tylko wyjątki całej regóły na to że niemcy są okropni! no tylko że u nas by można trochę prawo zmienić! baaa trochę WSZYSTKO! ;):):):):)

moja noga nigdy nie stanela na tej germanskiej glebie wiec mnie lotto co tam przecietny niemiaszek o mnie mysli. nie spodziewam sie niczego dobrego. to zrozumiale. zreszta on ma swoje świete prawo myslec sobie co chce podobnie jak i kazdy. wazne by moj rzad tak dzialal i rzadzil bym ja bedac posluszny jego rzadom wiedzial ze jestem w miare bezpieczny we wlasnym kraju. i nie musze sie martwic co se jakis niemiaszek pod helmem o mnie umysla.

Gość nie tylko moje zdanie
:)

Gość jestem Polakiem i
spojrz co piszesz twoja stopka__ slowa na dole__ mowia same za siebie. To do Mietka Wirazka.

Gość realnie az do bolu
co mam myslec jak jestem polakiem, ktorego w czasie wojny przymusowo rodzcow zniemczyli, volks deutsche, coz zrobic takie czasy. Stary(ojciec) byl tak glupi ze zdezerterowal do armii andersa w anglii, po powrocie do polski ub wsadzilo go do pieerdla, a najgorsze bylo to ze przez tego starego barana nie moglem emigrowac w osiemdziesiatych latach ze wzgledu na pochodzenie

Gość Do Yagona...
A w sumie lepiej jesli Niemcy maja wiecej do powiedzenia w rzadzeniu UE, niz polskie nieudaczniki polityczne od zarania dziejow??..Sami wiecie jakie propozycje dla Unii zlozyly oszolomy do tej pory: zwalczanie pedalow, propagowanie wartosci katolickich czy obalenie teorii ewolucji?.

Gość hop hop piaaa

Gość
Tragedia polski ,ta od ktorej zaczely sie nasze niepowodzenia to nie rzady nasze,polskie.Nie,nie.To sie zaczelo od niejakiego krola Sasa.A wiec Niemca.Wiek XVII.Tenze po wybraniu go naszym krolem wyjechal sobie najspokojniej do swojej ojczyzny,Saksonii i tyle go widziano w Polsce przez 30 lat.Zostawil w Polsce swojego namiestnika jak bysmy dzis powiedzieli:komucha,a tenze nic,tylko hulal.To doprowadzilo do upadku panstwa i skonczylo sie pierwszym rozbiorem Polski(1772).Poki rzadzili w Polsce Polacy(nie tylko)-bylismy potega... i basta.Tak oto na tym przykladzie widac,ze ci Niemcy wcale nie tacy ani zacni,ani madrzy...jakby niektorzy ich podejrzewali...

Gość no dalej wypowiadac się

Gość Racjonalista.....
iiii ruuu niemca w helm.

Gość hej siup zmiana dup

Gość niemcy faceci
to niezle dupy! przynajmniej ci ktorych ja spotkalam!

Gość słowianin
a Polacy to co ? mają gorsze ciała? oj kobiety, my jesteśmy spontaniczni i mamy dobre serca, nie to co ci plastikowi Niemcy, kochający tylko pieniądze ...........

Gość
racjonalista-idz moze lepiej popluc jeszcze troche na Lecha Kaczynskiego do swojego topicku.Itak chyba niewiele rozumiesz z tego o czym tu mowa...

Gość tuuuuja
YAGON - masz słuszna rację,pogardę do nas mają we krwi.Uważam,że w chwili obecnej,rządy Kaczyńskich to nasze ostatnie podrygi przed ostatecznym upadkiem polski.Niemcy będą górą,mają forsę i przy pomocy naszych polako-niemców w końcu zrobą z nas naród niższej rasy,pogardzanych sługusów i rynku zbytu.Okradli w końcu w czasie II wojny całe narody,bo w końcu skąd u nich od razu po wojnie "cud gospodarczy w RFN"? - oj nie lubię ich,nie lubię.

Gość
dokladnie tak,to jest miedzy innymi glowna przyczyna ich obecnego bogactwa.Na przestrzeni calej historii byli znani (Wandali)z grabiezczego sposobu zycia.Od zarania dziejow napadali wszystkich wokol siebie i w ten sposob zawsze zyli cudzym kosztem. Wystarczy sobie tylko uswiadomic,ze gdy napadli na Polske zagarneli caly nasz system bankowy.Jedyne co udalo nam sie wywiezc i \"uratowac\"to te 8 ton zlota,ktore itak nigdy do narodu nie wrocilo. Po zajeciu Polski wywozili w glab Rzeszy wszystko co przedstawialo jakakolwiek wartosc.Od dziel sztuki i kosztownosci stal,wegiel itp.po rzeczy wydawaloby sie bezwartosciowe takie jak np.meble,czy odziez.Nastepnie eksploatacja wszystkich i wszystkiego.Sama darmowa praca to juz olbrzymie zyski.Takie potezne do dzis dzialajace firmy jak IG.Farben,Siemens,Karl Zeiss i wiele wiele innych,swoja potege budowaly wlasnie na niewolniczej pracy Polakow.Dzis byli nasi oprawcy smieja sie z nas.Typowa niemiecka buta.

Gość słowianin
tak, ich pogardę do nas najlepiej ukazały transparenty podczas finału w piłkę reczną, głupie reklamy, dowcipy o Polakach, zakaz kupowania towarów w markecie - nur fur Deutsche- co wam to przypomina?