Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeelf

Co myślicie o Niemkach/Niemcach?

Polecane posty

>> yagon \"Dzis byli nasi oprawcy smieja sie z nas.Typowa niemiecka buta.\" Do Niemców jako pojedynczych ludzi nic nie mam, żadnego nie znam. Za to pewne jest, że ogół śmiać się będzie bardzo głośno i radośnie. Właśnie niedawno zapadł skandaliczny wyrok w sprawie o odzyskanie niemieckiego majątku na terenie Polski, wydany przez polski sąd. Niemka Trawny wygrała, dzięki czemu mamy idiotyczny precedens. I dopiero zacznie się robić wesoło.

dla niemcow jestesmy banda zlodzieji, ale sie im niedziwie bo sama widzialam jak sie nasi \"rodacy\" za granica zachowuja.

Gość
to nie dotyczy tylko Polakow.Inni tez kradna.Pewnie ze najlatwiej powiedziec ze kradnie ten obcy.To dziala na tej zasadzie.

Gość
Mam nadzieje ze ten wyrok nie jest prawomocny?...

Gość Logicznie myślacy
Lepsi niemcy niz jewy rzadzace Polską nieprzerwanie od 45r. a gdyby Polacy mieli trochę więcej honoru,godnosci i poczucia narodowej wspólnoty to i Niemcy by nas lepiej traktowali i odnosili się do nas z szacunkiem tak jak to robią np.w stosunku do Ruskich a jak widzą zapijaczonego,przygłupiego polaczka na budowie patrzacego tylko żeby cos podpieprzyć albo Polki/głupolki które na widok portfela wypchanego ojro wypinają dupy starym szkopom to jak nas mają traktować?? Jesli ktoś nie szanuje siebie to nigdy nie będzie szanowany,zapmiętajce to sobie,nie można zjeśc ciastka i mieć ciastko albo szybka kasa poprzez przekrety/złodziejstwo/kur..o ale brak szacunku wśród tubylców albo mniejsza i wolniejsza ale za to szacunek i sympatia wśród obcych co zawsze owocuje w przyszłosci,pamietajcie tez ze jak wyjezdzacie za granice to zachowując się jak bydło wyrabiacie opinie nie tylko sobie ale też Polakom mieszkającym i pracującym w Polsce gdyż niezależnie od szerokosci geograficznej i państwa ludzie wszedzie mają tendencje do stereotypów a chyba wszsycy dobrze wiemy niestety jakie są w niemczech stereotypy na temat Polaków/Polek o ile na temat Polaków w ostatnich latach opinia się poprawia to co do Polek,ehh szkoda gadać :(

Logicznie myslacy Brawo !!!!!! Nic dodac!!!! Nic ujac!!!!! \"jak widzą zapijaczonego,przygłupiego polaczka na budowie patrzacego tylko żeby cos podpieprzyć albo Polki/głupolki które na widok portfela wypchanego ojro wypinają d**y starym szkopom to jak nas mają traktować?? Widze to dziennie 100% RACJA

Gość Do Yagona...
Bardzo pieknie, tylko kto tego krola Sasa wybral? I dlaczego wybrano obcego? Zreszta nie tylko niemieccy krolowie rzadzili Polska, byli i Wegrzy, i Czesi, i Litwini, czy jacys inni Szwedzi. Brakowalo tylko jakiegos kacyka Kunta-Kinte czy tez wodza Inczu-czuny... A kto wybral teraz rzadzaca sitwe? Otoz zrobili to sami Polacy, tak jak i przed wiekami. Sami sobie zgotowali ten los. Polacy NIGDY nie umieli rzadzic wlasnym krajem! Slynny Bismarck powiedzial mniej wiecej tak: " na Polske nie trzeba napadac, wystarczy im pozwolic samym rzadzic i sie wkrotce wykoncza..." Oczywiscie nie znaczy to, ze ja bronie Niemcow w ich zapedach. Ale opanowywanie nowych terytoriow ulatwia im oszolomska polityka. Ktora nigdy nie byla wysokiego lotu, lecz aktualna doszczetnie niszczy i osmiesza Polske przed calutkim swiatem...

Gość w górę naziści

Gość w goę naqziści

Gość w góóóóóóóóóóóóóręęęęęęęęę

Gość sNoBpKaaa
A ja jestem zoną niemca :-D Nie wszyscy niemcy to sztywniacy,tak jak nie wszyscy polacy to złodzieje a polki dziwki. I nie poleciałam na jego kase

Gość Barryy
Należy pamiętam o Historii bo ona nas tworzy decyduje gdzie żyjemy i jakimi jesteśmy ludźmi. Niemcy stworzył psychopatyczny przywódca, wybrany demokratycznie przez naród !!!!!!!!! Zwierz ten zniszczył, rozkradł m.in. nasz kraj, który odbudowuje się do dnia dzisiejszego. W pewnym sensie człowiek ten ukształtował naród niemiecki. Ludzie w tym kraju bowiem swoim zachowaniem bardzo przypominają swego dawnego przywódcy gdyż uważają się za ludzi wyjątkowych, dumnych, nie wiedzą co to pokora a w swym zachowaniu są bardzo zarozumiali, egoistyczni i dwulicowi. Nie wiedzą co to gościnność czy bezinteresowna pomoc. Jedynym pozytywem jest to, że są ludźmi oszczędnymi dbającymi o dobre imię swojego narodu nawet, że podobnie jak u nas miodu tam nie ma. Większość Niemców przesiaduje całe swoje życie w swoich domach ( domkach ) z ogródkiem 3 na 3 smażąc „bradwursty” gdyż życie towarzyskie i rozrywki są tam kosztowne. Niemcy o tym nie mówią gdyż są zbyt dumni i wstydzą się tego. Przyrost naturalny w tym kraju niesamowicie spada z dwóch powodów. Po pierwsze Niemców nie stać na wychowanie dzieci a po drugie są zbyt wygodni, egoistyczni i wolą prowadzić samotny tryb życia. Uważam jednak, że nie należy się mścić za Historię. Wystarczającą karą jest to jakimi są ludźmi oraz to, że ich populacja powoli wymiera. Kraj ten powoli staje się przytułkiem dla bezdomnych i zbuntowanych ludzi a życie tam jest nudne ( poukładane, monotonne ). Jestem dumny, że jestem Polakiem, kocham swój naród i życie w tym kraju. Swym dzieciom będę wpajał, że moją pamiętać o historii gdyż jest bardzo ważnym elementem naszego życia.

Gość prawictwo pospolite 143
do Niemiec bym nie pojechał , dlatego , ze ten kraj mnie odpycha , najbardziej zbrodniczy naród w historii swiata ..

My z mężem sporo podróżujemy i w hotelach w jakich się zatrzymujemy jest wielu Niemców. Pozytywny naród, zawsze chętnie zrobią zdjęcie, pomogą, można z nimi porozmawiać :) Jeszcze nie spotkałam się z chamskim zachowaniem (na wczasach bardziej agresywnymi nacjami są Izraelczycy czy też Rosjanie). A i na plażach zawsze jest pełno Niemek, które opalają się topless ( w wieku 40 plus)

Gość gość
Niemcy? To taki naród, który na własne życzenie niedługo przestanie istnieć (podobnie jak Francuzi, Brytole, Skandynawowie...), a ich krajem będzie rządzić emigrancka swołocz :) Także perspektywa jakichś kilkudziesięciu lat, niewarto już się nimi przejmować ;)

Gość Prawda

Niemcy sa zimni, skapi, dwulicowi. Zero poczucia humoru.