Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Jestem ciekawa w jaki sposob najczesciej wpadają w ciąze ?

Polecane posty

Gość smallgirl

Gość ja od 3 lat
stosunek przerywany i nie wpadlam. :P

Gość smallgirl
No własnie ja tak niestety ostatnio postapilam.od 3 lat?to jak to możliwe?w dni płodne tez?

Gość frankA_19
ooo masakra ja tez tak zrobilam i teraz zaluje:( bo mm obawy caly czas a co do przerywania to kurcze zalezy od spermy chlopaka a konkretnie od nadaktywnosci badz tez oslabienia plemniczkow:):) jezeli chlopak ma ruchliwe i zdrowe plemniczki to mozliwosc zaplodnienia jest spora a napewno wiekrza niz u osoby ze slabymi ..:) wiec chybil trafil:D moze akurat chlopak autorki ma "slabiutkie" plemniorki:)

Gość Przez głupote i bezmyslnosc
Niewielki procent stanowią wpadki na tabletkach, czy peknietych gumkach, albo nie działającym postinorze. Reszta to głupota samych dziewczyn, które idą do łózka jak popadnie, a potem panika, nie zabezpieczyłam się albo chyba zdązył wyjąć... Cudów nie ma, od dobrego zabezpieczenia i w ogóle od stosowania go nie zachodzi się w ciąze

zgadzam sie z przed mówczynią. moja kolezanka od kad zaczela wspolzyc to mowila,ze zabezpiecza sie itd,ze ewentualnie weznie ta tabletke gdyby prezerwatywa pekla itd. po jakims roku zaszla w ciaze i pytam sie jej jak toi sie stalo przeciez zawsze zabezpieczala sie,a ona no ze wtedy byl 11 dzien a oni kochali sie bez zadnego zabezpieczenia !!! owszem czasami zdarza sie,ze gumka peknie czy cos w tym stylu,ale glowna przyczyna moim zdaniem zajscia w niechciana ciaze jest bezmyslnosc.pzdr :)

Gość cwaniarka brązooka
no pewnie ze bezmyślnośc albo metoda kalendarzykjowa czy stosunek przerywany to najbartdziej zawodziw według sttystyk

Gość juzefina z mlyna
ja juz 2 lata bez zabespieczenia..............jak na razie moj jest tak bystry ze zdazy wyjsc

bystrość ma niewiele do tego, plemniki często znajdują się w płynie wydalanym na długo przed wytryskiem

hhe wtym plynie u niektorych sa te plemniki u niektorych nie bo jakby tak bylo ze sa to juz bym maila z 5 dzieci:)))

Gość cwaniarka brązooka
juzefina ty lepiej sie nie ciesz tylko martw bo to moze oznaczac ze albo Ty albo twój partner jestescie bezpłodni a z tego nie wiem czy jest sie cieszyc

Gość juzefina z mlyna
no to jestem bezplodna wtakim razie tyle ze on wyciaga duzo przed wytryskiem jakies 10 sekund

Gość juzefina z mlyna
hmmmmmmmm??????????do dalyscie mi do myslenia...........

Gość juzefina z mlyna
no piszcie drogie panie bo niewiem co o tym myslec??????????????

Gość smallgirl
No własnie to jest ciekawe.Niektorzy pisza ze stosowali stosunek przerywany pare lat a pozniej normalnie mogli miec dziecko.Sama nie wiem od czego to zależy...

Gość juzefina z mlyna
??????????????

smallgirl zalezy od wielu rzeczy od tego, czy plemniki faktycznie znajdują się u danego faceta w płynie przed wytryskiem, bo nie u każdego. od tego czy to były dni najwyższej płodności, od tego, czy plemniki zdołały dotrzeć do jajowodu, od tego, czy były silne i zrowe, od tego czy zarodek nie został odrzucony, od tego, czy w ogóle para jest płodna, od tego, czy ma się po prostu farta. i można jeszcze wiele wymieniać.

Gość juzefina z mlyna
to ja pewnie mam farta bo w mojej rodzinie i mego chlopaka niema osob bez plodnych, i to chyba jest w ganach...............a moze sie myle

Gość luz klarisa
ja wpadłam tak że stosujemy prezerwatywy, ale w "bezpieczne" dni - bez niczego. Stosuję takie marginesy bezpieczeństwa, ze tych bezpiecznych dni wychodzi ledwie jakieś 7 na miesiac. No i , taka pewna, że nic sie nie może stac , pobimbałam z mężem, no i ciach. Tylko u nas to by nie była tragedia. Na razie nie za bardzo mi pasuje dziecko, ale jakby było, to bym tez od tego nie umarła. No ale nastąpiło zaraz poronienie

Gość marylka z a
bezpłodnosc nie jest genetyczna...

Gość juzefina z mlyna
niestraszcie................chodz wlasciwie do dzieci mi nie spieszno

Gość smallgirl
gdyby byla dziedziczna to by nas nie bylo hihi..