Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam z ciekawości

Najbardziej obrzydliwa rzecz jaką zrobiliście w życiu

Polecane posty

Gość wodolot
zesrałem się przy dziewczynie

Gość nadiiiiia
to zesranie sie przeciez bylo obrzydliwe! Ja tez sie zesralam, w majty, na koloniach, niestety kupa mi wyplynela przez spodenki na nogi :O

Gość nadiiiiia
A potem ją zlizałam:classic_cool:

Gość unijny liberal
a ja dla hecy dodalem troche moczu swojego do kaszki przygotowanej dla niemolecia i strasznie sie smialem jak ssal smoczek . widac mu smakowalo. potem ponacinalem mu zyletka te jego faldki na zgieciach nozek i raczek. ale to juz takie smieszne nie bylo bo krwia bachor mi wybrudzil nowiutka koszule.

Gość fdfa
miałam remont i brak kibla w domu, w nocy musiałam do toalety, zrobiłam więc na papier, zapakowałam do torby papierowej, wyrzuciłam do ogródka pod blokiem

Gość fdfa
cóż, codzinnie jadam martwe zwierzęta, gotowane, wędzone, pieczone i tym podobne

Gość Dorris zd. Czeslawa
wysmarkalam sie do torcika WZ w kawiarni hotelowej hotelu " Bristol" a ze obciach to zmieszalam z tym kremem co na wierzchu jest i zjadlam bo za droga byla by wyrzucic.

Gość to ja prawde napiszę
Jako dziecko bawiłam się w sklep i jako cukierki "sprzedawałysmy" takie twarde okrągłe bobki baranie chyba, znalezione na podwórku. I brałam te bobki do ust i udawałam, że jem, potem wypluwałam oczywiście. Moje koleżanki tez. :D

Ja wciskałem kozy z nosa do ciast na paterze podczas firmowej imprezy, ale nie uważam żeby było to czymś bardzo obrzydliwym, w końcu przecież ich nie jadłem :classic_cool:

Gość dopiero zamierzam
zrobić...z premedytacją

Gość efferalgan500
Najbardziej obrzydliwa rzecz na świecie to oglądanie tej strony http://www.hujnia.pl - co za zryty beret trzeba mieć żeby coś takiego stworzyć.

Gość sylwestrowa dziewoja
nie wiem czy obrzydliwa ale mega obciachowa:D:D w sylwestra z 4 lata temu wybiegłam o 5 rano na dwor w szlafroku bo u kumpeli sie kibel zepsuł a mnie sie zachciało kupe i srałam pod blokiem a dodam ze było juz widno ::::::::O:O:O:O:O pisze na pomarańczowo bo na czarno sie wstydzę:P

Gość baby som obżydliwe
robienie kupy fuuuj