Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaa

facet powiedzial mi ze jedzie na wakacje do egiptu a ja zostaje w domu

Polecane posty

Gość malinkaaaaaaaaaa

bo nie mam kasy na wyjazd a on mi nie zasponosruje :o

Gość globtroterrr
a niby dlaczego miałby ci zasponsorować ? Nie bądz mu wilkiem, niech jedzie..

kiepsko...a nie moze zamienic teg na cos tanszego-dla dwojga?

Gość bęc....
myślałam, że chłopak zaprasza, albo nie, a sponsor sponsoruje. ale świat się zmienia.....mnie na szczęście nikt nie sponsoruje, chociaż zdarza się, że jestem zapraszana...

Gość malinkaaaaaaaaaa
raczej on nie chce powiedział ze to nawet dobrze bo odpoczniemy od siebie :/

Gość belzebub
No i ma racje,ze jedzie do Egiptu.Stac go to niech jedzie.Jak bedzieci małzenstwem to moze ci fundowac a w tej sytuacji to nie miej do niego pretesji.

Gość kobieta w zwiazku
chyba bardzo cie kocha

co za kretyn :/ mogl zaproponowac wspolne zaplanowanie czegos tanszego :/ rzuc palanta ! i jeszcze ten text \"zasponsoruje\" a co ty jestes jego dziewczyna czy panienka do wynajecia?

Gość belzebub
Cowy tak najezdzacie na chłopaka.Jakby kazdy chłopak kazdej dziewczynie z ktora chodził fundował wyjazdy itd.to by zbankrutował.Skonczyły sie czasy ,ze faceci wszysko dla kobiet robili.Jezli dziewczyne nie stac to nie widze sensu aby chłopak nie mogł skorzystac z okazji i nie zwiedzic swiata.Nie myslcie ,z ejestem chłopakiem ,bo jestem dziewczyną

tu nie o pieniadze chodzi - moze go nie stac na wyjazd dla dwojga do egiptu, ale z takim podejsciem niech spada

Gość belzebub
dziewczyna to nie narzeczona ,ani zona.

a ty widać ze szukasz sponsora na darmowe wyjazdy.. co? zal dupe sciska ze nie stac cie na wyjazd?! do roboty leniu!!!

Gość bęc....
no właśnie...dobija mnie używanie słowa "sponsorowanie" w związkach. nic to..idę zasponsorować kolację swojemu facetowi ;)

Gość kobieta w zwiazku
nie chodzi o fundowanie,tylko o tekst o odpoczynku od siebie.Mogl zaproponowac wspolny tanszy wyjazd i dziewczyna dalaby rade swoja czesc sfinansowac

Gość belzebub
cukierek czesto gesto małzenstwa nie jezdza na wycieczki razem i zona np..sama sobie opłaca wycieczke a zwykły chłopak ma kase wydawac na dziewczyne :-) przestan.Ja nawet bym nei chciała ,bo własnie wtedy bym sie poczuła jak utrzymanka .

Gość belzebub
malinkaaa a od jak dawna ze soba chodzicie?Czy mieszkacie razem?

Gość realnie i rozsadnie
facet jest przewidujacy, znajac tych przyglupow arabow, chce cie uchronic od przykrosci

Gość Dziewczęca
niech jedzie. licz na siebie. ty byś mu zasponsorowała? nie sądzę. a później faceci wypisują na forach, że dziewczyny lecą na kasę. trudno się nie zgodzić. żałosne

Gość kundrie
nie chodzi o sponsorowanie, ale o podejście - jeżeli ją kocha i wie, ze ona finansowo nie da rady to powinien pomyśleć o jakichś tańszych wakacjach:o kalsyczny przykład egoizmu i zapatrzenia w czubek swojego nosa :o tacy ludzie jak on lub autorka posta powyżej mojego nie powinni być w związkach, chyba, że li i jedynie z takimi samymi egoistami - ale wtedy co to za związek, kiedy każdy myśli tylko o sobie? możnaby też wybrać inne wyjscie - tańszy wariant, pożyczka na połowę wyjazdu lub coś w tym stylu - dl chcącego nic trudnego. ale trzeba chcieć, a tego w tym przypadku brakuje. lbo też się coś psuje w waszym związku i to jest swojego rodzaju ucieczka... ale najbvardziej wkurza mnie u niektórych ludzi podejście :ja i tylko ja - dla mnie związek to związek, nie wazne czy z papierkiem, czy bez - jestem z kimś, kogo kocham i ta osoba staje się częścią mojego życia, czyli automatycznie planując coś w moim życiu muszę myśleć także o mojej drugiej połówce. no, ale dla pokolenia szczurów wychowanych na przełomie XX i XXI wieku takie cos to abstrakcja - liczy się tylko JA, JA i jeszcze raz JA :o i tylko kasa, kasa i kasa :o całe szczęscie, że normalni ludzie, posiadający choć odrobinę empatii nadal istnieją.

Daj sobie z nim spokój jeżeli by cię naprawde kochał to wogóle nie przyszłoby mu to do głowy.

belzebub czy co ciebie nie dociera? chodzi o potraktowanie \"jade sam, bo nie masz kasy, siedz w domu i sie nudz, tesknij a ja sie pobawie sam w egipcie\" i jeszcze text, ze nie bedzie sponsoringu ja nie mowie, ze ma za nia placic ale gdyby zaproponowal tanszy wyjazd to moze moglaby pojechac razem z nim

Gość belzebub
akie traktowanie.Chłopak ma zrezygnowac z wyprawy do Egiptu,pieknego kraju,bo ja nie stac na wyjazd .Puknij sie w czoło.w ogole jakos malinka nie napisała ile lat jest z tym chłopakiem i czy mieszkaja ze soba.

Gość belzebub
NIech sie4dzi i niech sie nudzi a jak nie chce sie nudzic to niech weźmie pozyczke od rodziny lub kredyt i tez niech z nim jedzie.Chłopak nie musi wybierac tanszego wyp[oczynku,bo moze akurat bedzie to jego ostania szansa zobaczenia kawałka siwata,bo jak sie ozeni z ta dziewczyna to nic nie zobaczy.

Gość Dziewczęca
nie rozumime o co wam chodzi z tym traktowaniem. to związek partnerski czy bliźnięta syjamskie? czy to facet ma zniżać swój standrad życia bo drugiej osoby na to nie stać? a może to jego wymarzone wakacje? może długie zbierał i zawsze chciał tam pojechać? to wasze myslenie jest egoistyczne - sama nie mogę to on też niech zrezygnuje. ja bym pojechała bez faceta. baa, jadę w tym roku. zapracowałam ciężko na to, więc mi się należy. a ze sobą i tak zdążymy spędzić czas. śmieszne jesteście.

zwiazek to partnerstwo a do egiptu moze pojechac kiedy indziej sa piekne miejsca i tansze...

Gość belzebub
cukierek postaw sie w sytuacji tego chlopka,czy ty wybrałabys Egipt czy wypad na Mazury bo twojego chłopaka nie byłoby stac na wycieczke do Egiptu?Przeciez taki wyjazd nie jest tani i moze tak sie zdarzyc,ze za rok juz nie bedzie go stac