Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaa

facet powiedzial mi ze jedzie na wakacje do egiptu a ja zostaje w domu

Polecane posty

Gość Dziewczęca
"Daj sobie z nim spokój jeżeli by cię naprawde kochał to wogóle nie przyszłoby mu to do głowy." szczyt głupoty.

Gość belzebub
cukierek malinka nie napisała ile ze soba sa i czy ze soba mieszkaja.wiec o zadnym partnerstwie nie ma mowy,tylko o zwykłym "chodzeniu"

Gość belzebub
:-) smieszni jestescie z ta miłoascia.Ile małzenstw ze soba nie wu\yjezdza na wojaze zagraniczne ,ile rodzicow nie zabiera dzieci na wycieczki zagraniczne,czy oni nie kochaja swoich p[artnerow,dzieci,nie szanuja ich

Gość kobieta w zwiazku
dajcie spokoj z tym egiptem czy to jakis raj? Belzebub nie przesadzaj,klepiesz o tym jakby conajmniej facet mial zrezygnowac z darmowego lotu w kosmos.

Gość kobieta w zwiazku
Owszem malzenstwa wyjezdzaja osobno,ale za obopolna zgoda

o zwyklym chodzeniu?? a co to zwykle chodzenie???? albo sie z kims jest albo nie a skoro z nim jestes to normalne ze powinniscie razem planowac wakacje bez sensu kolo - nie traktuje Cie powaznie, na dupy mu sie jechac zachcialo

Gość kundrie
bynejmaniej nie jest to szczytem głupoty. ale żeby to zrozumieć trzeba nie można myśleć tylko o sobie. przy odrobinie dobrej woli możnaby było ułożyć wszytsko. ale jeśli jej brakuje a ktoś widzi tylko siebie i swoje potrzeby, uczuciami i potrzebami partnera się nie przejmując to chyba nie można mówić o udanym związku. jak jest taki samodzielny to po cholerę mu dziewczyna?

Gość belzebub
kobieta w zwiazkui klepie,bo mnei wkurza takei podejscie do tematu,ze facet ma zrezygnowac bo dzewczyny nie stac na wyjazd.Niech dupe ruszy i zarobi to wtedy bedzie ja stac.Koniec

mam wrazenie, ze niektorzy w ogole nie jarza, o co hcodzi. niech sobie jedzie w cholere do tego egiptu - nikt mu nie broni, ale jesli rzuca dziewczynie taki tekst, jaki rzucil, to oddzielna sprawa :O

Gość belzebub
kavi czy autorka topiku napisała,ze długo z chłopakiem chodzi,z emieszka z nim\,nie ,wiec takich chłopakow i dzieczymn mozna miec co jakis czas.

Gość lkikkaaa
nie musial sponsorowac, ale jak taktuje cie powaznie to powinien zaplanowac cos wspolnego, np. w Polsce

Gość kundrie
bezlezbubie - zamiast cukierka ja moze odpowiem: TAK, wybrałabym wyjazd na mazury jakbym miała podobną sytuację a mojego faceta ne byłoby na to stać. całę zycie mam przed sobą a egipt mi nie ucieknie. lepsze mazury z chłopakiem niż egipt samemu :P takie jest moje zdanie.

Gość belzebub
Widocznie rzucił takim tekstem bo miał powody.widocznie co rusz funduje rozne rzeczy swojej dziewczynie i ma tego dosc i okazal to w sposob badz co badz chamski a,le dosadny i dziewczyna powinna zrozumiec ,z ema byc dziewczyna a nnie utrzymanka

Gość belzebub
kundrie pieprzysz ,ze tak napiesze:-) jakbys miała okazje wyjechac na fajna wycieczke to wybrałabys włąsnie ta wycieczke a nie mazury z chłopakiem :-)

Gość belzebub
Punkt widzenia zalezny od punktu siedzenia

Gość kobieta w zwiazku
rzeczywiscie ,bo Egipt to szczyt marzen kazdej kobiety

jak z kims jestem to jestem co za roznica czy mieszkam i jaki staz itp... skoro jestesmy razem to razem .. ja nie rozumie innego podejscia a jezeli jej facet tak mowi to sory

Gość belzebub
NIe pojechałybyscie na taka wycieczke bo bałybyscie sie utracic faceta :-) i tyle .W duchu chciałybyscie jechac

Gość malinkaaaaaaaaaa
no ludzie przeciez nie na darmo robie mu obciąg z połykiem. 1 obciag 50zł , 12 miesiecy x 4 razy w tygodniu(srednio)= 2400zł. Powinien zasponsorować.

Gość belzebub
kavi czy kazdy chłopak chodzacy z dziwczyna ma obowiazek towarzyszenia jej we wszyskich wyjazdach i na odwrot?

Gość belzebub
jaceekk ja nbaba jestem ale mnie wkurzaja takei baby ktore chca aby facewt albo zapłacił za dziewczyne albo z wyjazdu zrezygnował

ona nie napisala ze chce aby on za nia placil!!! ona chcialaby z nim spedzic wakacje wiec dlaczego on sie nei liczy z jej zdaniem???

Gość belzebub
przeciez ten chłopak nie jedzie do Egiptu na 2,3 m-ce tylko na pewno na 10 gora dwa tyg.przyjedzie to bedzie z dziewczyna dalej i po kłopocie.Widocznie dziewcze zazdrosci chłopakowi wyjazdu oi dlatego przyszła na forum sie wyzalic

Gość belzebub
W zwiazkach trzeba isc na kompromisy.

Gość autorka nie powiedziała
czym ten wyjazd jest dla jej chłopaka...może to jego największe marzenie i oszczędzał na tę wycieczkę długo? A może odmawiał sobie różnych przyjemności, żeby pojechac do Egiptu a widział, że autorka przepuszcza fortunę na ciuchy i kosmetyki i teraz "jej nie stać"? może, może, może....... Przeciez my nic nie wiemy o tej sytuacji a tak łatwo oceniamy.....

Gość realnie i rozsadnie
ktos napisal egipt ZRA, piekny kraj, piekne to sa Mazury, egipt wrzeszczace,pojeebane araby, bachory, poruszanie sie tylko po wyznaczonych drogach, wycieczka i pelno komandosow dookola rusz sie gdzies na wlasna rekie, powrot w foliowym worku murowany upal ze cholery mozna dostac. Najlepsze zwiedzanie egiptu dobry telewizor, tv kablowe i chlodnie piwko w wygodnym fotelu

a moze jedzie dlatego ze wie ze ja nie stac i ze nei pojedzie i ma sposob aby sie \"wyrwac\" , pozdradzac ja troche.... fakt nie znamy sytuacji