Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semantis

A ja sobie pije - ktos ze mna??

Polecane posty

Gość moge i ja
z Toba pic, tez mam dola.

Gość moge i ja
mam i jezeli masz ochote to proponuje gin i tonik.

Gość moge i ja
chanell, ale to nie jest dobre wyjscie, musisz sie poprostu nauczyc a nie pic!

moge ----> ja dziekuje, pozostane przy swoim piwku jak narazie ale w razie czego mam jeszcze cala butelke malibu ;-)

Gość moge i ja
studia mam juz dawno za soba, mam stresa z moim mezem!

jesli chanell akurat jutro nie ma egzaminu to co tam, powodzenia dziewczyno!! tylko nie dziekuj ;-)

Gość moge i ja
ale lepiej nie mieszajmy tych trunkow, bo to niebezpieczne.:-) Niech kazda zostanie przy swoim to bedziemy mogly sobie poduskutowac!

dzisiaj miałam egzamin , kolejny mam w czwartek , nie bede sie dzisiaj uczyc , bo musze sie zresetowac i jutro zaczne przygotowania na czwartek a póki co -- Wasze zdrowie :)

Gość moge i ja
to zycze powodzenia i na zdrowie dziewczyny!

no to jeszcze raz powodzenia w czwartek i jeszcze raz przypominam, zebys nie dziekowala ;-) twoje zdrowie :-) a ty sie jeszcze nie pochwalilas co ty masz dobrego do picia....

Gość moge i ja
YYYYYY__ na zdrowie, jak sie czujecie?

a powiem ci, ze juz troche lepiej... nie wiem czy to fakt klepania w ta klawiature czy to piwo ale nerw mi troche schodzi :-)

a tak swoja droga dziewczyny to wszyscy faceci to dupki czy zdarzaja sie normalni?

nie , normalni zdarzaja sie rzadko , tzn. na poczatku zawsze ładnie pieknie , ale niestety po dłuzszym czasie często wychodzi ich prawdziwe \" ja \" ... Szkoda tylko ze po dłuższym czasie ;/

ja po prostu czasami az nie jestem w stanie uwierzyc, ze ktos komu ufalam i kogo tak strasznie kochalam mógł sie okazac takim dupkiem ...

no nie?? zawsze mowilam, ze powinnam byc lesbijka ale jakos nie mam predyspozycji ;-)

Gość moge i ja
chanell trafilas w 10, ale co mamy robic skoro kazdy facet potrafi sie pieknie maskowac, cala prawda wylazi z nich po slubie!!

Gość moge i ja
moja starsza siostra zawsze mowi, ze stworzenie mezczyzny, to byla pomylka P.Boga.:-) :-) :-)

no ja jeszcze mężatka nie jestem , ale jestem z kolesiem , którego bardzo kocham , a najgorsze , ze poprzedni tak mnie zranił , ze tylko sie boje , ze z tym bedzie podobnie , bo z tamty tez tak było ... wszytsko ładnie pięknie a tu nagle lipa. ale jak to ktos kiedyś napisał \" piekło czai sie w samym sercu raju\" ( o ile sie nie myle - Coehlo) i tak jakos niestety sie sprawdza

hehehe, gdybym miała prdyspozycje to chyba byłabym lesbijka , no ale niesety .... zero zapędów. Poza tym w naszym kraju niedługo beda pewnie jakies poważne restrykcje :)

Gość moge i ja
dobranoc dziewczyny i bawcie sie dobrze, na mnie juz pora rano musze wstac do pracy:-(