Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicola26

pracodawcy sami juz stoja za lada

Polecane posty

Go艣膰 mam biznes
Nie wiem gdzie miszkacie mo偶e w Warszawie albo Krakowie na przyk艂ad. Ale w takich miastach jak moje wi臋kszo艣膰 ludzi pracuje za mniej ni偶 1000 z艂. Pracy jest niby du偶o ale zarobi膰 nigdzie nie daj膮 i to nie tylko tak jak twierdzicie z pazerno艣ci. Wielu w艂a艣cicieli sklep贸w i innych interes贸w prowadzi to 偶eby nie zosta膰 bezrobotnymi. W艂a艣ciciel pracuje przez wi臋ksz膮 cz臋艣膰 miesi膮ca na wyp艂aty ZUS, podatki, czynsze i inne koszty. Jak dobrze idzie to kilka dni pracuje dla siebie!!! Cz臋sto jest tak, 偶e bilans wychodzi pod kresk膮 i "zjada si臋" towar z pu艂ek!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mam biznes
sluchaj pierdolisz farmazony,sam czy tam sama wiesz za te grosiaczki mozna kupic sobie papier do pupy jedynie...naszczescie rynek jest duzy i mozna wyjechac i zarabiac normalnie i zyc jak czlowiek a nie jak lump,tak na marginesie moja kol, ost.szukala roboty w tej zajebanej polsce,dzwonilysmy po sklepach i z kazdego jej oddzwaniali.... jeden pan powiedzial zeby jutro przyszla na 13h:)zabralam mu sluchawke i zapytalam czy na glowy z wlasnym chujem sie pozamienial,, sorki ale brak slow....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewkaminge
do mam biznes>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ja tez mam sklep i powiem ci ze niechce mi sie tam pracowac,aleWSTYDZILABYM SIE DAC KOMUS 1000:)I DLATEGO SAMA TAM SIEDZE CALYMI DNIAMI,BO MASZ RACJE JEST CIEZKO ALE NIECHCE SIE OSMIESZAC...JAK CHCIALAM WYJECHAC TO MAME POSTAWILAM I ZAPLACILAM NORMALNIE Z PAZERNOSCI NIEMA PLONOW!!!!!!!!!Aapropo mieszkalam w wawce 8l i powiem ze takie jak tam skurwysunstwo to niema nigdzie..... tyrasz kurwa calymi dniami i huj z tego, na urlop nie bylo mnie stac,Dorobilam 2 szefow!!!!!!!!!a samej na urlop nie bylo mnie stac,powiedzialam dosc i mam teraz swoj sklep,niepindol ze tak ciezko bo na zus pracuje sie 2 dni!!!!!!!!!!!!WSZYSCY KURWA NARZEKAJA A TRZYMAJA TE SWOJE BIZNESIKI,WIEC COS TU NIE TAK!!!!!!!!!JAK NIEWYROBIE TO WYJADE DO ANGLI:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
Widz臋, 偶e nic nowego wymy艣li膰 nie potrafisz! Z takim intelektem i umiej臋tno艣ciami nikt nawet za 500 z艂 ci臋 nie zatrudni nawet gdyby艣 obieca艂a pracowa膰 24h na dobe!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
Piszesz urlop, a ja si臋 zapytam co to jest?! Bo narazie nie mog臋 sobie od kilku lat na to pozwoli膰! Moi pracownicy owszem odpoczywaj膮. Wiem, 偶e w Warszawie za 1000 z艂 si臋 nie u偶yje. Zepsu艂 mi si臋 tam samoch贸d a koszty naprawy by艂y 3x takie jak w moim mie艣cie, mo偶e nawet wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wy mowicie o
sklepach a ja zapierdzielalam w centrum gdzie badalo sie sluch i dobieralo apararty slochowe ogo-med!!!tam dopiero byla pazernosc pracowalas 8 godz z ludzmi, badania etc a potem po godzinach dokumenty:/ i ta pierdzielona szefowa jeszcze morde prula ze jak chcemy pracowac rowne 8 godzin to mamy isc do jakiejs prywatnej firmy:/ nienawidzialam tego babska!!!! 1000 zl dostawalam:/ a kolezanka z racji tego ze mlodsza np 900 zl:/ to jest dopiero surwysynstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
Naga Prawda ma zupe艂n膮 racj臋, jak kto艣 nie chce zrozumie膰 to nic nie pomo偶e! Pracownicy s膮 r贸偶ni i cz臋sto nie mog膮 poj膮膰, 偶e pozycja finansowa firmy, a zatem ich zarobki znacz膮co zale偶膮 od tego jak przyk艂膮daj膮 si臋 do pracy!!! Pani za lad膮 ma wielki wp艂yw na to jakie b臋d膮 obroty sklepu, no i jej wyp艂ata!!! Czy pracodawca sam sta艂by za lad膮 gdyby dochody by艂y super!!! Patrz posty wy偶ej. Lepiej do艂ozy膰 kilka st贸wek pracownicy i mie膰 to z g艂owy!!! Dam przyk艂ad z podobnej bran偶y. Dotyczy osoby kt贸ra pracuje w ma艂ej filii banku. Doch贸d banku to g艂贸wnie kredyty. Poprzednia pracownica robi艂a miesi臋cznie pewn膮 wielko艣膰 sprzeda偶y, czyli udzielonych kredyt贸w. Celowo nie wymieniam ile bo poco, nie o to chodzi. Wydawa艂o by si臋 jaki ona ma na to wp艂yw albo s膮 ch臋tni albo nie. Po zmianie pracownicy w ci膮gu 3 miesi臋cy sprzeda偶 wzros艂a sze艣ciokrotnie, to nie pomy艂ka, 6razy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doi naga prawda i mam biznes
widze naga prawda cie wszedzie!!!!!!!!!jestes z sekty i masz ostre pranie mozgu-smieja sie z ciebie wszyscy tu_oszukancu i naciagaczu!!!!!!!mam omysl razem z mam biznes -stwozcie duet:)dopiero stworzycie koloseum oszukaniec i wykorzystywaczka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
O widz臋, 偶e szukasz ludzi do sp贸lki, ale takich na twoim poziomie tutaj nie ma. Szukaj raczej w kanale ciep艂owniczym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofijka2
w tej chwili zarz膮dzam biurem cudzej firmy i obserwuj臋, ile jest warta praca jej pracownik贸w... a to sprawia, 偶e sama boj臋 si臋 kogo艣 zatrudni膰. ci ludzie sami do pracy si臋 nie garn膮, jak co艣 zrobi膮, to wszystko trzeba po nich poprawia膰, i tyle maj膮 do zaoferowania w zamian za 2 tys. netto - moim zdaniem niema艂o. to ile musia艂abym zap艂aci膰 porz膮dnemu pracownikowi? 4 tys.? to ile musia艂abym zarabia膰 ja sama, 偶eby komu艣 tyle p艂aci膰? i to jednej osobie? tak wi臋c rozumiem "mam biznes", bo to nie jest takie proste, jak wszystkim si臋 wydaje. a skoro wg Was prowadzenie w艂asnej firmy to takie 艂atwe i przynosi takie kokosy, to dlaczego Wy nie otworzycie w艂asnych firm, zamiast pracowa膰 u kogo艣 za grosze? noooo??? Naga Prawda, wiem, o czym piszesz, znam te zasady z ksi膮偶ki Roberta ;) sama dopiero tego si臋 ucz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofijka2
aha, jako ciekawostk臋 powiem, 偶e ZUSu p艂ac臋 co miesi膮c kilkaset z艂, za艣 podatki (PIT i VAT) w tysi膮cach z艂... wola艂abym zap艂aci膰 to pracownikowi, ale co zrobi膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofijka2
a co do pracodawc贸w, kt贸rzy sami stoj膮 za lad膮, to jest to troch臋 przesadzone... bo niby szukaj膮 pracownik贸w, ale maj膮 te偶 wymagania. np. tu, gdzie mieszkam, prawie na ka偶dym pubie czy restauracji jest og艂oszenie, 偶e szukaj膮 kelner贸w, barman贸w, kucharzy... a znajoma studentka, kt贸ra szuka pracy na wakacje, nigdzie nie mo偶e jej znale藕膰, bo wsz臋dzie przyjmuj膮 tylko osoby z do艣wiadczeniem na tych stanowiskach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pogiety swize
naga-spierdalaj ztad gdzie pieprz rosnie,naciagaczu,sekciarzu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
Nie wiem kto to jest Naga Prawda i nie znam go, ale widz臋, 偶e ma co艣 konkretnego do powiedzenia i m贸wi to. Jego zdanie mo偶e si臋 komu艣 podoba膰 albo nie, to ju偶 ca艂kowicie prywatna sprawa czytaj膮cego. Ale ty go艣ciu opr贸cz hamskiego zachowania nie masz nic do zaoferowania dlatego spadaj na drzewo, bo sam o sobie wystawi艂e艣 艣wiadectwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie generalizujmy
Powiem tak staj膮c po 艣rodku tej dyskusji - nie mo偶na generalizowa膰, bo sa uczciwi pracodawcy, kt贸rzy sami zarabiaja i daja zarabia膰 swoim pracownikom, budza u nich ch臋膰 do pracy i potrafi膮 wys艂a膰 ich na wakacje, by wydajniej pracowali-znam te firme osobi艣cie i szef tej firmy nie cierpi nigdy na brak pracownik贸w, a wzrecz przeciwnie. S膮 te偶 i uczciwi pracownicy kt贸rzy pracuj膮 za grosze i daj膮 sie poni偶a膰 by mie膰 co do garnka w艂o偶y膰, pracodawca nie pozwala im si臋 kszta艂ci膰, by nie byli lepsi od niego. Ale s膮te偶 i pracownicy leniwi, kt贸rzy przesypiaj膮 ca艂y czas w pracy i byle do ko艅ca dni贸wki. Tak偶e nie mo偶na by膰 jednostronnym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam biznes
My艣l臋, 偶e to najlepsza puenta tej dyskusji. Niema sensu skaka膰 sobie do gard艂a bo ludzie porz膮dni i hieny trafiaj膮 si臋 wsz臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mlmowiec
Naga Pawda zawsze przegapie te czwartkowe konferencje, bo pisa艂e艣, 偶e w czwartki co艣 robicie. Jak sie za艂apa膰 na uczestnictwo w tym spotkaniu? Chodzi o konferencje w internecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolona z 偶ycia...
nie rozumiem, 1000 z艂 to dla was ma艂o? Pracuje w swoim zawodzie, po studiach, na czarno. zarabiam 7z艂 /h. M贸j m膮偶 komputerowiec przynosi do domu 1350z艂. mamy dziecko, wynajete mieszkanie. ciesze si臋, ze mamy prace,cieszymy si臋 zyciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przepraszam bardzo WAS
Dyma膰 po 12 godzin dziennie tylko po to, 偶eby mie膰 za co zap艂acic czynsz to 偶enada... Pomijajac piszecie tu, 偶e pracownicy to polg艂贸wki, kt贸rzy chc膮 tylko kasy... Pracowalam w du偶ej sieci handlowej-ca艂e serce i dusz臋 wk艂ada艂am w prac臋. Tyralam jak w贸艂-zawsze na czas, zawsze na cacy-a co za to mia艂am?Ci膮gle zle, ci膮gle cos nie tak-szef robil wszystko, 偶ebym nie dostala premii-zaplacilam za to zwyrodnieniem kr臋gos艂upa-na leczenie wyda艂am 10 razy wi臋cej ni偶 zarobi艂am...Ot polityka... Wam da膰 pale膰, to wezmiecie ca艂膮 r臋k臋...JAKA P艁ACA TAKA PRACA!!CZY SI臉 STOI CZY SI臉 LE呕Y SI臉 NALE呕Y!!!Tego nauczyli mnie pracodawcy, a ch臋ci mia艂am, nie ma艂e ale zapierdala膰 w pocie czo艂a bez wolnego za 800z艂 nie b臋d臋...sorry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak by mi
jak by i facet przyniusl 1350-to bym mu ta pensje oddala i nech sie zadzi, jak wy zyjecie jeszcze chata wynajeta,,matko,!!!!!!!!!!!!!!!! pogadaj z naga prawda moze cie do awego przekretu wkreci,bo misisz byc przedsiebiorcza:1350!!!!!!!!!boze ale ciamajda,gdzie zes go znalazla??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DAJ CIE LUZ
MOZE JEJ STYKA1350! ODWAL SIE:)MOZE MA MALE WYMgania,alezgodze sie przedsiebiorcza;0jak wisniewski michal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam bar
szukam od 3 miesiecy,niestety przychodza na dzien lub dwa i....malo nie daje bo 1500+napiwki godziny do dogdania,naprawwde jestem ugodowy,naprawwde sam pracujei mysle ze tak zostanieniestety to prawda mlodzi wyjezdzaja a starsi sie nienadaja... sam bym tak zrobil bo utrzymac sie za takie grosze:)ciezo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredna szefowa
Naga prawda nie t艂umacz bo oni w swoim robolskim mniemaniu i tak wiedza tylko tyle ze szef to z艂odziej kt贸ry okrada pracownik贸w zaden ryzyka nie podejmie tyko gadac marudzuic i narzekac potrafia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredna szefowa
a ja bardzo lubie stac za swoja lada i klienci moi takze lubia jak raz po raz osobiscie ich obs艂uguje :D Czuja sie w ten spos贸b wyr贸znieni w艂asnie od jutra bede sta艂a za nia przez ponad tydzie bo moja pracownica idzie na urlop i musze ja tam zastapic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarty
a i le bys chciala zarabiac? po zawodowce?? czy tech.??wielka fachura ...:)lekaz bieze 1200 to dac sklepowej 3000??puknijcie sie w glowe!!!!!!!spierdalajcie za granice, bo sie przyjelo ze tam na ulicy lerza pieniadze,a prawda jest taka ze jestes tak gownem jeszcze gorszym jak tu w spozywczaku!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

S臋k w tym, 偶e: - pracodawca ma wymagania - j臋zyki obce, studia wy偶sze, do艣wiadczenie, itp., itd., z chce p艂aci膰 psie pieni膮dze. Jak Ci臋 sta膰 na p艂acenie groszowej pesji, bierz kogo艣 zupe艂nie bez do艣wiadczenia, kto w 偶yciu nie pracowa艂, a nie wymagaj B贸g wie czego. - niekt贸rzy ko艅cz膮c wy偶sze studia i nie maj膮c do艣wiadczenia od razu 偶膮daj膮 wysokich pensji, bo przecie偶 ko艅czyli studia. A nie 艂aska najpierw zdoby膰 do艣wiadczenie i tym si臋 podpiera膰 w negocjacjach odno艣nie pensji, a nie samym dyplomem.

Udost臋pnij ten post

ja studiuje to fakt juz koncowka bo zaczynam w pazdzierniku 5 rok ale pracuje wlasnie w sklepie wlasnie za 1tys zl trudno kokosow nie ma ale klasa sprzedawc贸w we wszystkich sklepach taka jest i tyle pracodawca sie nei bedzie wysilal bo po co on jest tu panem on zalozyl firme i on zarabia ciezkie pieniazdze a my na swoje wydatki jak slysze ze jest ciezko z ust pracodawcy to mam ochote walnac go w pysk bo robie codziennie rozliczenia i miesieczne i wiem jak jest i jak mu malo 5-6 tys miesiecznie to przynajmniej by zamknal ryj ze mu zle i najlepiej zebysmy pracowali za pol ceny bo sie nie kreci kazdemu kto ma sklep sie nie kreci moze znam 2 osoby co nie narzekaja a tak musza narzekac bo jakby im dobrze bylo personel by slyszal ze jest dobrze to by chcial wiecej dla siebie... a ja czy mam utarku 1000zl czy 3000zl dziennie to i tak jest malo ale naszczescie to przejsciowa praca ale z drugiej strony jak ktos ma glowe na karku dobra szkole i troche szczescia to niech sam sobie na siebie zarabia a nie u kogos bo to jest najmniej satysfakcjonujaca praca jaka tylko istnieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matko
co wy ludzie iecie? ja 1 tys, to zostawiam na poczcie w dniu wyplaty,i to jest czynsz tele. fundusz,rata za pralke??? j co ja bym zrobila jak bym 1 tys zarabila???powiesic sie tylko, albo debet na papku...obciach tyle zarabiac i placic komus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak msz...
tylko jedynewyjscie dawac dupy i zebrac...............a jak sa dzieci??? niemam pojecia??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffffffff
SPIERDALAJ Z TAD NAGA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAMY CIE DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEKCJARZU I NACIAGACZU

Udost臋pnij ten post